Erkek arkadaşımın yaptığına bakın

bence abartmissin...
ayrilacak kadar ciddi bir sorun göremedim ben ortada...
o bahsettigin kizi listesinden engelleyip siler...
kendi bilmez biri icin sevdiginiz insandan bu kadar cabuk vazgecebiliyorsaniz sevginiz o kadarda büyük güclü degilmis demektir...

erkek arkadaşım biraz önce mesaj attı senin yazdıklarının aynısını yazmış

abartıyorsun benden bu kadar çabuk vazgeçtiğine göre benim seni sevdiğim gibi sen beni sevmemişsin

bu zayıfsın denilmesinden çok rahatsız olmuş biri olarak ben de bir zamanlar çok taıntı yapmıştım .Birine güzel kız dese hemen onun balık etli diye öyle düşündüğünü sanırdım.Ama tabi beni bu psioljiye o somuştu zayıfsın kilo al diyordu sürekli.Bu kız meselesine gelince ben de olsam çok rahatsız olurdum .Ama şu da var bir zamanlar eklemişse bile şimdi seninle o kadar ciddi düşünüyor ki ailesiyle tanıştırmış.Erkek arkadaşınla konuş ve bu durumdan rahatsız olduğunu söyle kızı da engelleyin gitsin .O kadar zor mu yani senin bu kadar üzülmene değer mi

canım zaten facebooku tamamen kapatmış. zayıflsın demesini bende kafama çok takıyorum bir kere hafif balık etli bir kızı göstermişti sende böyle olsan süper olursun demişti ama ben suratına bir tokat yapıştırmıştım. bir daha beni hiçkimseyle kıyaslamadı.

"Manyağın teki"ni dikkate almış, saçma bahanelerle kendisine musallat olduğunu iddia ederek "sanal" da olsa arkadaşlığını sürdürmüş... Sizin sevginizin boyutunu sorgulayan kişinin yüce karakteriyle "geçmişte kalan" kendi mazisine "vaktiyle isteyerek" dahil ettiği kişiyi şimdi "manyak" olarak niteleyen ve bu nitelemeye rağmen onu kıyıda tutan "pabucun pahalı olduğunu görünce de" hesabını kapatan biri olduğunu, haliyle nasıl sizden habersiz geçmiştekileri hesabında tuttuysa aynı şekilde "olur ya telefonda da rahatsız ederse" manyak olmasına rağmen ona (ve başkalarına) hayatında yer verebileceğini hatırlatayım... Bu uzun açıklamalar ve "kötümser" bakış açısını zaten yara almış ilişkinizde sona yaklaştığınızı ve faturanın size kesileceğini düşündüğüm için yazdım.

Eğer bir erkeğe "Bitsin, bitirdim" derseniz ilk etapta duygu sömürüsü yahut gurur gösterisi yapacaktır... Ardından bitmemesi için nabız yoklayacak, çaba gösterecektir. Sizi ilişkinin eskisi gibi (hatta eskisinden de iyi) olduğuna inandırdıktan sonra da sizin "gözdağı" olarak kullandığınız bitirme ültümatomunu bu kez kendi yapacaktır... Tek bir farkla... Erkekler kararlıdır ve sizi suçlu olduğunuza, onu kaybetme hatasını gösterdiğinize inandırarak yaparlar bunu... Kendilerini öyle bir aklarlar ki herkesin yanlış olduğuna hemfikir olduğu konulara yakında yapacağınız gibi sünger çekersiniz. Bu iyiliğinizin karşılığını da terk edilmekle alırsınız. Bu uzun açıklamayı da bu krizi atlatırsanız akıbetinizin muhtemelen böyle olacağına inandığım için yazdım...

canım tamamen kapatma olayını ben de yaşamıştım bunun nedeni o kızın sevgilinin onu sildiğini görmesin diye tamamen kapatmış çünkü aynısını ben de yaşadım

canım sen erkeklerin içini okuyorsun valla

askerde sanırım sevgiliniz..
askerdeki kişi hassas olur,psikolojisi çok iyi olmaz..
çabuk yıkılır,duygusaldır..

yapmayın etmeyin nolur,askerdeki adama normal koşullar altındaymış gibi davranılmaz,öyle tepkiler verilmez..
tehlikeli durumdur..
çok üzülebilirsiniz sonra Allah korusun..

duymuşluğum vardır,mesela askerdeki kişi,bunalıma girmiş ve nöbette silahıyla vurmuş kendini vs vs vs..haklı olabilirsiniz ki bence öylesiniz ama askerlik sorasında kesin bence cezasını ya da askerlik sorasında ayrılırsınız..
bence yani..

2 kere aynı konuyu açmışsın ikisinede yazıyosun birini kaldırabilirler çünkü aynı içerik

canım asker ama daimi asker. hava kuvvetlerinde pilot şuan hakkaride bir haftalığına göreve gitmişti.

attım canım sadece ne yapıyorsun dedim. bana geberiyorum burda hava buz gibi artık dönünce ilgilenirsin benimle yazmış ama inan duygu sömürüsü yapıyor.

bi şans daha versen yoksa için yanacak içinde kalacak ne kadar da gurur yapsan:26::26:

canım asker ama daimi asker. hava kuvvetlerinde pilot şuan hakkaride bir haftalığına göreve gitmişti.

tehlikeli bölgede,görevde demek..
dönmesini bekleyin bence..
yüzyüze konuşmanız çok daha anlamlı olur sanırım..

Önce annesi ile takışmışsınız ve erkek arkadaşınızla ayrıldınız.
Sonra kılık kıyafetinizi eleştirdi "bilmemnen gözüküyor" dedi size (sizin cümleleleriniz) ve ayrıldınız.
Sonra x şehrine gitti (hatırlamıyorum şimdi)
Ve bu sefer facebook muhabbeti yüzünden ayrıldınız.
Yazdığınız tarihler hep peşpeşe.Yani 3 günde 3 kez ayrılmışsınız.
Konu saçma sapan bir konu o ayrı ama bu kadar küslük, barışma gene küslük peygamber sabrı olanı bile bıktırır.Yaşlarınızı bilmiyorum ama bir tarafın biraz olgun davranması lazım.En lay-lay-lom zamanlarda böylesine birbirinizi yıpratıp günde 12 kez küsebilip ayrılabiliyorsanız, Allah muhafaza evlendiğinizde ne olacak? Günde 3 kez ikinizden birisi bavulunu eline kapıp annesinin evine mi gidecek?
Biraz ara verebilir, kafanızı toplayabilirsiniz, birbirinizin değerini anlayabilir, özleyebilirsiniz.

Bir de ufak şeylere üzülüp, kıskanan, dert eden insanları hiç anlayamıyorum.Boş zamanınızda mezarlıklara gidin, hastanelere gidin lütfen.Artık bu dünyada olmayan-küsmeye bile şansı olmayan-, günleri sayılı olan, sevdiklerini arkasında bırakıp gitmek üzere olan insanları bir gözlemleyin.
Hayat bu kadar basit ve uyduruk değil, bir an için onun artık bu hayatta olmadığını, öldüğünü düşün.Cenazesinde olduğunu düşün, ve "facebookta biri resmine yorum yapmış, dünyayı birbirine kattım, çok mutsuzum" cümlelerini.Seviyorsanız, kalbinizi dinleyin.Yarının ne getireceğinizi bilmediğimiz şu 3 günlük dünyada tırı vırılarla kalp kırmayalım, sevelim, anın tadını çıkaralım.Sarılalım, mutlu olalım, mutlu edelim, çok mu zor?

Son düzenleme:
yorumların silindiğini ilk defa duydum

bak canım sende facebook detaylarını bilmiyorsun
sevgilinde bilmiyordur engellerdi yoksa
bi ton şey çıkarmş facebook:)

kız yorum yapmış, resim beğenmiş fakat sevgilin cevap vermiş mi?
sevgilin sallamıyordur bile bence kızı

ve hiç üzmeyin birbiriniziii bence
yine yeniden devam ediin
ortada da hiçbirşey yoktur biz kadınlar heemen büyütürüz
aşk sevgi kolay bulunmuyor ve geçmişte kalan bir kız için bozmağın mutluluğunuzuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…