- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Sagolun bu hastalik çok yayıldı babam kanser di 9 ay dayanabildi eridi bir anda çevremde de çok var hayat devam ediyor bş şekilde inş ilişkiniz güzel devam ederAllah razı olsun. Sormayın dünyanın en en kötü şeyi galiba. Adında dahi hayır yok insanın kalbi buz kesiyor hastalığın ismini duyunca.. Hele ki süreci.. Mesajınızdan yola çıkarak başınızdan geçtiğini varsayıyorum şayet varsa çok geçmiş olsun. Eğer sadece bir korkuysa da umarım hayatınızın hiçbir alanında karşılaşmazsınız..
Başınız sağolsun. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım hayatta her daim güzellikler sizi bulurSagolun bu hastalik çok yayıldı babam kanser di 9 ay dayanabildi eridi bir anda çevremde de çok var hayat devam ediyor bş şekilde inş ilişkiniz güzel devam eder
Benim eşim benden daha fazla maaş almıyor çok daha düşük gelirli hatta pandemi zamanı para alamadığı durumlar daha fazla.Derdim ben daha fazla alacağım değil aslında kendimi tam ifade edemedim sanırım. Derdim ne kadar kabul etmesekte bu topraklarda çoğu evlilikte kadının erkekten fazla maaş almasının bir yerden sonra sorun olması. Elbette istisnalar var. Ama ben sevdiğim insanla aramda böyle saçma bir şey yaşansın istemem. Belki de dediğiniz gibi o benden çok daha iyi kazanacak ki inşallah kazanır benimle evlenmeyecek olsa dahi çok iyi yerlerde görmek isterim onu. Bu kadar sert bir tepkiye gerek yoktu :) Sadece anlatımda biraz sıkıntı olmuş
O konuda çok haklısınız işsiz kaldığı o dönemde öyle çok bunalıma girdik ki birlikte. Ne olucak ne biticek. O inanılmaz kırılgandı kendini yetersiz hissediyordu falan.. Ama diyorum ya benim derdim onun aldığı parayla değil. Tabii ki gitsin çalışsın keyfinden çalışmayan adam herkesin gözüne batar. Sadece korktum bu ileride sorun olur mu diye. Ama sorun kısmı biz parasız kalır miyiz e ben parasız adamla ne yapıcam değil. Ekonomik olarak kendini kötü hissedip bunu bize yansıtırsa, huzursuz olursak korkusu sadeceBenim eşim benden daha fazla maaş almıyor çok daha düşük gelirli hatta pandemi zamanı para alamadığı durumlar daha fazla.
Bence sen söyle düşün. Ben satılık miyim değil miyim ? Günümüzde çoğu kadın satılık. Erkek bana baksın benim standartlarimi yükseltsin kafasında. Onlar için maaş + kariyer = prestij. Kendi sahip olamadıklarını kocalarından istiyorlar.
Eşin iş begenmese, asgari ücrete burun kivirsa ve evde otursa inan daha kötü olurdu çünkü okumuş işsiz de hiç çekilmez biseyi beğenmezler kendine yakistirmazlar ama bu yüzden iş de bulmazlar. O zaman buralarda erkek arkadaşım iş begenmedigi için evlenemiyoruz, vasıfsız bir işe girsin yeter ki çalışsın çok bunaldım diue konu acardin. Dua et ki çalışkan bir sevgilin var
Kızlar merhaba buraya da her gün sevgilimle ilgili konu açar oldum ama napayım aklımı deli kurcalayan şeyler var.
Şöyle direk konuya gireyim. Ben 24 sevgilim 32 yaşında yani benden büyük. 3 yıllık güzel bir ilişkimiz var. Ben okuduğum bölüm gereği vermem gereken tonla sınavım var işimi yapanilmem için ve onlarla uğraşıyorum uzunca bir süredir yani anlayacağınız işsizim. Tabii ki bu sürec uzun bir süreç başından anlatmam gerekirse. Benim babam yaklaşık 2 yıl önce akciğer kanseri tanısı aldı ve inanılmaz zor ve yıpratıcı bir sürece girdik tabii ki ben o dönemde ne sınava ne de başka bir şeye odaklanabildim sadece kendi iç bunalımımla uğraşmakla meşguldum. Bizden yaklaşık 8 ay sonra erkek arkadaşımın babası akciğer kanseri tanısı aldı. Bu zamana kadar erkek arkadaşım bir e ticaret firmasında supervisor olarak çalışıyordu. Ancak babasının durumundan sonra işte de olan sıkıntıların sonucunda babasının bu döneminde yanında olmak istediğini, babasına bakmak istediğini söyleyerek isten ayrıldı. Ve çok uzun bir süre işsiz kaldı yaklaşık 1 yıl kadar.
Biz ikimizde babalarımızı mart ayında kaybettik. Tabi ki inanılmaz zor zamanlardı hala atlatmış değiliz ama en azından yaralarımızı bastırıp hayata devam edebilir boyuttayız. Babasını kaybettikten sonra iş aramaya başladı ancak pandemide sağolsun zor olanı daha da zorlaştırdı. Her şeyin sonunda geçen ay bir iş buldu ve çalışmaya başladı. Ancak asgari ücret alıyor ve şu dönemde yükselmesi çokta mümkün değil pandemiden.
Bende bir yandan sınavlarıma dört elle sarıldım ve inşallah önümüzdeki sınavda her şeyi halletmiş olacağım. Sadece aklıma şu takılıyor. Benim yapacağım iş -detay veremiyorum kendimi ifşa etmiş olurum- yüksek gelirli bir iş olacak her türlü. Ancak erkek arkadaşim bu durumda yükselir mi, yükselirse ne kadar yükselebilir onu bilmiyorum. Tek derdin para mı diyeceksiniz belki ama hayır İstanbul gibi bir yerde asgari ücret zaten asla yeterli bir para değil ve evlenmeyi düşünüyoruz olurda ilerde evlendiğimizde bu bizim için bir sorun olur mu?
Annem bunun için biraz endişeli. Yaşadığı zorlikların farkında ama evleneceğim insanın benim yaşam standartlarımı düşürmemesi gerektiğini ya aynı seviyede tutması ya da daha yükseğe taşımamız gerektiğini düşünüyor ve o böyle konuşunca ben çok üzülüyorum ve geleceğimize dair inanılmaz kaygılanıyorum. Şu an gram birikimimiz yok evlenmeye kalksak babalarımız zaten yok. Arkamızda illa durualacak ama biz olabildiğince kimseye yük olmak istemiyoruz ama bu gelir seviyesiyle bunları yapabilmemiz çok mümkün durmuyor. İnanın aklım çok karıştı. Onu o kadar çok seviyorum ki. İnanılmaz merhametli ve değer veren bir adam. Para için aramızda huzursuzluk olması beni inanılmaz üzer. Ama biliyorum ki evliliklerde para olmaması huzursuzluğu da beraberinde getiriyor
Kızlar merhaba buraya da her gün sevgilimle ilgili konu açar oldum ama napayım aklımı deli kurcalayan şeyler var.
Şöyle direk konuya gireyim. Ben 24 sevgilim 32 yaşında yani benden büyük. 3 yıllık güzel bir ilişkimiz var. Ben okuduğum bölüm gereği vermem gereken tonla sınavım var işimi yapanilmem için ve onlarla uğraşıyorum uzunca bir süredir yani anlayacağınız işsizim. Tabii ki bu sürec uzun bir süreç başından anlatmam gerekirse. Benim babam yaklaşık 2 yıl önce akciğer kanseri tanısı aldı ve inanılmaz zor ve yıpratıcı bir sürece girdik tabii ki ben o dönemde ne sınava ne de başka bir şeye odaklanabildim sadece kendi iç bunalımımla uğraşmakla meşguldum. Bizden yaklaşık 8 ay sonra erkek arkadaşımın babası akciğer kanseri tanısı aldı. Bu zamana kadar erkek arkadaşım bir e ticaret firmasında supervisor olarak çalışıyordu. Ancak babasının durumundan sonra işte de olan sıkıntıların sonucunda babasının bu döneminde yanında olmak istediğini, babasına bakmak istediğini söyleyerek isten ayrıldı. Ve çok uzun bir süre işsiz kaldı yaklaşık 1 yıl kadar.
Biz ikimizde babalarımızı mart ayında kaybettik. Tabi ki inanılmaz zor zamanlardı hala atlatmış değiliz ama en azından yaralarımızı bastırıp hayata devam edebilir boyuttayız. Babasını kaybettikten sonra iş aramaya başladı ancak pandemide sağolsun zor olanı daha da zorlaştırdı. Her şeyin sonunda geçen ay bir iş buldu ve çalışmaya başladı. Ancak asgari ücret alıyor ve şu dönemde yükselmesi çokta mümkün değil pandemiden.
Bende bir yandan sınavlarıma dört elle sarıldım ve inşallah önümüzdeki sınavda her şeyi halletmiş olacağım. Sadece aklıma şu takılıyor. Benim yapacağım iş -detay veremiyorum kendimi ifşa etmiş olurum- yüksek gelirli bir iş olacak her türlü. Ancak erkek arkadaşim bu durumda yükselir mi, yükselirse ne kadar yükselebilir onu bilmiyorum. Tek derdin para mı diyeceksiniz belki ama hayır İstanbul gibi bir yerde asgari ücret zaten asla yeterli bir para değil ve evlenmeyi düşünüyoruz olurda ilerde evlendiğimizde bu bizim için bir sorun olur mu?
Annem bunun için biraz endişeli. Yaşadığı zorlikların farkında ama evleneceğim insanın benim yaşam standartlarımı düşürmemesi gerektiğini ya aynı seviyede tutması ya da daha yükseğe taşımamız gerektiğini düşünüyor ve o böyle konuşunca ben çok üzülüyorum ve geleceğimize dair inanılmaz kaygılanıyorum. Şu an gram birikimimiz yok evlenmeye kalksak babalarımız zaten yok. Arkamızda illa durualacak ama biz olabildiğince kimseye yük olmak istemiyoruz ama bu gelir seviyesiyle bunları yapabilmemiz çok mümkün durmuyor. İnanın aklım çok karıştı. Onu o kadar çok seviyorum ki. İnanılmaz merhametli ve değer veren bir adam. Para için aramızda huzursuzluk olması beni inanılmaz üzer. Ama biliyorum ki evliliklerde para olmaması huzursuzluğu da beraberinde getiriyor
Boşuna konu açmışsınız simdi herkes sizi paragöz olmakla sevgilinizi aşağılamakla suçlayacak iyice moraliniz bozulacak.
Ikınızın de babası icin cok üzüldüm basınız sağ olsun
Hem yüksek maaşlı hem güzel ahlaklı
hem çok değer veren harika bir adamı kim istemez tabi..
Ahhh..
Annem der ki " Hepsini sana mi vereceklerdi?"
Nokta.
yalnız ben bu sizin ataların sözlerini bayağı beğeniyorum bu sıralar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?