erkek arkadasımın sıkılma sebebı ne olabilir :((

Biz kizlar normal dehiliz galiba. :)

Ben de sevgilimden ayrildiktan sonra bir suru mesaj attim ona kotu psikolojiyle. Cevap bile vermedi. Arayacaktim nerdeyse. Iyice havalandi yani.

Kaybeden o oldu. Bu kadar net!

Biz kizlar normal dehiliz galiba. :)

Ben de sevgilimden ayrildiktan sonra bir suru mesaj attim ona kotu psikolojiyle. Cevap bile vermedi. Arayacaktim nerdeyse. Iyice havalandi yani.

Kaybeden o oldu. Bu kadar net!

aynen öyle! bıraksana ne hali varsa görsün. Asla taviz vermemek gerekiyor. Evet o an kendimizi tutamıyabiliriz çok zor ama dimdik durmalıyız. bir süre sonra dönüp arkasına baktığında yıkık görmemeli o zaman deli gibi dönmek istersonuçta güçlüsün ve hala ayaktasın işte o an bu kız benden sonra yıkılmadı izlenimini veririz

çok üstüne düşünce sıkılıyorlar. hele ki koç. kaçan kovalanıyor. başımda var bir benzeri. peşinden koşturacaksın öyleleri değerli oluyor.
biliyorum ben de koç burcuyum hem ilgi beklerim ama çok ilgi olunca da sıkılırım falan. ama o başta çok ilgileniyodu ve ilgisini birden kesince bu sefer benim kovalayasım geldi işte huy

birbirimize karşı boş değiliz ama aramızda bi ''boşluk'' var diyen erkek için ne düşünüyorsunuz
O boşluk, senin beyninden kaynaklanıyor der, güler geçerdim :)
Kusura bakma ama;
Akım diyecekken, bokum demiş.

slim_shadyyy ,
HAYAT FELSEFEMİN KÖŞE TAŞI: kadın olsun, erkek olsun, akraba olsun, dost sevgili yada her nevi arkadaş olsun hiç farketmez,
psikopattan, sürekli egosunu tatmin etmeye çalışanından, akılsız, dengesiz düşünen yada davranandan ve yeni tanıştığı kişiye bol keseden sallayanlardan; kaçmak üzerine kurulu.... 25şimde edindim, çok faydasını gördüm!!!
Sana da tavsiye ederim.

" Senden hiç sıkılmam " diye gereksiz bir cümle kurması kendi duygularını bastırdığını göstermiş zaten.

Çocuk kaç yaşında ?

"Ay koç burcuysa öyle yapma" gibi yorumlara kahkaha attım. Artık hayatımızı da ona göre şekillendireceğiz galiba. Erkek arkadaşınız ıssız adam sendromuna yakalanmış bence. :)

Herkes herseyi söyler, kelimelerden cok hislerinize güvenin.

Yani ben hep sıkılan bir insanım mesajını vermiş size
Evet kendisi dd soylemisti zaten her seyden cabuk sıkılan biri oldugunu. Ama bu sefer farkli olucagini, iliskinin uzun surecegini hissediyorum daha once hic boyle hissetmemistim dedi. Evet klise cumleler ama ben herkese kolay kolay inanip guvenmem ona inandim cunku soylerken ictendi ya salliyomus gibi hissetmedim. Sizin dusunceleriniz neler merak ettim acikcasii :))

Sorun da o iste hislerime cok guvenirim ama cocugun boyle degisecegi hic aklima gelmezdi
Yasiniz daha cok genc, böyle seyleri yasaya yasaya insan ögreniyor. Ondan sonra o hissetme olayi basliyor. Evet hic hos degil, keske böyle biriyle karsilasmasaydiniz fakat hayat, oluyor iste böyle seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…