erkek arkadasımın sıkılma sebebı ne olabilir :((

Böyle birini döndürüp ne yapıcaksın ya? Bağlanamıyorum bilmem ne diye bahaneler uydurup terk etmiş seni, sen de geri döndürebilir miyim diyorsun... Ben olsam umurumda bile olmazdı. Bir daha da onu hiç düşünmezdim. Ayrıca baştan hemen samimi olan adama da hiç güvenmezdim... Sen de bundan sonra öyle yap bence.

Yaşınız çok küçük sağlam bir ilişki için. Onun yaşı daha da küçük bir erkek olduğu için. Birde size zaten sinyalleri vermiş " ben erken sıkılıyorum, bir insanda daha fazla duramıyorum, devamlı heyecan arıyorum" demiş aslında. Size söylediğini kim bilir kaç kişiye söylemiştir; " bu defa başka "

İlişkiyi bitirdiyse bence sizde bitirin kafanızda, çıkarın hayatınızdan tamamen. Böyle insanlar üzüntüden başka birşey vermez.

Bağlanamıyorsa belki daha şebekenin meşgul olduğu yaşlardadır evladım henüz 19 yaşındasın senin sınavların filan olmalı kafanı bunlara yoracağına git geleceğine yatırım yap ders çalış, hobi edin

ders çalışmadıgımı, hobimin falan olmadıgını kim soyledi ki?? kafamı bunlara yormuyorum burası sorunlarımızı anlattıgımız bi site degil mi ben de bi sorunumu soyledim evet ufak olabilir ne var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…