erkek arkadasımın sıkılma sebebı ne olabilir :((

bence bos ver ve geri dönmesi icin parmagini bile kipirdatma. arayip mesaj atip üzerine hic düsme derim.

Hımmm...
Benim eşim ilk aylarımızda 'ben çok çabuk sıkılırım, bağlanamıyorum, sık görüşmeyelim' demişti.
9 yıllık ilişkiden sonra sıkılmadığına karar verdik, evlendik.
Erkekler ne derse tersi çıkıyor herhalde.
Çok fazla geleceğe dair konuşmalar yaptıysanız, bir anda tüm dünyanızı ona açıp merkezde konumlandırdıysanız sıkılmıştır.
Şahsen ben de çok sıkılırım.
Her çift birbirine bağlı olmalı ama dozajı aşıp bağımlılığa geçmemeli.
Ben hemen geleceğe dair konusmalar falan yapmayı sevmem zaten daha yaşım çok küçük ama ilk o öyle şeyler soyleyınce uzun surecek sandım ben de napayım. evet erkekler ne derse tersi çıkıyo olabilir size katılıyorum o konuda teşekkür ederim yorumunuz için :))

tamda 19umda bu nedenden terkedilmiştim bende. sonradan öğrendimki beyimiz bağlanıp kopamamaktan vazgeçememekten korkuyomuş. kaç yıl oldu hala bu yüzden ilk aylarda hemen bağlanan erkeklere inanmam. Muhtemelende bu yüzden doğru dürüst gitmiyor ilişkilerim.

Sana tavsiyem kendine değer vermekten asla vazgeçmemen ve özgüvenini sarsmaman. Ne yazık ki herkesin lafına güven olmuyor.
belki bu da vazgeçememekten falan korkuyodur tam bilmiyorum fazla soru sormadım. aynen ben de hemen baglanmasına şaşırıp garipsemiştim keske inanmasaydım hemenn

Luksluge bak
Sen kimsin ki benden sıkılıyosun diyemedin mi
O kadar yuceltiyoruz ki gözümüzde sonra da böyle hiçbişey olmamış gbi davranıp istediklerini yapıyorlar
Ama biz niye önemli olalım ki
Önemli olan onların üç kuruş etmeyen şerefleri haysiyetleri
Bırak kendi sıkılmadigi dünyasında bogulsun
ayy çok haklısın ya ama şaşkınlıkla sen kimsinki benden sıkılıyosun falan diyemedim işte. son cumlen çok hoşuma gitti :-)

Yavrucum bırak gitsin ne yapacaksın seni sevmeyeni o_O Üstelik koç burcu erkeği her şeyi elde edene kadar çırpınır elde edince de tanımamazlığa gelir. Erkek kardeşimden biliyorum :63:
Hem sen neden "Geri döner mi" diye bekliyorsun bırak o seni beklesin acabalarlaaaa ... :KK20:

sıkılma sebebi aklına gelen gelmeyen herşey olabilir erkeklerin karekteri bu bendede var sıkılan
sıkılma sebebini bilmiyorum da işte ayrılırken "şuan aşk sevgi falan istemiyorum öyle bi psikolojide değilim" gibi sozler soyledı e oyle bi psikolojide degilsen hiç başlamasaydık falan dedım ben de

sıkılma sebebini bilmiyorum da işte ayrılırken "şuan aşk sevgi falan istemiyorum öyle bi psikolojide değilim" gibi sozler soyledı e oyle bi psikolojide degilsen hiç başlamasaydık falan dedım ben de
benim manyak beni ailesi ile tanıştırdı sonra evliliğe hazır değilim dedi

Yavrucum bırak gitsin ne yapacaksın seni sevmeyeni o_O Üstelik koç burcu erkeği her şeyi elde edene kadar çırpınır elde edince de tanımamazlığa gelir. Erkek kardeşimden biliyorum :63:
Hem sen neden "Geri döner mi" diye bekliyorsun bırak o seni beklesin acabalarlaaaa ... :KK20:
ben ayrılsaydım beklerdi belkı ama o ayrıldıgı için beklemez ki :KK70:

Başkasından hoşlanmııştır,başkasını hatırlamıştır,seni sevmediğini anlamıştır,ilgin fazla gelmiştir...v.s..v.s
Neden sıkıldığı mı önemli,ayrılmış olması mı önemli,dönünce ne yapacaksın bunu sen yine sıkılır,acı çekiyosun diye böyle birine katlanacak mısın,boşver gitsin azıcık üzül unutursun
başkasından hoşlanmaya başladın kesin demiştim ayrılırken yemın ederım oyle bisey yok bu konu benım baglanamamamla alakalı falan dedi. belki ilgimde fazla gelmiş olabilir ama o da başlarda çok ilgileniyodu. aynen yine sıkılır zaten daha fazla olgun degil galiba. ama merak ediyorum herkesten sıkıla sıkıla boyle olmazki :KK70:

oyle yapıyorum mesaj falan atmıyorum aramıyorum onu beklediğimi belli eden hçbirşey yapmıyorum ama yine de içimde ufak bi umut var belkı arar sorar dıye

ara bide istersen!! yok artık daha neler . Bak canım bırak senin aramanı o arasa bile taviz vermemelisin. Ne demek ya sıkıldım bitti! oldu canım başka?? Zaten burdaki mal seni bekliyecek herşeyine tamam diyecek dı mı???
Kızlar yapmayın Allah Aşkınıza yaa

ara bide istersen!! yok artık daha neler . Bak canım bırak senin aramanı o arasa bile taviz vermemelisin. Ne demek ya sıkıldım bitti! oldu canım başka?? Zaten burdaki mal seni bekliyecek herşeyine tamam diyecek dı mı???
Kızlar yapmayın Allah Aşkınıza yaa
uf sinirlenmeyin ya :KK43: haklısınız kesınlıkle. her seye tamam diyen bi yapım yok zaten ama geri dönmesini pisman olmasını falan görmek hoşuma gider

başkasından hoşlanmaya başladın kesin demiştim ayrılırken yemın ederım oyle bisey yok bu konu benım baglanamamamla alakalı falan dedi. belki ilgimde fazla gelmiş olabilir ama o da başlarda çok ilgileniyodu. aynen yine sıkılır zaten daha fazla olgun degil galiba. ama merak ediyorum herkesten sıkıla sıkıla boyle olmazki :KK70:
Çok sıkılgan biri demekki :KK53::KK53: mesaj atarsa sürekli sıkıldım ya mesajlarından çok sıkıcısın baydın de :)

çok üstüne düşünce sıkılıyorlar. hele ki koç. kaçan kovalanıyor. başımda var bir benzeri. peşinden koşturacaksın öyleleri değerli oluyor.

senden sıkıldığını söyleyen bi adamın geri dönmesini bekleme.
yaşın henüz çok genç ve seni değerli hissettirecek kişiler çıkacaktır karşına.

X