erkek arkadasımın sıkılma sebebı ne olabilir :((

slim_shadyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
23
3
28
merhaba kızlar. şubat ayında çok güzel bir ilişkiye başlamıştık ilk 20 gün her sey cok güzeldi cok cabuk alışmıstık birbirimize sanki yıllardır tanıyo gibi. zaten ikimiz de koç burcuyuz ondan da olabilir hemen anlaşmaya başlamıştık. ama başlarda sureklı "senden hayatta sıkılmam senı bundan sonra sureklı hayatımda ıstıyorum" gibi cumleler kuran çocuk ilişkiyi "sıkıldım olmuyo, şuan birine baglanma psikolojisinde degilim" gibi cümlelerle bitirdi (( zaten hiç uzun ilişkisi olmamış bu zamana kadar, baglanamıyorum falan dedi. ama baglanamıyosa neden başta hiç bitmeyecekmiş hisleri hiç geçmeyecekmiş gibi konuştu nasıl bu kadar kolay olabiliyo sizce geri döner mi veya geri döndürebilir miyim siz olsaydınız ne yapardınız veya yorumlarınız neler beklıyorum kızlaarr. (bu arada belkı merak edenler olur 19 yaşındayım)

Son düzenleme:
Koç burcunun her denilene inanma özelliğiyle beraber geldiğini sanmıyorum, 20 günde hayatta senden sıkılmam gibi laflara inanmayın bir daha.

Yapabileceğiniz bence pek bir şey yok, ilk dediklerine bu kadar inanmasaydınız, ay ben de zaten sorun olduğunu düşünüyordum iyi ki söyledin deyip bir anda olayı lehinize çevirebilirdiniz ama giden gitmiş artık, bundan sonraki maçlara bakın.

Hımmm...
Benim eşim ilk aylarımızda 'ben çok çabuk sıkılırım, bağlanamıyorum, sık görüşmeyelim' demişti.
9 yıllık ilişkiden sonra sıkılmadığına karar verdik, evlendik.
Erkekler ne derse tersi çıkıyor herhalde.
Çok fazla geleceğe dair konuşmalar yaptıysanız, bir anda tüm dünyanızı ona açıp merkezde konumlandırdıysanız sıkılmıştır.
Şahsen ben de çok sıkılırım.
Her çift birbirine bağlı olmalı ama dozajı aşıp bağımlılığa geçmemeli.

tamda 19umda bu nedenden terkedilmiştim bende. sonradan öğrendimki beyimiz bağlanıp kopamamaktan vazgeçememekten korkuyomuş. kaç yıl oldu hala bu yüzden ilk aylarda hemen bağlanan erkeklere inanmam. Muhtemelende bu yüzden doğru dürüst gitmiyor ilişkilerim.

Sana tavsiyem kendine değer vermekten asla vazgeçmemen ve özgüvenini sarsmaman. Ne yazık ki herkesin lafına güven olmuyor.

Luksluge bak
Sen kimsin ki benden sıkılıyosun diyemedin mi
O kadar yuceltiyoruz ki gözümüzde sonra da böyle hiçbişey olmamış gbi davranıp istediklerini yapıyorlar
Ama biz niye önemli olalım ki
Önemli olan onların üç kuruş etmeyen şerefleri haysiyetleri
Bırak kendi sıkılmadigi dünyasında bogulsun

Senden hayatta sıkılmam deme hakkını bir erkeğe nasıl veriyosunuz inanamıyorum. Böyle zamanlarda söylenecek iki kelimelik bir emir kipimiz mevcut. Ama ben çabuk sıkılırım canım yiaaaa diyemedin mi sana öyle deyince.

Erkekler ne sanıyor kendini? Kızlar her şartta seven bekleyen sadık yar. Erkek sıkılır ya da sıkılmaz tercih hakkı olan egosu şişik çapkın sevgili.

Bu özgüveni onlara kendi elinizle veriyosunuz hala arkasından ağlayarak. Yemin ediyorum kızlar salak.

Vat ya onlara döktüğüm uz göz yaşının haddi hesabı yoktur belki
Kim onlar kim
Oturtuyoruz hayatimizin merkezine sonra ağzımza. ..yolar
Hata bizde o küçücük beyinlerini gözümüzde devlestiriyoruz

Bu tamamiyle kendine guvenle alakalı bi durum...Eger kendine yeterince guveniyosan kaybetme korkusu yasamazsın...YasamazsIn cunku onu kaybetsen bile karsina onun gibi bir suru insanin cikacagini biliyorsundur...arkasindan aglamaz sIzlamazsin...ve bu kendine guvenen kiz ayni zamanda gururluysa da tadindan yenmez..onune bakar..sIradakileri degerlendirir..

başta güvenini kazanmak için demiş işte....boşver...daha yaşın çok küçük..

Yakin zamanda ayrilik yasayan biri olarak su tavsiyede bulunmak istiyorum size: Birakin gitmisligiyle kalsin. Ozguveninizi yuksek tutun, kendinize degerinizi ve sayginizi asla yitirmeyin. Kimseyi hayatinizin merkezine sakin ama sakin yerlestirmeyin. Sizinle yurumek isteyenlerle yol alin.

Senden hayatta sıkılmam koca bir yalan erkeklerin büyük konuşmada hepsi rekor kırar
, demek ki ağzı iyi laf yapıyor
ama genelde kısa sürede sıkı fıkı olanlar tez zamanda ayrılıyor , çünkü asıl yüzleri sonra ortaya çıkıyor artık sürekli gerçek yüzlerini saklayacak enerjileri kalmadığından başka maceralara yelken açıp başka avlara yöneliyorlar , kızı biraz tanıdıkları zaman bazılar hep bu yeni olma ve heycan peşinde , tezdir senden ayrılması ,

Iliskime baslarken sevgilime cabuk sikilirim demistim 3 yildir sklmadim :)
Ilk 20 gunde herseyi tukettiyseniz ondan da olabilir. Yani cabuk baglanan insanlar.cabuk sikilir.

Başkasından hoşlanmııştır,başkasını hatırlamıştır,seni sevmediğini anlamıştır,ilgin fazla gelmiştir...v.s..v.s
Neden sıkıldığı mı önemli,ayrılmış olması mı önemli,dönünce ne yapacaksın bunu sen yine sıkılır,acı çekiyosun diye böyle birine katlanacak mısın,boşver gitsin azıcık üzül unutursun

birbirimize karşı boş değiliz ama aramızda bi ''boşluk'' var diyen erkek için ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…