erkek arkadasımın sıkılma sebebı ne olabilir :((

merhaba kızlar. şubat ayında çok güzel bir ilişkiye başlamıştık ilk 20 gün her sey cok güzeldi cok cabuk alışmıstık birbirimize sanki yıllardır tanıyo gibi. zaten ikimiz de koç burcuyuz ondan da olabilir hemen anlaşmaya başlamıştık. ama başlarda sureklı "senden hayatta sıkılmam senı bundan sonra sureklı hayatımda ıstıyorum" gibi cumleler kuran çocuk ilişkiyi "sıkıldım olmuyo, şuan birine baglanma psikolojisinde degilim" gibi cümlelerle bitirdi :KK43:(( :KK61:zaten hiç uzun ilişkisi olmamış bu zamana kadar, baglanamıyorum falan dedi. ama baglanamıyosa neden başta hiç bitmeyecekmiş hisleri hiç geçmeyecekmiş gibi konuştu nasıl bu kadar kolay olabiliyo :KK43: sizce geri döner mi veya geri döndürebilir miyim siz olsaydınız ne yapardınız veya yorumlarınız neler beklıyorum kızlaarr. (bu arada belkı merak edenler olur 19 yaşındayım)
Böyle birini döndürüp ne yapıcaksın ya? Bağlanamıyorum bilmem ne diye bahaneler uydurup terk etmiş seni, sen de geri döndürebilir miyim diyorsun... Ben olsam umurumda bile olmazdı. Bir daha da onu hiç düşünmezdim. Ayrıca baştan hemen samimi olan adama da hiç güvenmezdim... Sen de bundan sonra öyle yap bence.

Evet kendisi dd soylemisti zaten her seyden cabuk sıkılan biri oldugunu. Ama bu sefer farkli olucagini, iliskinin uzun surecegini hissediyorum daha once hic boyle hissetmemistim dedi. Evet klise cumleler ama ben herkese kolay kolay inanip guvenmem ona inandim cunku soylerken ictendi ya salliyomus gibi hissetmedim. Sizin dusunceleriniz neler merak ettim acikcasii :))

Yaşınız çok küçük sağlam bir ilişki için. Onun yaşı daha da küçük bir erkek olduğu için. Birde size zaten sinyalleri vermiş " ben erken sıkılıyorum, bir insanda daha fazla duramıyorum, devamlı heyecan arıyorum" demiş aslında. Size söylediğini kim bilir kaç kişiye söylemiştir; " bu defa başka "

İlişkiyi bitirdiyse bence sizde bitirin kafanızda, çıkarın hayatınızdan tamamen. Böyle insanlar üzüntüden başka birşey vermez.

merhaba kızlar. şubat ayında çok güzel bir ilişkiye başlamıştık ilk 20 gün her sey cok güzeldi cok cabuk alışmıstık birbirimize sanki yıllardır tanıyo gibi. zaten ikimiz de koç burcuyuz ondan da olabilir hemen anlaşmaya başlamıştık. ama başlarda sureklı "senden hayatta sıkılmam senı bundan sonra sureklı hayatımda ıstıyorum" gibi cumleler kuran çocuk ilişkiyi "sıkıldım olmuyo, şuan birine baglanma psikolojisinde degilim" gibi cümlelerle bitirdi :KK43:(( :KK61:zaten hiç uzun ilişkisi olmamış bu zamana kadar, baglanamıyorum falan dedi. ama baglanamıyosa neden başta hiç bitmeyecekmiş hisleri hiç geçmeyecekmiş gibi konuştu nasıl bu kadar kolay olabiliyo :KK43: sizce geri döner mi veya geri döndürebilir miyim siz olsaydınız ne yapardınız veya yorumlarınız neler beklıyorum kızlaarr. (bu arada belkı merak edenler olur 19 yaşındayım)
Bağlanamıyorsa belki daha şebekenin meşgul olduğu yaşlardadır :KK66: evladım henüz 19 yaşındasın senin sınavların filan olmalı kafanı bunlara yoracağına git geleceğine yatırım yap ders çalış, hobi edin :KK66:

Bağlanamıyorsa belki daha şebekenin meşgul olduğu yaşlardadır :KK66: evladım henüz 19 yaşındasın senin sınavların filan olmalı kafanı bunlara yoracağına git geleceğine yatırım yap ders çalış, hobi edin :KK66:
ders çalışmadıgımı, hobimin falan olmadıgını kim soyledi ki?? kafamı bunlara yormuyorum burası sorunlarımızı anlattıgımız bi site degil mi ben de bi sorunumu soyledim evet ufak olabilir ne var bunda

X