- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi feyzabulut
ortalık karışık zaten bi dur ya@Niloyatospikk uuf sana laf soktuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ortalık karışık zaten bi dur ya@Niloyatospikk uuf sana laf soktuuu
Ahhahaahahah harikasın. O kadar doğru ki. Kendim ben birebir ölçüp bakmama rağmen erkek arkadaşım üstüne 2 3 cm ekliyor ajdjfjdjdk yahu ben ölçtüm yok yok yanlış bakmışsındır diyor ben yapmasam demekki ohoBenim bildiğim +3 /5 eklenir. Aynı boyum 165 diyen kızın 163 olması, 180im diyen adamın 176 olması gibi.
Yani daha kötü senaryoyla karşılaşmaya hazır ol.
Gerçekten 12 cm olsaydı üstüne 3 daha ekler 15e yuvarlardi hiç degilse
Çükolog çükolog nerden düştüm ben buraya bdv neyime yetmiyordukız şeykolog işte anla
İşte o değilimÇükolog çükolog nerden düştüm ben buraya bdv neyime yetmiyordu
Yaw ölçünce ne olacak ayy kocis biz 3 5 senedir evliyiz bi ölçim istenilen boyutta değilse ayrılalım ya da bi ek yaptiralim mi dicenizÇaktırmadan ölcebilirsin,elinle ölç,daha sonra elini ölç mezro ya da cetvelle,aşağı yukarı aynı sonucu verir
Yo ben demem, memnunumYaw ölçünce ne olacak ayy kocis biz 3 5 senedir evliyiz bi ölçim istenilen boyutta değilse ayrılalım ya da bi ek yaptiralim mi diceniz
Eee bekarken neden sorulmasın bekarken sex olmuyor mu? Helal haram muhabbeti yapmayacaksın inşallah? Severek evlenmek be alaka bide cksmfkskd komik olmuş yorumAllahim ya bekarsiniz heralde biz esimle severek evlendik yinede o muhabbete hic girmedik sizde masallah 19 cm cok gormus gibi konusmussunuz evlenmeyi mi dusunuyorsunuz sorun ediyor kendine 10 cm de isi goruyor 20 de skmayin caninizi
Uzatmalı prezervatif varHadi canım ucuna ek mi takıyorlar yoksa
6-8 cm vardır herhaldeÇok kalın diyince,çok kalınları çevresi kaç cm oluyor , meraktan soruyorum
Derdin güzelliğine bak, ya rabbel alemincanım cok buyuk oluncada dertlerıde cogalıyor bizimkinin 18-19 başa çıkılmıyor . 25 dakıka sürüyor
herkezın farklı evetDerdin güzelliğine bak, ya rabbel alemin
Çevresi 6-8 çok ince olur, ortalama 10-12 cm zaten6-8 cm vardır herhalde
Çok üzüldüm sizin adınıza. İnşallah 5 dk sürer bundan sonracanım cok buyuk oluncada dertlerıde cogalıyor bizimkinin 18-19 başa çıkılmıyor . 25 dakıka sürüyor
Çok üzüldüm sizin adınıza. İnşallah 5 dk sürer bundan sonra
Şükür deyin şükür.canım cok buyuk oluncada dertlerıde cogalıyor bizimkinin 18-19 başa çıkılmıyor . 25 dakıka sürüyor
Bu nası beddua kafasına sıksan daha iyiydiÇok üzüldüm sizin adınıza. İnşallah 5 dk sürer bundan sonra
Büyük beddua ettin kız calciÇok üzüldüm sizin adınıza. İnşallah 5 dk sürer bundan sonra