- 19 Mayıs 2020
- 46.372
- 207.473
- Konu Sahibi feyzabulut
Beddua değil ki. Kadın 25 dk sürmesinden muzdarip.Bu nası beddua kafasına sıksan daha iyiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beddua değil ki. Kadın 25 dk sürmesinden muzdarip.Bu nası beddua kafasına sıksan daha iyiydi
Gece gece daldık yine hayallereBeddua değil ki. Kadın 25 dk sürmesinden muzdarip.
Bu nası beddua kafasına sıksan daha iyiydi
Pöfff diye söndü her şeyBüyük beddua ettin kız calci
Hep içine kaçtı.Pöfff diye söndü her şey
Hüp diye içine çeksin belki çıkarHep içine kaçtı.
Allahım bunlar nasıl acılar böyle çatladım kızHüp diye içine çeksin belki çıkar
Gülme çok büyük acılar bunlar. Başına gelirse görürsün gününü. 25dk nedir ya. Makina mı bu kadınAllahım bunlar nasıl acılar böyle çatladım kız
Ben böyleGülme çok büyük acılar bunlar. Başına gelirse görürsün gününü. 25dk nedir ya. Makina mı bu kadın
ahahahaggdhdhdjjjf alemsinÇok üzüldüm sizin adınıza. İnşallah 5 dk sürer bundan sonra
Tabi senin dondurman var yalarsın o ne yapsın söylesene ne yapsınahahahaggdhdhdjjjf alemsin
demesi kolay neyse anladınız sizŞükür deyin şükür.
sanmıyorumÇok üzüldüm sizin adınıza. İnşallah 5 dk sürer bundan sonra
Millet bulamıyor.demesi kolay neyse anladınız siz
O zaman şap tavsiye ederim sizesanmıyorum
öylede tünelin yolu ilerledikçe ilerliyorMillet bulamıyor.
canım benım şap sadece günü erteler şaptan sonrası ne olucak . demesi kolay buyrunO zaman şap tavsiye ederim size
Sondaj çalışması mı yapıyor eşinizöylede tünelin yolu ilerledikçe ilerliyor
18-19 çok büyük değil 25 dk da çok uzun bir süre değil,canım cok buyuk oluncada dertlerıde cogalıyor bizimkinin 18-19 başa çıkılmıyor . 25 dakıka sürüyor