- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi feyzabulut
Niloyatospikk uuf sana laf soktuuu
Ayy yok vallah bende bilmiyorum laf sokmadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niloyatospikk uuf sana laf soktuuu
Yok kız laf soksan ne olacak benimki bana yettikten sonra nabayım elin metrelisiniAyy yok vallah bende bilmiyorum laf sokmadim
Cıks BursalıBu arkadaş uzak doğulu muydu? Eğer öyleyse övünmesi normal.
Kimin umurunda beni tatmin ettikten sonraçok da fifi ölçmek de nedir ya
Üzüldüm o çocuğa da ☹ İnşallah vajinası filan dar birine denk gelir.
Ben şanslı tarafmışım açıkçası. O kadar çok küçük penis evlerden ırak diyorum ama onunla yaşamak zorunda olan ben değilim o Çok da büyükte gözüm yok aslında Erkek arkadaşımın 14-16 arası, boyu 1.68. Tam ereksiyon olduğunda 16 oluyor ve gerçekten benim canımı yakıyor. İlişki sonrası birkaç gün regl ağrısı gibi ağrı çekiyorum rahim ağzına değdiği için. Neyse ki her seferinde tam erekte olamıyorEvlerden ırak ya
Ama ne yapsın adamcağız, " sevdiğini alamiyorsan aldığını seveceksin" demişler. Adam bu saatten sonra yapacak şey olmayınca benimsemiş,sevmeye çalışmış herald...
İsteklerine bağlıKızlar merhaba, erkek arkadaşımda geçenlerde sohbet ederken penis boyu muhabbeti açıldı 12-13 cmmiş. Öğrenmeden önce şaka yollu 16-19 arası iyi olur diyordum bunu öğrenince üzüldü baya ama çaktırmamaya çalıştı. Bu durumda ne yapmak lazım nasıl unutturabilirim ? 13 cm ile istediklerini yapabilir mi?
Yazdım BursalıValla bende merak içindeyim MrsDelfino gözünü seveyim aydınlat bizi nerenin mahsulü bu bide normal görmüş
Erkek arkadaşım da “2-3 cm daha uzun olsun isterdim” diyor. “Ne gerek var, beni tatmin ediyor, buna karar verecek kişi benim” diyorum. “Haklısın” diyor o daKimin umurunda beni tatmin ettikten sonraçok da fifi ölçmek de nedir ya
Yok kız laf soksan ne olacak benimki bana yettikten sonra nabayım elin metrelisini
O kaaa da değil canım sen de abartma illa koca olsun da çamurdan olsun olur mu?aynen vallah koca bulmusuz birde metrelisini mi ariycaz
O kaaa da değil canım sen de abartma illa koca olsun da çamurdan olsun olur mu?
Biraz daha düzenli olunca ilişki o ağrı kalmıyo. Özlüyosun bile o hissi.Ben şanslı tarafmışım açıkçası. O kadar çok küçük penis evlerden ırak diyorum ama onunla yaşamak zorunda olan ben değilim o Çok da büyükte gözüm yok aslında Erkek arkadaşımın 14-16 arası, boyu 1.68. Tam ereksiyon olduğunda 16 oluyor ve gerçekten benim canımı yakıyor. İlişki sonrası birkaç gün regl ağrısı gibi ağrı çekiyorum rahim ağzına değdiği için. Neyse ki her seferinde tam erekte olamıyor
Lağğn ifşalandım.oooo " merve 19 cm" onlaynsın yine
Biraz çekiştirseydin sünerdi belkiErekte hali O kadar küçüktü ki 9 cm konusunda da yazmıştım 7-8’le övünen adam idealin 3-4 cm olduğunu falan sanıyordu herhalde Boyu da uzundu çocuğun 1.90 üstüydü Elimde tutarken 4 parmağımla tamamını kaplıyordum Hatta parmağımın iç kısmı biraz boşta kalıyordu
Engelleyecem seni yav pof o şekilde yazmıştım doğru hatırlamışsın. Cart diye şeyetmedimdi.şşşş 19 değil, 9+10
Merve 9+10 neEngelleyecem seni yav pof o şekilde yazmıştım doğru hatırlamışsın. Cart diye şeyetmedimdi.
Burayı dikizleyen Mahmut abiler bırak biraz depresyona girsin.,Burda konuşup gülüyoruz ya,küçük pipililer üzülecek, yazık kız, gülmeyin
Anam bir de iki oğlum var ben daha fazla yazmayayım