- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi feyzabulut
Çok ciddiyim burda bu konuları göre göre bunu bir gün denicemtam o anda şaaak diye 1 sn diyip mezurayı çıkartıcaksın performans kaybı olmadan hemen bakıcaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ciddiyim burda bu konuları göre göre bunu bir gün denicemtam o anda şaaak diye 1 sn diyip mezurayı çıkartıcaksın performans kaybı olmadan hemen bakıcaksın
Karış daha uygunCetvel mi mezura mı sence
Dersin ki o zaman ben 10 yıldır bilmem kaç cm kullanıyorum bence ideal.Çok ciddiyim burda bu konuları göre göre bunu bir gün denicem
Malımı biliyim dimi bak burda soruyorlar cevap veremiyoruz ölçseydik zamanında şak diye cevabı yapıştırırdıkDersin ki o zaman ben 10 yıldır bilmem kaç cm kullanıyorum bence ideal.
Çaktırmadan ölcebilirsin,elinle ölç,daha sonra elini ölç mezro ya da cetvelle,aşağı yukarı aynı sonucu verirÇok ciddiyim burda bu konuları göre göre bunu bir gün denicem
Valla bende merak içindeyim MrsDelfino gözünü seveyim aydınlat bizi nerenin mahsulü bu bide normal görmüşBu arkadaş uzak doğulu muydu? Eğer öyleyse övünmesi normal.
Hiç uğraşamam öyle ciddi ciddi ben bunu ölçücem kusura bakma derim ne bu ya herkes biliyor bi ben bilmiyorumÇaktırmadan ölcebilirsin,elinle ölç,daha sonra elini ölç mezro ya da cetvelle,aşağı yukarı aynı sonucu verir
En güzeliHiç uğraşamam öyle ciddi ciddi ben bunu ölçücem kusura bakma derim ne bu ya herkes biliyor bi ben bilmiyorum
Tövbe estağfirullahErekte hali O kadar küçüktü ki 9 cm konusunda da yazmıştım 7-8’le övünen adam idealin 3-4 cm olduğunu falan sanıyordu herhalde Boyu da uzundu çocuğun 1.90 üstüydü Elimde tutarken 4 parmağımla tamamını kaplıyordum Hatta parmağımın iç kısmı biraz boşta kalıyordu
Aa çok ayıp, 10 yıldır ölçmediğin kabahatHiç uğraşamam öyle ciddi ciddi ben bunu ölçücem kusura bakma derim ne bu ya herkes biliyor bi ben bilmiyorum
Bi kez sorduydum ya millet sorup duruyor kk da ben niye bilmiyorum diyeAa çok ayıp, 10 yıldır ölçmediğin kabahat
büyüteçle bakmasın kimse inşallah çok acı....Cetvel mi mezura mı sence
metre miYa şu konulara gerçekten çok kızıyorum ya 10 senedir evliyim bir kez bile aklıma gelmedi başkasının ki kaç metredir diye ya şimdi bişey dicem neyse...
Kimin umurunda beni tatmin ettikten sonraçok da fifi ölçmek de nedir yaNiloyatospikk uuf sana laf soktuuu