- 1 Mart 2007
- 6.009
- 12.278
- 37
- Konu Sahibi feyzabulut
Yeni üyelerin niye ilk konusu bu türlerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söyleyemem ayıpKolog ne calcifer açık yaz. Psikologmu arkeolog mu ne yani ne
Yok ya benim eski sevgilim övünerek 7-8 cm olduğunu söylemişti “O kadar da küçük değil” diyerek. Yok erkekler doğrusunu söyler bu konuda. Şimdiki erkek arkadaşım cetvelle fotoğraf atmıştıBenim bildiğim +3 /5 eklenir. Aynı boyum 165 diyen kızın 163 olması, 180im diyen adamın 176 olması gibi.
Yani daha kötü senaryoyla karşılaşmaya hazır ol.
Gerçekten 12 cm olsaydı üstüne 3 daha ekler 15e yuvarlardi hiç degilse
Erekte hali değildir inş.Yok ya benim eski sevgilim övünerek 7-8 cm olduğunu söylemişti “O kadar da küçük değil” diyerek. Yok erkekler doğrusunu söyler bu konuda. Şimdiki erkek arkadaşım cetvelle fotoğraf atmıştı
Erekte hali O kadar küçüktü ki 9 cm konusunda da yazmıştım 7-8’le övünen adam idealin 3-4 cm olduğunu falan sanıyordu herhalde Boyu da uzundu çocuğun 1.90 üstüydü Elimde tutarken 4 parmağımla tamamını kaplıyordum Hatta parmağımın iç kısmı biraz boşta kalıyorduErekte hali değildir inş.
Evlerden ırak yaErekte hali O kadar küçüktü ki 9 cm konusunda da yazmıştım 7-8’le övünen adam idealin 3-4 cm olduğunu falan sanıyordu herhalde Boyu da uzundu çocuğun 1.90 üstüydü Elimde tutarken 4 parmağımla tamamını kaplıyordum Hatta parmağımın iç kısmı biraz boşta kalıyordu
Bu arkadaş uzak doğulu muydu? Eğer öyleyse övünmesi normal.Erekte hali O kadar küçüktü ki 9 cm konusunda da yazmıştım 7-8’le övünen adam idealin 3-4 cm olduğunu falan sanıyordu herhalde Boyu da uzundu çocuğun 1.90 üstüydü Elimde tutarken 4 parmağımla tamamını kaplıyordum Hatta parmağımın iç kısmı biraz boşta kalıyordu
Onemli olan içinde kaldığı süre.cok kalın ve büyükler zaten canını yakıyor oldukçaKızlar merhaba, erkek arkadaşımda geçenlerde sohbet ederken penis boyu muhabbeti açıldı 12-13 cmmiş. Öğrenmeden önce şaka yollu 16-19 arası iyi olur diyordum bunu öğrenince üzüldü baya ama çaktırmamaya çalıştı. Bu durumda ne yapmak lazım nasıl unutturabilirim ? 13 cm ile istediklerini yapabilir mi?
Ben de ölçmedim.Artık sormak farz oldu sanırım bi bilmeyen benim
Yaz bize deArtık sormak farz oldu sanırım bi bilmeyen benim
Üzüldüm o çocuğa da İnşallah vajinası filan dar birine denk gelir.Erekte hali O kadar küçüktü ki 9 cm konusunda da yazmıştım 7-8’le övünen adam idealin 3-4 cm olduğunu falan sanıyordu herhalde Boyu da uzundu çocuğun 1.90 üstüydü Elimde tutarken 4 parmağımla tamamını kaplıyordum Hatta parmağımın iç kısmı biraz boşta kalıyordu
Ya şu konulara gerçekten çok kızıyorum ya 10 senedir evliyim bir kez bile aklıma gelmedi başkasının ki kaç metredir diye ya şimdi bişey dicem neyse...Yaz bize de