- 14 Eylül 2018
- 39
- 16
- 3
- 32
E çok güzelmiş öğrensin işte. İlla sizden bir şey isteyecekse kendisine öğretmenizi istesin. Kocaman adamı siz mi doyuracaksınız çocuk gibi.Onu da dedim. Yapmayi bilmiyorum ve disardan yemek yemeyi de sevmiyorum sana yardim ederim falan filan diyor. Midesine de cok duskun biri
Aynı şeyi düşündüm okur okumaz. Konu sahibinin sevgilisi çok uyanık niyeti karnını doyurmakBenim aklıma yemek masrafından kendisini kurtarmak istediği geldi
aklı başında birisiniz söyledikleriniz çok mantıklı ama o kendine hizmetçi arıyor gibi.Merhaba arkadaşlar. Benim iliskim hakkinda endiselerim var aslinda daha cok iliskimin hayatimi surekli yonlendirmesinden dolayi endiselerim var. Ben simdi lisans ogrencisiyim ve bu sene eve gectim. Sevgilimde bi senedir evde kaliyor.ve evlerimiz cok yakin. O da lisans ogrencisi ve dersleri agir. Arada sohbet esnasinda alttan alttan surekli iste artik kahvaltiyi su saatte hazirlarsin da birlikte yapariz. Bana iyi bakarsin falan filan. Bende bugun konusurken dedim ki canim benim de bu sene cok ders calismam gerekiyor ama her gun yapamam ya da yorgun hissedersem ugrasmam falan dedim ay bi tribe girdi. Iste ben seni esim olarak goruyorum.bu iliskide ikimiziz saniyordum.meger tekmisim.benim cok dersim.olsa bile sen gezelim de ben birakir gezdiririm falan. O istiyor ki kahvaltiyi hazirliyim birlikte edelim hergun yemek yapip onu cagiriyim her an birlikte olalim dersimizi bile birlikte calisalim. Bende istiyorum ki arada takilalim ama her an birlikte olmayalim ben kafama gore davranmak.istiyorum ustumde sorumluluk olsun istemiyorum ama ona diyince tartisirken buluyorum.kendimi. ona nasil aciklayacagimi sasirdim.sizce onu nasil ikna edebilirim nasil davranmaliyim? Bir de giyinisime cok karisiyor bende tayt tarzi seyler giymeyi seviyorum surekli takip takistirmayi bel acık seyler giydigimde bile surekli kapatiyor. Onu seviyorum ayrilmak istemiyorum ama hayatima karismasina da gonlum razi degil. Uzun oldu özür dilerim.
Midesine duskun kisiler yemek yapmaya da oldukca yatkindirlar. Bence sizin icin ugrasasi yok. Ya da kendisi masraf etmek istemiyor. O sizi esi gibi gorebilir. Cunku oylesi isine geliyor. Ama esi ya da annesi degilsiniz. Alti ustu erkek arkadas.Onu da dedim. Yapmayi bilmiyorum ve disardan yemek yemeyi de sevmiyorum sana yardim ederim falan filan diyor. Midesine de cok duskun biri
Bende acikcasi onu anlamiyorum saka gibi gelebilir ama erkek arkadasim 8 kardes yani hangi birini simartabilir ki ama clher dedigi olmus sanirim onu bende dusundumaklı başında birisiniz söyledikleriniz çok mantıklı ama o kendine hizmetçi arıyor gibi.
dersim olsa bile gezdiririm lafı hikaye.
değer veren erkek herşeyi birlikte yapalım der.
yol yakınken uzak durun, kafa yapısı değişmez
belli ki annesi aman paşam diye hizmet ederek büyütmüş
Aynen annesinin oglusu. Annesi de normal degil bi kere biz yolda yuruyorduk mesaj atmisti. Sozde tel aramis onu da o da dinlemis bizi. Yazdigi mesaj aynen suydu:"telin beni aradi dinledim gene o kiz mi yaninda" kadin oglunu benden kiskaniyor yani resmenSeni gezdiririm ne demek sanki kendiniz gezemiyorsunuz, sanki bebek dolastiriyor. Ayrica kendinizi kullandirmayin. Tipik bir annesinin ogluşunu bulmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?