Uyanığa bak...kadınsın, kölelik senin ruhunda var zihniyetinde bir erkek işte.
Bu tipler sanıyorki ev işi, yemek kadına hiç yorucu gelmiyor. Nefes almak gibi doğal.
Yemeğini düzenli yap, donumu da üteleye getirir mevzuyu. O potansiyeli gördüm
Siz annesi değilsiniz,beyfendinin sürekli midesini düşünmek zorunda değilsiniz.Hoş annesi olsanız bile değilsiniz,kaç yaşında insan,bunu size böyle sorumluluk gibi anlatması çok itici.Dersi varsa var,her ders çalışan yemeği bir başkasına yaptırmıyor.
Giydiklerinize laf nasıl edebiliyor,hangi hakla ?
Onu da dedim. Yapmayi bilmiyorum ve disardan yemek yemeyi de sevmiyorum sana yardim ederim falan filan diyor. Midesine de cok duskun biri
ya ben bir gun fasulye ayiklattim esime, o gun bugundur zeytinyagli fasulyeye dunyanin en zor yemegi muamelesi yapiyor.
hayir bir de insan esine yemek hazirla bana falan derken belki o kadar dusunmeyebilir de sevgilisine bunu diyen erkekteki ozguvene bakar misiniz?
öğğğğğkkkkk iğrenç ötesiBenim üni.de arkadaşım erkek arkadaşının boxer ına kadar yıkıyordu
Peki giyininizede karisiyor muydu ve surekli sizinle vakit gecirmek istiyor muydu siz baskalariyla gezince surat asiyormuydu20 yaşında üniversitedeyken bir sevgilim vardı. Evlilik kararı bile almıştık. Okul bitince evlenecektikİkimiz de yurtta kaldığımız halde sökülen kıyafetlerini dikmemi, gömleklerini ütülememi, ortak arkadaşlarımızın evinde yemek pişirmemi istiyordu.Ve ben bütün bunları yaptım. Beni deniyormuş kendisi karısı olmak için uygun muyum diye. Ben sınavı geçmişim ama o kaldı. Gözüm açıldı da Allahtan,kendisinden kurtuldum
İkiniz de öğrencisiniz. Ne annesi ne de evlenmeden karısı olmayın. Kendi işini kendi yapsın, bir zahmet.
Evet kıyafetlerime karışıyordu. Kendisiyle vakit geçirmemi o yokken ise yurttan çıkmamamı istiyordu. Anlayacağınız üstümde hüküm sürmeye çalışıyordu ama ben onu tahtından indirdim. Ayrılın diyemem tabi ki ama siz öğrencisiniz ve şu an en güzel yaşlarınız ve bunların tadını çıkarın. Derslerinizle ilgilenin gezin tozun arkadaşlarınızla, sevgilinizle ise sadece sevgili kalın.Peki giyininizede karisiyor muydu ve surekli sizinle vakit gecirmek istiyor muydu siz baskalariyla gezince surat asiyormuydu
Benden once yazdigin zamanlar konuya yorum yapma geregi duymuyorum artik
Nasil olsa ayni seyi yazacagiz
öğğğğğkkkkk iğrenç ötesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?