- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.259
- 548
Onunda ev arkadasi var benimdeErkek arkadaşın aynı eve çıkalım demenin yolunu yapıyır bence. Öyle hissettim.
Onu da dedim. Yapmayi bilmiyorum ve disardan yemek yemeyi de sevmiyorum sana yardim ederim falan filan diyor. Midesine de cok duskun biri
Cok haklısınız bende ona engel olmak istiyorum ama konusmakta fayda etmiyor gibi surekli yapisik ikiz gibi olmak istiyor. Ben bi daha bu yillara gelemicem ve sadece onunla gecsin istemuyorumSiz annesi değilsiniz,beyfendinin sürekli midesini düşünmek zorunda değilsiniz.Hoş annesi olsanız bile değilsiniz,kaç yaşında insan,bunu size böyle sorumluluk gibi anlatması çok itici.Dersi varsa var,her ders çalışan yemeği bir başkasına yaptırmıyor.
Giydiklerinize laf nasıl edebiliyor,hangi hakla ?
O ne ya adamı evlatlık almış gibi.Merhaba arkadaşlar. Benim iliskim hakkinda endiselerim var aslinda daha cok iliskimin hayatimi surekli yonlendirmesinden dolayi endiselerim var. Ben simdi lisans ogrencisiyim ve bu sene eve gectim. Sevgilimde bi senedir evde kaliyor.ve evlerimiz cok yakin. O da lisans ogrencisi ve dersleri agir. Arada sohbet esnasinda alttan alttan surekli iste artik kahvaltiyi su saatte hazirlarsin da birlikte yapariz. Bana iyi bakarsin falan filan. Bende bugun konusurken dedim ki canim benim de bu sene cok ders calismam gerekiyor ama her gun yapamam ya da yorgun hissedersem ugrasmam falan dedim ay bi tribe girdi. Iste ben seni esim olarak goruyorum.bu iliskide ikimiziz saniyordum.meger tekmisim.benim cok dersim.olsa bile sen gezelim de ben birakir gezdiririm falan. O istiyor ki kahvaltiyi hazirliyim birlikte edelim hergun yemek yapip onu cagiriyim her an birlikte olalim dersimizi bile birlikte calisalim. Bende istiyorum ki arada takilalim ama her an birlikte olmayalim ben kafama gore davranmak.istiyorum ustumde sorumluluk olsun istemiyorum ama ona diyince tartisirken buluyorum.kendimi. ona nasil aciklayacagimi sasirdim.sizce onu nasil ikna edebilirim nasil davranmaliyim? Bir de giyinisime cok karisiyor bende tayt tarzi seyler giymeyi seviyorum surekli takip takistirmayi bel acık seyler giydigimde bile surekli kapatiyor. Onu seviyorum ayrilmak istemiyorum ama hayatima karismasina da gonlum razi degil. Uzun oldu özür dilerim.
Merhaba arkadaşlar. Benim iliskim hakkinda endiselerim var aslinda daha cok iliskimin hayatimi surekli yonlendirmesinden dolayi endiselerim var. Ben simdi lisans ogrencisiyim ve bu sene eve gectim. Sevgilimde bi senedir evde kaliyor.ve evlerimiz cok yakin. O da lisans ogrencisi ve dersleri agir. Arada sohbet esnasinda alttan alttan surekli iste artik kahvaltiyi su saatte hazirlarsin da birlikte yapariz. Bana iyi bakarsin falan filan. Bende bugun konusurken dedim ki canim benim de bu sene cok ders calismam gerekiyor ama her gun yapamam ya da yorgun hissedersem ugrasmam falan dedim ay bi tribe girdi. Iste ben seni esim olarak goruyorum.bu iliskide ikimiziz saniyordum.meger tekmisim.benim cok dersim.olsa bile sen gezelim de ben birakir gezdiririm falan. O istiyor ki kahvaltiyi hazirliyim birlikte edelim hergun yemek yapip onu cagiriyim her an birlikte olalim dersimizi bile birlikte calisalim. Bende istiyorum ki arada takilalim ama her an birlikte olmayalim ben kafama gore davranmak.istiyorum ustumde sorumluluk olsun istemiyorum ama ona diyince tartisirken buluyorum.kendimi. ona nasil aciklayacagimi sasirdim.sizce onu nasil ikna edebilirim nasil davranmaliyim? Bir de giyinisime cok karisiyor bende tayt tarzi seyler giymeyi seviyorum surekli takip takistirmayi bel acık seyler giydigimde bile surekli kapatiyor. Onu seviyorum ayrilmak istemiyorum ama hayatima karismasina da gonlum razi degil. Uzun oldu özür dilerim.
Bakın her şeyi boşverin, şu sözleri iyice tartın;Onunda ev arkadasi var benimde
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Ben zaten evlilik meraklisi biri degilim o bana surekli okul bitsin askerlik oldumu hemen evlensek der ama ben biraz kendimi gelistirmek hayatta tek basima mucadele etmek tek basima birseylerin ustesinden gelmek hayallerimi kimseden yardim almadan basarmak istiyorum oyle evleniyim iki cocugum.olsun kocam.bana baksin gibi degil. Beni bununla kandiramaz yaniBakın her şeyi boşverin, şu sözleri iyice tartın;
--ben seni esim olarak goruyorum. benim cok dersim.olsa bile sen gezelim de ben birakir gezdiririm falan.
***dersi çok ama lütfedip sizi gezdirecekmiş. aman ne cömert.***
--O istiyor ki kahvaltiyi hazirliyim birlikte edelim hergun yemek yapip onu cagiriyim
her an birlikte olalim dersimizi bile birlikte calisalim
***erkek olarak yemek, temizlik zor geliyor, sevgilime nikah kıyacağım sana deyip işleri ona yıkayım.***
Kendisini çok akıllı sanıyor öyleyse.Yorumunuz icin tesekkur ederim. Ben zaten evlilik meraklisi biri degilim o bana surekli okul bitsin askerlik oldumu hemen evlensek der ama ben biraz kendimi gelistirmek hayatta tek basima mucadele etmek tek basima birseylerin ustesinden gelmek hayallerimi kimseden yardim almadan basarmak istiyorum oyle evleniyim iki cocugum.olsun kocam.bana baksin gibi degil. Beni bununla kandiramaz yani
Tesekkur ederimKendisini çok akıllı sanıyor öyleyse.
Size açık yazayım;
Ayrılın.
Daha iyilerine layıksınız.
Midesine düşkün biri ogrenir. Nette her türlü tarif var..ben de üniversiteye giderken hiç yemek yapmayı bilmiyordum mesela. Bahane bunlar. Düşünsenize gün olur evlenirseniz ev işi yapmayı bilmiyoruma evrilir bu.Onu da dedim. Yapmayi bilmiyorum ve disardan yemek yemeyi de sevmiyorum sana yardim ederim falan filan diyor. Midesine de cok duskun biri
Cok haklisiniz boyle insan baskasindan bildiklerini duydukca sanki ici rahatliyor dikkate alip ilgilendiginiz icin tesekkur ederimSeni eşim olarak görüyorum deyip yemek yapmanı bekliyosa derhal kaç. Eş demek yemek hazırlamak demek mi ne münasebet ya bi de giydigine falan karısıcak ne güzel dünya valla
Bilmiyorum sanki yuz versem onu da bekler gibi de geliyor bunu o samimiyet olarak kabul ediyor o bana karsi cok fedakar hissediyor sanirim.kendini ayni sekilde yaklasmami istiyor sanirimSakın annelik yapmayın.
Kendi sorumluluğunu bilsin.
O hazırlasın sen git madem kahvaltıya.
Benim üni.de arkadaşım erkek arkadaşının boxer ına kadar yıkıyordu üni bitti ayrıldılar resmen kızı kullandı gerek yok böyle hizmetcilik yapmaya.
Kıyafet konusuna gelince bende çok çektim ama bildiğimi yaptım tatlı dille beğenmedin mi diye cilveye getiriyodum sorun kapanıyordu
Bunu aynen ona soyleyecegim.tesekkurlerBeni esin gibi goruyo olabilirsin ama esin degil sevgilinim bu yuzden esin gibi degil seni seven sevgilin gibi davraniyorum ya de olmasi gerektigi gibi
Benden sana abla tavsiyesi.Merhaba arkadaşlar. Benim iliskim hakkinda endiselerim var aslinda daha cok iliskimin hayatimi surekli yonlendirmesinden dolayi endiselerim var. Ben simdi lisans ogrencisiyim ve bu sene eve gectim. Sevgilimde bi senedir evde kaliyor.ve evlerimiz cok yakin. O da lisans ogrencisi ve dersleri agir. Arada sohbet esnasinda alttan alttan surekli iste artik kahvaltiyi su saatte hazirlarsin da birlikte yapariz. Bana iyi bakarsin falan filan. Bende bugun konusurken dedim ki canim benim de bu sene cok ders calismam gerekiyor ama her gun yapamam ya da yorgun hissedersem ugrasmam falan dedim ay bi tribe girdi. Iste ben seni esim olarak goruyorum.bu iliskide ikimiziz saniyordum.meger tekmisim.benim cok dersim.olsa bile sen gezelim de ben birakir gezdiririm falan. O istiyor ki kahvaltiyi hazirliyim birlikte edelim hergun yemek yapip onu cagiriyim her an birlikte olalim dersimizi bile birlikte calisalim. Bende istiyorum ki arada takilalim ama her an birlikte olmayalim ben kafama gore davranmak.istiyorum ustumde sorumluluk olsun istemiyorum ama ona diyince tartisirken buluyorum.kendimi. ona nasil aciklayacagimi sasirdim.sizce onu nasil ikna edebilirim nasil davranmaliyim? Bir de giyinisime cok karisiyor bende tayt tarzi seyler giymeyi seviyorum surekli takip takistirmayi bel acık seyler giydigimde bile surekli kapatiyor. Onu seviyorum ayrilmak istemiyorum ama hayatima karismasina da gonlum razi degil. Uzun oldu özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?