Onu da dedim. Yapmayi bilmiyorum ve disardan yemek yemeyi de sevmiyorum sana yardim ederim falan filan diyor. Midesine de cok duskun biriYoğunum hep yapamam yerine, niye ben yapıyorum sen yap da yiyelim deseniz susardi.
Aman aman canım; çok dikkat et. Kaptırma kendini. Arayı biraz daha seviyeli tut, yoksa çok üzülürsün. Derslerini de çok etkiler, okulun uzar. Hiç gerek yok.Merhaba arkadaşlar. Benim iliskim hakkinda endiselerim var aslinda daha cok iliskimin hayatimi surekli yonlendirmesinden dolayi endiselerim var. Ben simdi lisans ogrencisiyim ve bu sene eve gectim. Sevgilimde bi senedir evde kaliyor.ve evlerimiz cok yakin. O da lisans ogrencisi ve dersleri agir. Arada sohbet esnasinda alttan alttan surekli iste artik kahvaltiyi su saatte hazirlarsin da birlikte yapariz. Bana iyi bakarsin falan filan. Bende bugun konusurken dedim ki canim benim de bu sene cok ders calismam gerekiyor ama her gun yapamam ya da yorgun hissedersem ugrasmam falan dedim ay bi tribe girdi. Iste ben seni esim olarak goruyorum.bu iliskide ikimiziz saniyordum.meger tekmisim.benim cok dersim.olsa bile sen gezelim de ben birakir gezdiririm falan. O istiyor ki kahvaltiyi hazirliyim birlikte edelim hergun yemek yapip onu cagiriyim her an birlikte olalim dersimizi bile birlikte calisalim. Bende istiyorum ki arada takilalim ama her an birlikte olmayalim ben kafama gore davranmak.istiyorum ustumde sorumluluk olsun istemiyorum ama ona diyince tartisirken buluyorum.kendimi. ona nasil aciklayacagimi sasirdim.sizce onu nasil ikna edebilirim nasil davranmaliyim? Bir de giyinisime cok karisiyor bende tayt tarzi seyler giymeyi seviyorum surekli takip takistirmayi bel acık seyler giydigimde bile surekli kapatiyor. Onu seviyorum ayrilmak istemiyorum ama hayatima karismasina da gonlum razi degil. Uzun oldu özür dilerim.
Bilmiyorum açıkcasi umarim oyle dusunmuyordurBenim aklıma yemek masrafından kendisini kurtarmak istediği geldi
Eşler bile birbirine bu kadar karışmıyor yahu.Merhaba arkadaşlar. Benim iliskim hakkinda endiselerim var aslinda daha cok iliskimin hayatimi surekli yonlendirmesinden dolayi endiselerim var. Ben simdi lisans ogrencisiyim ve bu sene eve gectim. Sevgilimde bi senedir evde kaliyor.ve evlerimiz cok yakin. O da lisans ogrencisi ve dersleri agir. Arada sohbet esnasinda alttan alttan surekli iste artik kahvaltiyi su saatte hazirlarsin da birlikte yapariz. Bana iyi bakarsin falan filan. Bende bugun konusurken dedim ki canim benim de bu sene cok ders calismam gerekiyor ama her gun yapamam ya da yorgun hissedersem ugrasmam falan dedim ay bi tribe girdi. Iste ben seni esim olarak goruyorum.bu iliskide ikimiziz saniyordum.meger tekmisim.benim cok dersim.olsa bile sen gezelim de ben birakir gezdiririm falan. O istiyor ki kahvaltiyi hazirliyim birlikte edelim hergun yemek yapip onu cagiriyim her an birlikte olalim dersimizi bile birlikte calisalim. Bende istiyorum ki arada takilalim ama her an birlikte olmayalim ben kafama gore davranmak.istiyorum ustumde sorumluluk olsun istemiyorum ama ona diyince tartisirken buluyorum.kendimi. ona nasil aciklayacagimi sasirdim.sizce onu nasil ikna edebilirim nasil davranmaliyim? Bir de giyinisime cok karisiyor bende tayt tarzi seyler giymeyi seviyorum surekli takip takistirmayi bel acık seyler giydigimde bile surekli kapatiyor. Onu seviyorum ayrilmak istemiyorum ama hayatima karismasina da gonlum razi degil. Uzun oldu özür dilerim.
Dusununce cok dogru geldi galiba icten ice bende farkindayim cok ilgiye ac. Surekli benim.hayatimin merkezinde olmak istiyor tum arkadaslarimi kiskaniyor gibi geliyorTipik prens sendromuna tutulmuş erkek. Evlenirseniz zaten tüm yük sizde olacağa benziyor. Flört döneminde bari uzak durun ev ve prens doyurmacılık işlerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?