Erkek arkadasimin hayatima müdahalesi

Bunun bi değişik versiyonu da bende vardı.
Esek kadar adamaoğum gününde
Kocaöan üfle bakıyım
Afferin benim oğluma
Alkışşşş deyip kutlayan bi anne.

Evlenseniz de sknti:) yangelyatgillerden beyfendi..
Kiyafet kisitlamasina boyun egmeye baslarsaniz bir bakmissiniz askililar,sortlar,miniler ortaliktan kaybolmus.Kahvalti hazirlayabilirsiniz ama birlikte.
"Ama Ben beceremiyoruğğmm" derse bindi innimin kirninda iğrinmidim yiksi kindin bilirsin" diyebilirsin :))
Velhasilkelam nasil alirsirsa öyle gider.Hayat müsterek degil mi yapacak bisey yok..

Sizce degis
Tesekkur ederim. Ama biraz bende de suc var cunku hayir demeyi pek beceremiyorum ne zaman bi sussa hep gonlunu almaya calistim ama sanirim artik buna alisti ve en ufak bi seyde dudak bukuyor ve gonlunu almam icin bekliyor

Sizce degis

Tesekkur ederim. Ama biraz bende de suc var cunku hayir demeyi pek beceremiyorum ne zaman bi sussa hep gonlunu almaya calistim ama sanirim artik buna alisti ve en ufak bi seyde dudak bukuyor ve gonlunu almam icin bekliyor
zararın neresinden dönseniz kâr.
böyle yapmamaya başlayarak belki değişmesi için zorlayabilirsiniz.
ancak içinden gelmiyorsa üçüncü gün yine asıl karakteri patlak verir.
kendinize değer verin, böylece size değer veren kişiler çıkar karşınıza

Seni gezdiririm ne demek sanki kendiniz gezemiyorsunuz, sanki bebek dolastiriyor. Ayrica kendinizi kullandirmayin. Tipik bir annesinin ogluşunu bulmuşsun
katılıyorum, tam bir anne kuzusu.
ben de çok sinir oluyorum gezdiririm lafına, afedersiniz evcil hayvan gezdiriyorlar sanki

Siz onun annesi değilsiniz
Bunu unutmayın

Siz kimsenin hizmetçisi de değilsiniz
Ne demek kahvaltıyı şu saatte hazırla
Benim Üniversite arkadaşlarımın neredeyse hepsi evli ve kim önce kalkar ise o hazırlıyor
Çocuğu olmayıp çalışmayan arkadaşım var o kahvaltı hazırlarken eşi de ütü yapıyor
Birlikte hareket ediyorlar
Çalışan adam bile karısını hazır kıta asker olarak görmüyor artık devir değişti
İnsanlar insan olmaya karar verdi
Bu şekilde seni yönetmeye çalışan insandan uzak durun

Benimki bazen kendisi hazırlayıp yiyor gidiyor. Hatta bazen sofrayı bile kaldırır ben uğraşmayayım diye. Daha erkek arkadaşın, ne bu cesaret derler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…