Erkek arkadaşımın atanması ile ilgili

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
arkadaşlar benim erkek arkadaşım adliyenin yaptığı alımlarda bilgisayar teknisyenliğine atandı memur olarak.
yaklaşık 1,5 aydır orada çalışıyor. ösym nin yaptığı tercihlerde atanmadı ama adliyenin yaptığında atandı.
şimdi bu 2011/1.tercihlerinde tercih yapabilir mi?ve orda bir yer çıksa bilgisayar teknisyenliğini bırakıp o memurluğa geçebilir mi? umarım anlatabilmişimdir.çok acele bilgisi olanlar cevap verebilir mi acaba?çünkü tercihlerin son günleri.

şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Eğer 657 olarak atandıysa başvuramaz ama sözleşmeli atandıysa başvurabilir

bende basvuramaz die biliyorum.. bir sınav puanı ile bir kere yerleşebilirsiniz

Son düzenleme:
Aa evet o da var değil mi zaten kadrodaysa neden tekrar başvuracak belki bu durumda başvuramaz kadroya hemen geçiş oldu mu işlem falan sürüyor mu bilmiyorum en neti arasın ösym ya da devlet personeli iyice öğrensin

Aa evet o da var değil mi zaten kadrodaysa neden tekrar başvuracak belki bu durumda başvuramaz kadroya hemen geçiş oldu mu işlem falan sürüyor mu bilmiyorum en neti arasın ösym ya da devlet personeli iyice öğrensin

canım şuan başka bir şehire atandı ikimiz aynı yeri tercih edelim diye düşünüyoruz yada şuan bulunduğumuz şehire gelmek istiyor. sağol canım yorumun için.arıyalım bakalım yetkili bi kişiyi.

zaten canım sözleşmeli olsa istifa ettikten sonra bir bekleme süresi var diye biliyorum. Şöyle ki sözleşmeliyken kadrolu bir işe geçecekse bekleme süresi yok ama sözleşmeliden sözleşmeliye geçecekse bir yıl kadar bekleme süresi var.

canım sözleşmeliydi de kadroya geçti hani kanun çıktı ya.
yani şuan kadrolu ve kadroluya geçmek istiyor ama bu başka şehirde yine teknisyenliği düşünüyor..

Konu içeriği nedeniyle "İş ve kariyer" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

Ayrıca konu başlığınız içeriği yansıtmadığı için değiştirildi,lütfen içerik anlatan başlıklar seçiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…