Erkek arkadaşımın annesi evime geliyor!

Onlar 4 kisi sen tek... Acaba bi arkadasin falan mi olsa yaninda ?

Katıldım size

Yani onlar ana baba da boşandığı koca ile ilk gelişte sende ne işleri var

Ayrı ayrı gelselerdi bari

"Küçük oğluşunun" evlenirse aç kalıp kalmayacağına bakmak için illa yemek yaptırtıyor bence sana. İşte elinden iş gelir mi yemek yapar mı temiz mi titiz mi bunları düşünerek zorla evine gelmek istemiş. Mantıken evi birine temizletip yemekleri de ona yaptırtsan nereden anlayacak değil mi? Menü gayet iyi ben olsam kabul etmezdim ama kv adayını evime heheh

Hemen bakayım o tarifinize, onu da yapabilirim kolaysa neden olmasın. Çok teşekkür ederim, sevgilerimle.

Ya siz ne kadar naif, ne kadar tatlı bir kadınsınız. Çok teşekkür ederim, utandırdınız beni. :)

Ne ilginç kadın. Sevgilimin annesini evimde ağırlamazdım, nişanlım olsa neyse.

İstediği için ağırlıyorum, yoksa benim de tercih edeceğim ilk seçenek bu olmazdı.

Menu harika daha ne olsun bence.
Cok simarmasin bu menu karsisinda kayinvalide adayi
Tatli buzluktaki de olur bence gayet makul.
Bol sans

Çok teşekkür ederim, sevgiler. :)

Ne getirirler bilmiyorum, muhtemelen elleri boş gelmezler erkek arkadaşım zaten annesi adına çok mahcup oldu. Tabi elbiseme uygun ayakkabıyla çıkarım karşılarına, ev terliğiyle çıkmam kesinlikle. Ay terlik demişken benim 5 kişi için terliğim yok, bugün alayım bari.

Bence bu menu cok abarti. Ben asciyim kalkip bunu ben bile yapmam. Ugrasmam.. zaten bir tanisma bulusmasina uygun degil.

Yaranmaya calisti bize demeleri de cok olasi. Biliyorum oyle bir niyetim yok. Ama genelde oglan analari boyle anlamaya cok meyilli.

Onlar ailece siz tek bence cok tuhaf yani disarda bir kahve icip tanissaniz daha guzel olmaz miydi? Onlar ailece geliyorsa sizin de ailece olmaniz uygun bence

Emrivaki gibi yemege geliyorlar siz de kusursuz olmak istiyorsunuz ama bu beklentiler gitgide artar. Basini alamazsiniz.

Onlar 4 kisi sen tek... Acaba bi arkadasin falan mi olsa yaninda ?

Arkadaş değil de evime gelen yardımcı abla sağolsun evimi ben gelmeden bir tozunu alıp toparlayacak, sarma saracak, masa kurmana da yardım ederim dedi. Yeter o bana, sağolsun.

Katıldım size

Yani onlar ana baba da boşandığı koca ile ilk gelişte sende ne işleri var

Ayrı ayrı gelselerdi bari

Bir de bence menün vs fazla bile

Standardı yükseltme

Hiç bilmiyorum ya zaten kadın Türkiye'ye 40 yılda bir geliyor, yabancı eşi var. Sürekli gelebilecek bir yapıda değil. Şimdilik böyle bir gelsin bakalım, ne yapmak istediğini anlarım gelince.

Haklısın, bence de o yüzden. Vicdan yapmışsa demek zamanında oğlunu bıraktığı için, gelin ne kadar ilgilenir onun derdinde gibi ama bakalım. Zaten evi temizleteceğim, yine de iyilik bende kalsın ben klasik misafirmişçesine ağırlayacağım. Erkek arkadaşımın hatrına yapıyorum zaten.

Yok tabi ki haklısınız. Ben de böyle bir duruma meraklı değilim, tek başıma benim için zor olacak. Ama kadın inatla evime gelmek istediğini söylemiş, evde olan yemeklerinden çıkarsa olmaz mı falan tutturmuş inatla bana yemek yapsın. Ben de anlam veremiyorum. Erkek arkadaşım çok söyledi dışarıda ağırlayalım, ben bahane bulurum sen boşver diye de erkek arkadaşım hem kolay yalan söyleyemez hem de kaçıyor gibi görünebilirim. Kadın zaten yurtdışında yaşıyor, eşi oradan biri, birkaç çocuk daha yapmış onlar da orada. Sürekli Türkiye'ye gelmiyor yani. Sırf erkek arkadaşımın hatrına yapıyorum bunu zaten. Menüm ağırsa hafif önerilerinizi memnuniyetle alırım, zaten aşçıymışsınız eminim çok kolay ve lezzetli tarifleriniz vardır. :)

:) 6 yıllık evliyim bırak kv ye eşime bile böylesini henüz hazırlamadım aferin eline sağlık şimdiden şahane bir plan :) umarım güzel geçer

Düşüncesizlik yapmasına rağmen sen incelik göstermişsin.O menü de taş olsa sırf bu güzel davranışının hatırına saray sofrasındaymış gibi davranırdım ben.Umarım her şey yolunda gider çok mutlu olursun.

tanışma dışarıda olmalıydı o çok net.
ya da gidecekse tek başına konu sahibi gitmeliydi bir eve..
ama artık misafir yemeğe alınıyorsa kuru fasulye pilav cacık yapacak hali yok.
evet az değil ama abartı da değil bence.
çorba salata -meze- ana yemek tabağında pilav-püre bu normal bir menü.

daha sonra samimiyete göre yeri gelir kahve bisküvi de olabilir ikram.
ama, resmiyete dökülecek adımlar atılacaksa girin bu yola, aile ile çok içli dışlı olmayın..

bir de şey... o terlik çok mühim! :))tabi yurt dışında yaşayan bir kadın önemser mi bilmiyorum.

Menü gayet güzel bence. Dikkat edilmesi gereken açısından da Melek Baykal ın yıllar önce oynadığı bir karakterin dediği gibi banyo ya dikkat et görücüler orada yalnız kalabildikleri için en çok orayı karıştırır

:) 6 yıllık evliyim bırak kv ye eşime bile böylesini henüz hazırlamadım aferin eline sağlık şimdiden şahane bir plan :) umarım güzel geçer

Umarım sizler gibi nazik birisidir de beni fazla yormazlar, bir an önce atlatırım. Çok teşekkür ederim ikinize de. :)

Öyle olmasını isterdim ben de ama kadın tutturmuş inatla madem öyle gelsin görsün neyi görmek istiyorsa. Yoksa tek başıma benim için de zor. Ben yine de alayım terlik yere basmasınlar. :)

Banyoda nereye bakar ki yahu, cilt ürünlerime mi ehehe. Cidden nereye bakar? Gerçi bu zamana kadar kimsenin banyosunu karıştırmadım ben, hatta galiba hiçbir yerini karıştırmadım.

Menüde bir ben yokum kız Astoria , daha ne olacaktı?

Gel güzelim, seni de beklerim. :)

yardımcı ablanın olması hazırlık temizlik ve servis için çok iyi tabi ki ama onlar 4 kişi siz yalnız olacaksınız, birincisi ailenize ayıp etmiş oluyorsunuz madem onlar ailece tanışma planlıyor sizinkiler nerede* anne ve ablanın sizi çapraz sorguya alma ihtimali var ama aileniz olsa herkes mevkidaşı ile muhatap olur, bu yemekte sizin eliniz çok zayıf..
inşallah sıkıntısız halledersiniz

Onun önerisinde bulunduk ailecek tanışmayı ama kadın kabul etmemiş ben Astoria'yı özellikle görmek istiyorum diye. Bir de ailem başka şehirde annem hemen kabul etmez haklı olarak ne ayak diye. Ya kadın cidden garip bizi de sinir etti, tutturdu diyorum ya gerçekten tutturdu. Sırf amacı ne onu anlamak için çağırıyorum biraz da evime gelip yemek yiyip ne görmeyi bekliyor?

Yemek diye tutturmasının sebebi menü, sofra düzeni gibi şeylerden yaşayış şeklini anlamak bence. Evi illa ki görmek istemesi de ekonomik durumunuzu görmek için olabilir. Nasıl bir insan bilmiyorum elbette, kimsenin günahını almak istemem ama teklifi kaba buldum oldukça. Siz zarif davranmışsınız. Çok fazla ilgilenmedikleri çocuklar ciddi ilişki yoluna girince ya da evlendiğinde kıymete biniyor bazı anne babalar için. Bende de bunun kayınpeder örneği var, psikolojik çözümlemesini size bırakıyorum artık Hatta kadın geldiğinde de davranışlarından, konuşmalarından ve mimiklerinden illa ki bir analiz yaparsınız, burada bize de anlatırsınız amacı neymiş diye, ben de merak ettim doğrusu ısrarın sebebini :)

Daha önce söylenmiş zaten menü gayet yeterli, tatlı için elinizde mevcut olan yeterli bence, gelirken getireceklerini düşünüyorum çünkü.

Düşündüren tek nokta annenizin ilerde öğrenme ihtimali, üzüleceğini söylemişsiniz çünkü.

Hadi bakalım, gelişmeleri bekliyoruz biz de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…