abartı değil mi cnm sofra ne gerek var o kadar çeşide yani bi kek bi çay yeter bence sonuçta tanışma isteme değil ya
Allahım ya değişik insanlar var bi çay içmeye demeden direk yemek kesin nasıl yemek yapıyosun merak ediyodur canım tatlı triliçe falan al hafif ve güzeldir menünde güzel ben sadece başta abartı buldum gerçi hala buluyorumYemeğe gelmek istemiş annesi o yüzden. :/
gayet yeterli bir menü.şimdiden kolay gelsin.tatlı da, tam yaz akşamlarına uygun.
5 kişi olacaksanız bir siz diğerleri kim?
hepsi misafir mi yoksa yanınızda sizin bi yakınınız olacak mı
Menü gayet iyi bence. Ne basit ne de abartı. Yanlız tatlı parfe degil başka birşey olsa daha iyi olur.
Muhtemelen evin temizliğine , düzenine dikkat edecektir.
Sizin hâl ve hareketlerinizi gözlemler ama tabiki kendiniz gibi olun , kasmaya hiç gerek yok.
Menü oldukça güzel.. tatlı da çikolata soslu parfe turk kahvesinin yaninda güzel gider..
Masa örtüsüne dikkat. Tipik kayinvalidelerin en can alıcı noktasıdır. Ütülü, kat izi olmamasina ozen gosterinÇok teşekkür ederim. :)
Erkek arkadaşım, annesi, babası, ablası olacaklar. Ben tek başımayım. Bir yardımcı ablam var onlar gelmeden sarma sarıp evi toparlayacak sadece.
Teşekkür ederim, ani bir ziyaret nereden çıktı anlamadım. Umarım güzel ağırlarım, ne olursa olsun misafirler. :)
Çok teşekkür ederim öneriniz için. :)
Daha ne olsun, dolu dolu bir sofra işte.
Gayet uyumlu da, kolay gelsin şimdiden.
Çay faslı da olacaksa, fındık, fıstık filan koyarsın yanında tamamdır :)
Allahım ya değişik insanlar var bi çay içmeye demeden direk yemek kesin nasıl yemek yapıyosun merak ediyodur canım tatlı triliçe falan al hafif ve güzeldir menünde güzel ben sadece başta abartı buldum gerçi hala buluyorum
Kadının ikinci eşinden başka bir oğlu varsa seni ona almak isteyecektir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?