Erkek arkadaşımın annesi evime geliyor!

Kayınvalideniz hiç gelmedi mi eve nasıl 2,5 yılda evinizde ağırlamadınız şaşırdım doğrusu :)
Evlendik yurtdışına geldik, Türkiye de ev kurmadık daha. Gittikçe ben kendimi ağırlatıyorum o yüzden:)
Yoksa tabii ki alırdım yemeğe.

Abla gelmiyor mu o abla

Bu yemekten nasıl bir arbede yaşanacak ben onu merak ediyorum..
Menuye gelince garip bir aileye fazla bile

Geliyor ablası ııyy. Ya bilmiyorum şimdi burada barışma hikayesi anlatmak istemiyorum ama hani konuştuk açıklamaları mantıklı geldi o yüzden ikinci bir şans verdim. Babamın oğlu değil aynı durum yaşanırsa terk ederim ne yapayım.

Bence de hoş değil cidden erkek arkadaşım çok mahcup oldu, gerek olmadığını defalarca söyledi. O kadın hayatıma sonradan girdi bırak ısrar etsin ben bahane bulurum dedi de benim salaklığım belki bilmiyorum bir yandan kadını da merak ediyorum. Kafam karıştı.

Ne desem peki dışarıda görüşmek isterse görüşsün ev müsait değil mi desem. Yani bahane bulmak da istemiyorum neyi görmek istiyorsa görsün. Erkek arkadaşıma da çok baskı uygulamış.

Cocugunu o yasta terkeden birinin simdi guzel duygularla mustakbel gelinini merak ettigine inanmiyorum.

Kesinlikle haklısınız.

Menü gayet güzel ben sadece bol şanslar dilemek istedim,umarım annesi canınızı sıkmaz .

Menü gayet güzel ben sadece bol şanslar dilemek istedim,umarım annesi canınızı sıkmaz .

Umarım. Biraz moralim bozuk benim de ama bir yandan da derdi neymiş anlamak istiyorum. Kadın yurtdışında ve baya uzak bir ülkede zırt pırt gelip başımı ağrıtabilecek durumda değil. O yüzden gelsin ne istiyorsa görsün istiyorum. Teşekkür ederim. :)

Rica ederimO zaman daha kolay,sevmeseniz de sürekli vakit geçirmeniz gerekmez.. Hem ennn tatlı kv,uzakta yaşayan kv'dedir

Cok fazla degilmi bu menu?
Bir gun oncesinden basla hazirliga desem taze kalmazlar.
Calisiyomusun? Hele o zmn hic yetismez bu yemekler. Bence bi kac yemegi " sabit" olrak tut ve onlara odaklan tadina tuzuna. Ekstra olrak adlandirdiklarinida zaman kalirsa yap.
Yemek cesiti ve sayisi degil, tadi tuzu onemlidir.

Bence köpeğini bırakma. Sonuçta aile tanışması olacaksa o da senin ailen. Her geldiklerinde neden yavrunun düzenini bozasın ki.

O senin rahatsız olmanı önemsemeden emri vaki yapıp kendini davet ettiriyorsa evinde ki sana ait hiç bir şeye laf etme hakkı da yok.

Astoria niye banli?

Ben hic ugrasmazdim. Disaridan soyle bir buyuk pizza , uzerine bir cay kek tamamdir.

Italyan usulu.

Apar topar gorusmeyi gereksiz buldum. Daha yeni baristiysaniz evde degil , disarida olmaliydi.

Evin içinde ayakkabı ile dolasmayacaksaniz ayakkabı çokta önemli değil disariya da cikmayacaksaniz tabii... topuklu giymryin.. çok az makyaj sade ama güzel. ..

Marifetini görmek niyeti yemeklerinin lezzetini... nasıl diye

İşi ailelere taşıyacak ciddiyeti yani isteme gibi olmasin diye önce kendisi seni görecek beğenirse ona göre oğluna çıtlatcak

Kesinlikle katiliyorum.

bence eve kabul etmekle büyük hata yapmışsınız. bu menü çok abartı. tavuk kanadı yap fırında iki dakkada bi önceki günden terbiyeye yatır. valla bu kayınvalideye sakın evde uğraşma git marketten hazır patlıcan salatası al. ortaya yeşillik domates salatalık karışık bi salata yap. bi hazır domates çorbası. tatlıyı da bi zahmet onlar getirsin. zaten ellerinde çicek ve tatlısız gelmesinler. tatlıyı annesi ciceğide oğlu alsın.

Ben olsam çok özenmezdim,fazla özen fazla istekli bulunur o da itici görünür zaten.. en beşta çizilen çizgi iyidir.. beklentiyi yüksek tutmamak iyidir.. kendini zamanla sevdirmek hatta mümkünse bunun için çaba göstermemek iyidir, zamanla az az başlayıp değer gördükça çoğaltmak iyidir.. masaya tüm sermayeyi koymamak gerek ki,kaybedince sudan çıkmış balık gibi kalmayasın.. ilişkiniz sanırım burda pembe dizi tadında ben bilmiyorum ama ben olsam fazla abartmaz paniklemezdim.sevgiler..

Kabul etmekle iyi yapmissin astoria.Kadin sofrani gormek istiyordur.Hani mideden geciyor ya erkegin kalbi.Gorsun ne var.Sen de iyi agirlarsin.Reklamlari uygularsin en olmadiMenun cok cesitli gercekten bes yildizli otel menusu benim icin deTaktir ettim seni hem kabul etmen ,hem yemekler icin.
Tatli hafif bir tatli olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…