Yok tabi ki haklısınız. Ben de böyle bir duruma meraklı değilim, tek başıma benim için zor olacak. Ama kadın inatla evime gelmek istediğini söylemiş, evde olan yemeklerinden çıkarsa olmaz mı falan tutturmuş inatla bana yemek yapsın. Ben de anlam veremiyorum. Erkek arkadaşım çok söyledi dışarıda ağırlayalım, ben bahane bulurum sen boşver diye de erkek arkadaşım hem kolay yalan söyleyemez hem de kaçıyor gibi görünebilirim. Kadın zaten yurtdışında yaşıyor, eşi oradan biri, birkaç çocuk daha yapmış onlar da orada. Sürekli Türkiye'ye gelmiyor yani. Sırf erkek arkadaşımın hatrına yapıyorum bunu zaten. Menüm ağırsa hafif önerilerinizi memnuniyetle alırım, zaten aşçıymışsınız eminim çok kolay ve lezzetli tarifleriniz vardır. :)
Yemek diye tutturmasının sebebi menü, sofra düzeni gibi şeylerden yaşayış şeklini anlamak bence. Evi illa ki görmek istemesi de ekonomik durumunuzu görmek için olabilir. Nasıl bir insan bilmiyorum elbette, kimsenin günahını almak istemem ama teklifi kaba buldum oldukça. Siz zarif davranmışsınız. Çok fazla ilgilenmedikleri çocuklar ciddi ilişki yoluna girince ya da evlendiğinde kıymete biniyor bazı anne babalar için. Bende de bunun kayınpeder örneği var, psikolojik çözümlemesini size bırakıyorum artıkHatta kadın geldiğinde de davranışlarından, konuşmalarından ve mimiklerinden illa ki bir analiz yaparsınız, burada bize de anlatırsınız amacı neymiş diye, ben de merak ettim doğrusu ısrarın sebebini :)
Daha önce söylenmiş zaten menü gayet yeterli, tatlı için elinizde mevcut olan yeterli bence, gelirken getireceklerini düşünüyorum çünkü.
Düşündüren tek nokta annenizin ilerde öğrenme ihtimali, üzüleceğini söylemişsiniz çünkü.
Hadi bakalım, gelişmeleri bekliyoruz biz de :)
Ben kızımın benden habersiz evde sevgilisini ve ailesini ağırlamasını istemem.
Gördük Münevver cinayetinde aile bireylerinin de cinayete ortak olduğunu. Kızım böyle bir şey yapsa ben de kalpten giderim ve affetmem.
Açın annenize söyleyin o da gelsin ki meydanı da boş bulmasınlar. Azıcık aklınızı kullanın, büyükler bir şey diyorsa muhakkak bir bildikleri var.
Ve güveniyorum demeyin kimseye yüzde yüz güvenilmez ayrıca güvendiğiniz biriyle daha önce ayrılmazdınız da zaten. !
İnşallah dediklerime kulak asarsınız.
Ooo buna mukellef softa denir. Bence 1 2 çeşit eksiltseniz bile olur. Ama sizin ailenizden biri de olsun bence yanınızda. Abla olur, teyze olur ne bileyim. Yani dışarıda tanissaniz tamam tek gidin ama evinize gelince ben yalniz olmanizi istemem, aileden biri daha olmali
Abartmayin bence. Degip degmeyecegini ve kayinvalidenin niyetini bile bilmiyorsunuz. Ben olsam ilk olarak disarids gorusurum ki anliyim gercek niyeti ne, bana karsi nasil davraniyor...
Sen hep en guzelini dusunursun, en dogru karari vermissindir suphem yok :)
Madem yurtdisindalar, pek basina musallat olmazlar dogru
Lakin bu menu kis menusu
Modern bir yapidalarsa gazpacho veya klasik geleneksel yapidalarsa soguk ayran corbasi veya isirgan daha uygun olur.
Bir yemek hem mercimek hem barbunya hem kirmizi eti ayni anda kaldirmaz, kaldirsa da yazin kaldirmaz.
Bence nohut misir ve bugdayli soguk ayran corbasi yapip barbunyayi da ele.
Etin yaninda hem pilav hem pure hem de yaprak sarma var... bence pilavi da direkt kaldir.
Feslegenli taze naneli kup beyaz peynirli bol cherry domatesli bir salata da bence daha uygun cunku yesillik dediginiz marul falansa ilk tanisma sofrasinda protokol kurallari geregi bulunamaz. Bulunursa da yenmemek uzere bulunur. Sus amacli :).
Neyse ben fazla mesleki dusundum isi. Sen nasil rahat hissedersen oyle yap :)
Menü iyi de çok saçma yemeğe gelmeleri.hem de siz neden tek agirliyosunuz onu da anlamadım. Bence hoş olmaz tek agirlamaniz kimseniz yokmuş gibi
Daha ne olsun.
2,5 yıllık evliyim daha hiç kayınvalide ağırlamadım .
Benim ki gittiği evin temizliğine çok bakar, sizinki de dikkat ediyordur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?