Erkek arkadaşımın annesi evime geliyor!

Ben kızımın benden habersiz evde sevgilisini ve ailesini ağırlamasını istemem.
Gördük Münevver cinayetinde aile bireylerinin de cinayete ortak olduğunu. Kızım böyle bir şey yapsa ben de kalpten giderim ve affetmem.
Açın annenize söyleyin o da gelsin ki meydanı da boş bulmasınlar. Azıcık aklınızı kullanın, büyükler bir şey diyorsa muhakkak bir bildikleri var.
Ve güveniyorum demeyin kimseye yüzde yüz güvenilmez ayrıca güvendiğiniz biriyle daha önce ayrılmazdınız da zaten. !
İnşallah dediklerime kulak asarsınız.

Ben de bilmiyorum Melek Ablanın yalancısıyım :) Bence paniğe gerek yok karşınızdaki insanın niyeti iyiyse hiç bir şeyi dert etmez. İnşallah öyle de olur:)

Ooo buna mukellef softa denir. Bence 1 2 çeşit eksiltseniz bile olur. Ama sizin ailenizden biri de olsun bence yanınızda. Abla olur, teyze olur ne bileyim. Yani dışarıda tanissaniz tamam tek gidin ama evinize gelince ben yalniz olmanizi istemem, aileden biri daha olmali

Sen hep en guzelini dusunursun, en dogru karari vermissindir suphem yok :)
Madem yurtdisindalar, pek basina musallat olmazlar dogru

Lakin bu menu kis menusu

Modern bir yapidalarsa gazpacho veya klasik geleneksel yapidalarsa soguk ayran corbasi veya isirgan daha uygun olur.

Bir yemek hem mercimek hem barbunya hem kirmizi eti ayni anda kaldirmaz, kaldirsa da yazin kaldirmaz.

Bence nohut misir ve bugdayli soguk ayran corbasi yapip barbunyayi da ele.

Etin yaninda hem pilav hem pure hem de yaprak sarma var... bence pilavi da direkt kaldir.

Feslegenli taze naneli kup beyaz peynirli bol cherry domatesli bir salata da bence daha uygun cunku yesillik dediginiz marul falansa ilk tanisma sofrasinda protokol kurallari geregi bulunamaz. Bulunursa da yenmemek uzere bulunur. Sus amacli :).

Neyse ben fazla mesleki dusundum isi. Sen nasil rahat hissedersen oyle yap :)

Muhtemelen öyle. Çocuğunu bebek yaşta terk eden bir kadının durduk yere dünyanın en düşünceli annesi kıvamına girmesi garip. Gerçi bana yaptığı düşüncesizlik ama. Tabi ki gelişmeleri yazarım, teşekkür ederim. :)

Ayrılma sebebim güvensizlik değildi, zaten Münevver'in sevgilisi gibi patolojik kıskanç, ne halt olduğunu belli eden tiplerden uzak dururum. Ha bu %100 güveniyorum demek değil ama o dediğiniz stil kişiler kendilerini bir derece belli ediyorlar. Erkek arkadaşım öyle yapıda biri değil, tanısanız zaten böyle söylemezdiniz. Ama dediğiniz doğru, ailem uzakta olmasa zaten bu duruma düşmezdim. Annemi çağıramam ama kız kardeşimi çağırabilirim, o gelebilir. Teşekkürler.

Ya evet yani ben de istiyorum ama ailem benden uzakta ve böyle bir şeyi söylersem annem çok sert çıkar reddet falan der. Onu da artık yapamam yani kendime yakıştıramam. Ama kız kardeşim benimle aynı şehirde üniversiteyi kazandı, onu çağırırsam o gelebilir belki. Bir onunla konuşayım. Teşekkürler. :)

Abartmayin bence. Degip degmeyecegini ve kayinvalidenin niyetini bile bilmiyorsunuz. Ben olsam ilk olarak disarids gorusurum ki anliyim gercek niyeti ne, bana karsi nasil davraniyor...

Denedim ama takıntılı, dışarıda görüşmek istemiyor. Erkek arkadaşım da kıvranıp duruyor karşımda çünkü onu da baskılıyor. "İstemiyorsa bilelim" falan stili, manyak mıdır nedir? Valla gelsin görsün, sonra yallah yaşadığı ülkeye. Erkek arkadaşımı bebekken terk etmiş, şimdi kıymete bindi.

Ayy bu daha güzel oldu sanki. Çorbayı o soğuk çorbadan yapayım ama hiç yapmadım daha önce. Yardımcı ablaya bir sorayım belki o biliyordur. Salatayı da o stil yapacaktım zaten bunu screenshot alayım da unutmayayım. Çok çoook teşekkür ederim. :)

Menü iyi de çok saçma yemeğe gelmeleri.hem de siz neden tek agirliyosunuz onu da anlamadım. Bence hoş olmaz tek agirlamaniz kimseniz yokmuş gibi

Menü iyi de çok saçma yemeğe gelmeleri.hem de siz neden tek agirliyosunuz onu da anlamadım. Bence hoş olmaz tek agirlamaniz kimseniz yokmuş gibi

Bence de saçma ama anne kafaya takmış. Kız kardeşimi çağırmaya karar verdim ben de. Anneme söyleyemem hem çok kızar hem de yemeğe alma falan der. Sözümden geri dönemem yani dedim artık gelin diye.

Canim kuş sütü eksik daha nolsun. Bence gereksiz yani sevgilisiniz sadece. Ortada bi ciddiyet yok henüz dışarda olabilirdi. Lakin madem böyle emri vaki oldu menü gayet iyi

Bence menüyü değiştirmeyin ve bildiğiniz daha önce yaptığınız şeyleri yapın burada herkesi dinleyecek olsaniz inanın 40 çeşit yemek yapmanız lazım.
Ayrıca tatlı hafif diyenler de sacmalamis ağustos ayında şerbeti tatlı olmaz zaten gayet hafif ve kahvenin yanına da uygun bir tatlı.
Rahat olun panik yapmayın fazla da abartmayın derim ben her şey çok yeterli zaten.

Daha ne olsun.
2,5 yıllık evliyim daha hiç kayınvalide ağırlamadım .
Benim ki gittiği evin temizliğine çok bakar, sizinki de dikkat ediyordur belki.

Kayınvalideniz hiç gelmedi mi eve nasıl 2,5 yılda evinizde ağırlamadınız şaşırdım doğrusu :)

Bu yemekten nasıl bir arbede yaşanacak ben onu merak ediyorum..
Menuye gelince garip bir aileye fazla bile

Yalnız yaşayan bir kız için fazla becerikli buldum seni Astoria:) bence bukadar yapma.Evlendiğinde yaparsın.Ben kendini tükettiğini düşünüyorum.İnan insanlar evlenince bile yapmıyor bukadar.Bende yaparım kv geldiğinde.ama resmiyet varya hani bana biraz fazla geldi senin durumun için.yalniz yardımcın filanda olduğuna göre baya baya kendi ayakları üzerinde duran bir arkadasimizsin sanırım.yinede sen içinden ne geçiyorsa öyle yap:)

menü gayet iyi canım onun yanına birde sütlü tek porsiyonluk tatlı alırsın olur biter. ya ufak tekli pastalardan yada trileçe vs

Eski konuna baktım, bu aile senden pek hoşlanmıyor ve erkek arkadaşın da aileci bi tip zaten.İkinci şansı veriyosan bence biraz bu konuda mesafeli olman ve aranızda bişey yokken bu şekilde evine kabul edip kaynananmış gibi davranmaman gerekir.Seni ailesi yüzünden silip atmış bi adama bu kadar yüz verme derim.Annesinin seni bu şekilde bi duruma sokması yemeğe gelmesi falan hoş değil bence o ne öyle deniyomuş gibi.

Çok gelmek istiyolarsa çaya gelmeleri yeter de artar bence tabi önemli olan sohbet ve tanışmaksa.

Astoria çağırdığına pişman olacaksın ,
hiç gerek yok, sözünden gayet de dönebilirsin bi bahane uydurup,
teftiş gibi ne saçma eve gelmesi,
insan olarak tanımaya çalışsın önce dışarda bi çay içmeniz fazlası ile kafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…