Erkek arkadaşımın annesi duyduğumu bilerek bana sinsi dedi.

bilemedimsimdi12

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2023
14
9
6
Herkese merhaba burayı uzun zamandır kullanmıyordum. Gerçekten artık çok dolduğumu hissettim. Nereden yazmaya başlayacağımı bilmiyorum. 1 buçuk senedir ilişkim var. Kendisi infaz koruma memuru. Bana sürekli , atan özel şirkete girme dediği için şuan işsizim. Kpss çalışıyorum. İlişkimizin en başında kendisine demiştim ben varlıklı bir ailenin kızıyım. Aileme öyle hemen söyliyemem. Kendini düzeltmen lazım demiştim. Araba alırsan az çok ailem maddiyat konusunda ikna olur demiştim en başından. Çünkü kendisi 4 senelik memur. Ve 2 senedir ailenin kredisini ödüyor. Son zamanlar da beni sürekli sıkıştırmaya başladı artık annene söyle bi tanışma olsun dedi. Bana verdiğin sözü tutmadın nasıl söylicem dedim. Onun üstüne külüstür bi araç aldı. Artık söyle demeye başladı. Bu arada 45 bin maaştan kendisine kalan ayda 5 bin. Ailesine ikinci evi yaptırdı. Az önce telefonla konuşurken annesi geldi konu açıldı dedi oğlum sen çok safsın. Karşısındaki sinsi. Zaten terazi burçları sinsi olur. Seni oyalıyor demeye başladı. Telefonda benim duyduğumu bilerek yaptı bunu. Annesine ağzını açıp nasıl böyle konuşuyorsun diyemedi. Annen bana hadsizlik etti ben bunları hak etmedim dediğimde ise annemle nasıl böyle konuşuyorsun terbiyesizsin dedi. Bağırmaya başladı. Neye uğradığımı şaşırdım. Annesi bana laf söylerken ağzını açmayan erkeğe, adam demem dedim. Haklımıyım haksızmıyım bilmiyorum. Ayrıldım az önce doğrumu yaptım bilmiyorum. Tek bildiğim bana laf söyleyen bir aileyi istemediğim. Beni savunmayan bir erkeği istemediğim. Hem oğullarına dünyanın borcunu ödetiyorlar. Hemde evlen nişanlan diye tutturuyorlar. Şunu da belirteyim benim ailem ilişkim olduğunu bilmiyor. Maddi durumunu düzeltsin öyle söyleyeceğim diye konuşmuştuk en başından

Heyy kurtulduğunu dua et, baştan kokmuş, annesinin prensesiyle ugrasilmaz, manyak mısın sen gidip evleneceksin de bununla ailesine bakmaya birlikte mi devam edeceksiniz. Kadın da gelir kapısıni pohpohluyor işte.. Ayrilmakla en doğru kararı vermişsin sakın ha döndüğünde kabul etme, ailenin durumunu biliyormuş pes etmez bence.

Sevgi onemli evet ama karin doyurmuyor. Muhtemelen 25 yaslarinda sevgilin adim atmak istiyor evlilige ama bunun için cabası yok. Ailenizle bosa tanistirmayin pisman olursunuz. En iyisini yapmissiniz ayrilarak ne kadar annesi de olsa sana onlari diyecek haddi bulamaz sorun erkekte biraz agirbasli olup söz geçirecek

Tam saçını başını yolmalık kaynana figürü.Neyse kurtulduğuna şükret bırak semer vurmaya devam etsinler kendisi sap gibi kalsın.

Diğer bir ihtimalle kendine ev almışta senden gizliyor olabilir senin paranla ev almak için.Aileme aldım demiştir yani.

Sevgi onemli evet ama karin doyurmuyor. Muhtemelen 25 yaslarinda sevgilin adim atmak istiyor evlilige ama bunun için cabası yok. Ailenizle bosa tanistirmayin pisman olursunuz. En iyisini yapmissiniz ayrilarak ne kadar annesi de olsa sana onlari diyecek haddi bulamaz sorun erkekte biraz agirbasli olup söz geçirecek
O kadar haklısınız ki kendisi 29 yaşında. Ben 26 yaşındayım. Bu yaşına kadar hiç birşey yapamamış kendine. Ailesi de anca kendini düşünmüş. Arkamda durmaması anne ne diyorsun sen diyememesi gerçekten beni kendisinden soğuttu

Hem oğullarına dünyanın borcunu ödetiyorlar. Hemde evlen nişanlan diye tutturuyorlar
Çünkü oğulları maaşından sadece 5 bin ₺ alıyor ve kalanın tamamını kendileri alıyor. E sizin de aileniz varlıklı olduğu için hemen nişan diye ısrar ediyorlar.

Masraflara destek olurlar mı hiç emin değilim.

ayrıca annesi bana sinsi vb derken onu koruyup, size tepki gösterdiniz diye ağır tepki veren, AYRICA , daha en başında koşulları bilip kabul edip, ısrarla evlenmek için tutturmasına rağmen maaşıyla onlara ev yaptırıp masraflarını ödeyen, ancak kendi Evliliği için adamakıllı hiçbir şey yapmayan, annesi tarafından manipüle edilmeye çok açık olan bir adamla asla evlenmem.

Babanıza iyi ki söylememişsiniz, boşa üzülecekti.

Müstakbel kv hem sinsi diyor, sizi kötülüyor, hem de maşallah atanmanıza bile karışıyor. Belli ki zaman kazanmaya çalışıyor.

Belki çok radikal konuştum ama benimle evlenme yoluna giren insan ben kötülenip sinsi yaftası yerken beni savunmuyor bir de size kızıyorsa, benim için çok net ya zayıf karakterlidir kolay etkileniyordur, ya da beni gerçekten sevmiyordur. Böyle ana kuzusu biriyle evlenmezdim şahsen. Kimsenin hakkını kimseye yedirmeyen, sözünü tutan, aileler- taraflar arasında denge kurabilen alfa bir erkekle evlenmek isterdim.

Çok uzattım, afedersiniz, ama sinirlendim yani

İyi ki duymuşsun. Terbıyesız saygısız kadın. Daha bu fragman bide filmini düşün. Sana neler yaşatır bu kadın ve karşında anasına bi cümle kuramayan bi erkek. Ayrıca senin ailenın maddi durumu iyi olduğu için ona içten içe güveniyor olabilir. Bence yol ver yolunu çiz.

Tam saçını başını yolmalık kaynana figürü.Neyse kurtulduğuna şükret bırak semer vurmaya devam etsinler kendisi sap gibi kalsın.

Diğer bir ihtimalle kendine ev almışta senden gizliyor olabilir senin paranla ev almak için.Aileme aldım demiştir yani.
Ailesi adı bu evi kendisine yaptırmış. Ama kendisi oturuyor. Alt katta ki kötü olan daireye de ben oturacakmışım istersemmişşşş.

Ailesi adı bu evi kendisine yaptırmış. Ama kendisi oturuyor. Alt katta ki kötü olan daireye de ben oturacakmışım istersemmişşşş.
Bide kötü olanı sana mı sundular ? Aile apartmanına gelmem deseydin en başından .

Evet en başından söyledim. Bir süre kirasını veririz o zaman demişler. O bile meçhul
Valla sadaka falan verirdim ben olsam bunlara yedireceğim parayla fakir doysun, evlerden ırak.İçmeye ayranları yok ama diller pabuç.

Herkese merhaba burayı uzun zamandır kullanmıyordum. Gerçekten artık çok dolduğumu hissettim. Nereden yazmaya başlayacağımı bilmiyorum. 1 buçuk senedir ilişkim var. Kendisi infaz koruma memuru. Bana sürekli , atan özel şirkete girme dediği için şuan işsizim. Kpss çalışıyorum. İlişkimizin en başında kendisine demiştim ben varlıklı bir ailenin kızıyım. Aileme öyle hemen söyliyemem. Kendini düzeltmen lazım demiştim. Araba alırsan az çok ailem maddiyat konusunda ikna olur demiştim en başından. Çünkü kendisi 4 senelik memur. Ve 2 senedir ailenin kredisini ödüyor. Son zamanlar da beni sürekli sıkıştırmaya başladı artık annene söyle bi tanışma olsun dedi. Bana verdiğin sözü tutmadın nasıl söylicem dedim. Onun üstüne külüstür bi araç aldı. Artık söyle demeye başladı. Bu arada 45 bin maaştan kendisine kalan ayda 5 bin. Ailesine ikinci evi yaptırdı. Az önce telefonla konuşurken annesi geldi konu açıldı dedi oğlum sen çok safsın. Karşısındaki sinsi. Zaten terazi burçları sinsi olur. Seni oyalıyor demeye başladı. Telefonda benim duyduğumu bilerek yaptı bunu. Annesine ağzını açıp nasıl böyle konuşuyorsun diyemedi. Annen bana hadsizlik etti ben bunları hak etmedim dediğimde ise annemle nasıl böyle konuşuyorsun terbiyesizsin dedi. Bağırmaya başladı. Neye uğradığımı şaşırdım. Annesi bana laf söylerken ağzını açmayan erkeğe, adam demem dedim. Haklımıyım haksızmıyım bilmiyorum. Ayrıldım az önce doğrumu yaptım bilmiyorum. Tek bildiğim bana laf söyleyen bir aileyi istemediğim. Beni savunmayan bir erkeği istemediğim. Hem oğullarına dünyanın borcunu ödetiyorlar. Hemde evlen nişanlan diye tutturuyorlar. Şunu da belirteyim benim ailem ilişkim olduğunu bilmiyor. Maddi durumunu düzeltsin öyle söyleyeceğim diye konuşmuştuk en başından

Ayrılmak en doğru karar bence ailesine yardımı olabilir ama bu şekilde değil bence 5 bin le ne yapılır ki kişiler arası saygı çok önemli o duvarlarda yıkılmış

Ay iyi ki duymuşsun yoksa evlenince çok mutsuz olurdun. Daha şimdiden suratına sinsi demiş oğlu da annesinin eteğine saklanmış. Bırak gitsinler el elde baş başta otursunlar senin hayatını yakmasınlar

1. Daha simdi bariz annesi hataliyken omu savunan evlenince neler neler yapar
2. Maddiyatı kendine denk birisini bul cunku bu senin icin ciddi bir kriter

Back