Erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım çok kötü geçti. ne yapacağım bilmiyorum

Iyyy ben de gıcık oldum yengeye Evin ayrı olacak anne baba olsa tamam da yenge ne alaka verirsin cevabını oturur en kötü görüşmezsin olur biter. Çocuk iyi ise değmez gözünü korkutmaya. Sen inadına çatlat onu

yav neden neden neden tanisiyorsunu bu ailelerle cok mu meraklisiniz gelincilik oynamayaaaaa

Allahim benim de cocuklarim var koru yarabbim

Hiçkimse bir başkasının şımarık çocuğuna katlanmak zorunda değil. Bu arada tebrikler nur topu gibi bir eltiniz olmuş.

Canım benim kıyamam ya
İnan senin annen yaşındayım ben bile burda okurken çok incindim
Sana kocaman sarılıyorum

Eltiniz sizinle tanışmaya gelmiş olabilir. Çocuğunun su ara tavırları değişmiş olabilir. Hani diyorlar ya şu yaş sendromu bu yaş sendromu falan. Ha herkesten önce kendisi uyarmalıydı orası ayrı. Bu kadar gevsekligi ben de hoş karşilayamazdım ama terbiyesiz ne biçim çocuk yetiştirmişler sözlerine aldanmayin. Kimsenin içini bilemezsiniz belki çok iyi duygularla geldi yenge o an. Ayrıca KV ayni apartmanda oturuyor ise sen gelme diyemez bu yanlış olur. Daha aile içine resmi olarak girmeden sizi daha çok ön planda tutuyor gibi bir görünüm sergilemiş olmaz mı. Tabii ileride anlaşamaz iseniz kafa yapınız uymazsa yine mesafe koyarsıniz orası ayrı. Benim bir tane eltim var ve çok farklı sehirlerdeyiz. Bir araya geldiğimiz zaman çok güzel vakit geciriyoruz. Benim iki onun 3 çocuğu var. Bu yaz bir aylığına mecburi sebeplerden dolayı bir çocuğuna ben baktım diğerine annesi.En küçüğü bebek o da yaninda kaldı.Bir araya geldiğimizde evde 4 tane çocuk oluyor ve tam bir curcuna oluyor arada . Kaynim bekarken hep isterdim bi eltim olsun diye hic aksini düşünmedim. Yeni bir aile kuruyorsunuz çünkü. Sevgiliniz zaten olaya müdahale etmiş tabi bu tavıri çocuğun annesi sergilemesi gerekiyordu ama siz de zaman icinde tanirsiniz zaten herkesi elti adayı hep boyle ise mesafeli durursunuz

Çocuğa bariz size sarması için izin verilmiş hatta doldurulmuş gibi. Size vurmaya gelene kadar on kere elinden tutup oyalayabilirdi. Erkek arkadaşının anneside yine gönül almaya çalışmış ama yenge bir garip oturduğu yerden ayıp demek ne? Onlara temkinli davranın, Mesafeli olun taktiksel davranın. Seviyorsan devam etmek istiyorsan tabi. Sevgiline kötüleme sakın sadece gücüme gitti de unutmuş gibi yap.

Valla berbat bir tanışma hikayesi olmuş. Kolay kolay unutamam ben olsam. Sevgilim ve annesine şöyle derdim: “sizin bir suçunuz yok ama çocuk o kadar şey yaparken annesi kılını kıpırdatmadı, engellemedi; tokat attığında da çayını yıdumlarken aa ne kadar ayıp deyiverdi sadece. Üstüne kiloma laf etti haddi olmayan şeyler söyledi. Bu bana yapılmış büyük bir terbiyesizlik ve ben bu yaşadığım şeyi hazmedemiyorum. Benden özür dilemesi gereken biri var evet onun beni arayıp özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum sizden önce” deyin. Ben olsam aşırı derecede gururum incinirdi, kabul edemezdim bu tanışma şeklini. Ayrıca annesi de suçlu çocuğun huyunu biliyor hadi siz gidin diyebilirdi. sevgiliniz de suçlu sağlam bir şekilde engel olabilirdi daha rahatsızlık vermeye başladığında çocuk. Lütfen bu olayın üstünü kapatıp kendinizi aşağı çekmeyin. Sanırım düşünceli ve kırılgan birisiniz. Sineye çekmeyin sakın.

Yani normalde kendimle bir problemim yoktu ben 45 kg yum kadının amma da zayıfmışsın sözü yüzünden özgüvenim kayboldu birden

Aslında nasıl davranmam gerek bilmiyordum diye bu konuyu açtım gerçekten teşekkür ederim bir daha sineye çekmeyeceğim hiçbir şeyi teşekkür ederim

Çok kötü bir başlangıç olmuş, orayı terk etseydiniz keşke, gururunuz da incinmiş. Kötü başlangıçlardan sonra iyi şeyler olacağına inanmam ben. O eltiyle hayatınız boyunca muhatap olacaksınız mecburen. Muhatap olmam diye düşünmeyin. Bunun bayramı var, seyrani var.

Şaka bir yana. Düşünün iyice. Çünkü yengenin size o lafı etmesine izin veren kv iyi niyetli olsa bile sorunludur.
Ya aslında o an herkes ayaklandı ben çıkıyorum diye beni geçiriyorlardı. Yengeye başımla görüşürüz demeye kalmadan hemen yapıştırdı lafını, yani ayak üstü olunca diğerleri tarafından çok anlaşılmadı gibi bi an sessizlik oldu. ben öyle dediğine karşılık cevap verdim “herkes benim gibi olmak ister” diye. Kayınvalide de sırtımı sıvazlayıp öyle kızım diyip yolculadı

Ama evet dediğiniz gibi iyice düşünüp temkinli olacağım teşekkür ederim

madem böyle bir çocuğun var ne halt yemeye gelmiş oraya hadsiz bir yapıyor iki yapıyor halen neden izin veriyorlar o çocuğa kuduz gibi saldırmış

Tokata kadar aklı neredeymiş sevgilinizin annesinin?
Torunu ilk saçınızı çektiğinde annesiyle beraber aşağıya gönderecekti. Siz onun misafirsiniz. Çocuğun huyunu biliyorsun niye geldin dediğine göre daha önce ayarsız hareketleri olmuş. Öyle sizin tokat yemeniz beklemeselermis. Onları da hatalı buldum.

Aile apartmanında oturmayın, yengeyle de çok muhatap olmayın.

Çocuk sınırsız simarik yetişmiş kadın dengesiz ama ben kv sorun göremedim.Hemen acele karar verme.Zaten hemen evlilik düşünmüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…