- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.267
- Konu Sahibi yosunlukek
Güzel kalbinizden öpüyorum ❤Bende böyle düşünüyorum.
Belirli bir yaşa kadar bebeklik döneminde tabi ki söz geçirmek mümkün olmuyor ama onda bile huzursuz ortamı hisseder kodluyor diye düşünüyorum.
4 yaştan itibaren özellikle çok daha iyi iletişim kuruyor çocuklar ve çok zekiler. Aman bu çocuk anlamıyor demek bazen işlerine geliyor ailelerin,zaten anlatmaya çalışsalar kendileri de iletişim kurmayı bilmiyor konudaki anne gibi.
Sonra o çocuklar böyle arsız, terbiyesiz büyüyüp büyük küçük herkesin burnundan getiriyor.
Bu yaşımda annemin evine gitsem sormadan bardağın yerini değiştirmem,benim çocuğumun da kimsenin huzurunu kaçırma hakkı yok,söz geçirip idare edemiyorsam huyunu bildiğim için gitmem ya da alır çıkarım.
Kimse kimsenin çocuğunu sevmek,idare etmek zorunda değil ama çocuk güzellemesi yapıp rahat takılıp başından atan ebeveynler oldukça gelecek nesil bile zor.O yüzden ben böyle çocuklara ve ailelere direkt cevabın yapıştırılması uygun görüyorum küserse küssün. Sonra onun o şımarık çocuğu gidip okulda yaşıtlarını da ezip dövüyor.
İnsanlarda çocuklu kişilerle bir ortama girmeyi yüz kere düşünüyor çok doğal olarak.
Çocuk yapma ehliyeti ve bakımı için zorunlu bir sistem olsa belki bir nebze sayıları azalır.
Sizi de kutlarım, özellikle bize göre eski nesile göre bilinçli olduğunuz için
Bu konuda anca bu kadar güzel yorumlanabilirdi