- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.267
-
- Konu Sahibi yosunlukek
Güzel kalbinizden öpüyorum ❤Bende böyle düşünüyorum.
Belirli bir yaşa kadar bebeklik döneminde tabi ki söz geçirmek mümkün olmuyor ama onda bile huzursuz ortamı hisseder kodluyor diye düşünüyorum.
4 yaştan itibaren özellikle çok daha iyi iletişim kuruyor çocuklar ve çok zekiler. Aman bu çocuk anlamıyor demek bazen işlerine geliyor ailelerin,zaten anlatmaya çalışsalar kendileri de iletişim kurmayı bilmiyor konudaki anne gibi.
Sonra o çocuklar böyle arsız, terbiyesiz büyüyüp büyük küçük herkesin burnundan getiriyor.
Bu yaşımda annemin evine gitsem sormadan bardağın yerini değiştirmem,benim çocuğumun da kimsenin huzurunu kaçırma hakkı yok,söz geçirip idare edemiyorsam huyunu bildiğim için gitmem ya da alır çıkarım.
Kimse kimsenin çocuğunu sevmek,idare etmek zorunda değil ama çocuk güzellemesi yapıp rahat takılıp başından atan ebeveynler oldukça gelecek nesil bile zor.O yüzden ben böyle çocuklara ve ailelere direkt cevabın yapıştırılması uygun görüyorum küserse küssün. Sonra onun o şımarık çocuğu gidip okulda yaşıtlarını da ezip dövüyor.
İnsanlarda çocuklu kişilerle bir ortama girmeyi yüz kere düşünüyor çok doğal olarak.
Çocuk yapma ehliyeti ve bakımı için zorunlu bir sistem olsa belki bir nebze sayıları azalır.
Sizi de kutlarım, özellikle bize göre eski nesile göre bilinçli olduğunuz için
elti basiniza geleceklerin fragmanini seyrettirmisEvet elti oluyor
Bende yengenin çocuğu özellikle fitneleyip gönderdiğini düşünüyorum.Belki de kadın çocuğunun böyle davranmasını istedi çocuk aklı o da yaptı. Sadece yaramazlık gibi durmuyor. Ne kadar yaramaz da olsa her çocuk herkese bu kadar yaklaşıp temas etmez.
Evet aile apartmanı ama bizim orda yaşama gibi bir durumumuz yok zaten teşekkür ederimmBu apartman aile Apartmanı mı? Yarın birgün evlilik olursa aynı apartmanda yaşama ihtimaliniz var mı? Aslında erkek arkadaşınız da annesi de üzerine düşeni yapmış sonradan arayıp kusura bakma da demiş. Siz patavatsız eltiyi takıp üzülmeyin
Bende böyle bilerek yaptığına iyice emin oldumBende yengenin çocuğu özellikle fitneleyip gönderdiğini düşünüyorum.
Böyle aptal tipler var işte durduk yerde büyük ihtimalle yeni gelinle düşman olacak
Şimdiden yok zayıfsın demeler, yok çocuğunu üzerine salmalar, küçük küçük oyunlar
Akılları tek fitneliğe çalışan boş kadın işleri
Bi şey diyeceğim..şeyyy.... isteme gününde yenge de gelir.. gelme diyemezsin inadına çocuğu da getirir o gün geldi de aklıma kabus looodingArkadaşlar, akşam, erkek arkadaşımla buluştuk ve tüm düşüncelerimi açıkça ifade ettim. Aile tanışması benim için tam bir fiyaskoydu ve yengenin tavırları benim için açıkça art niyetliydi. Erkek arkadaşım da, aslında yengenin tanışmaya gelmeyeceğini, ancak oldukça meraklı biri olduğu için geldiğini söyledi. Ayrıca, evlendiğimizde yiğeni için böyle davranmanı istemiyorum onu herkes şımartmış olabilir ama sen karışmayacaksın sen ilgilenmeyeceksin her şımardığında dedim. Ben bunların hiçbirini çekemem yengen ve şımarık cocuğu yüzünden her günüm mahvolsun istemiyorum dedim. Ayrıca tanışma günü eğer benim ailemle sen tanışşan bunlar yaşansa damdan düşmüşe dönerdin dedim. Erkek arkadaşım da bana hak verip zaten birlikte yaşamayacağız, neden onların dediklerini yapayım? Ben yiğenimin ebeveyni değilim, herkes kendi çocuğuna baksın. vs tarzında bir konuşma yaşadık Sonunda da, yengesinden özür beklememem gerektiğini ve onunla hiç iletişim kurmamam gerektiğini söyledi çünkü muhattap almana değmez dedi ve konuyu bu şekilde kapattık.
Teşekkür ederim tüm yorumlarınız için konuşunca içim de çok rahatladı
Bi şey diyeceğim..şeyyy.... isteme gününde yenge de gelir.. gelme diyemezsin inadına çocuğu da getirir o gün geldi de aklıma kabus loooding
Herhalde en son yapacagim şeydir. Kenarda köşede minciklardim diyeyim de taslayin beniSevgilimi çok seviyorum onun hatrına güler yüzlü olmaya çalıştım belki ilgi istiyordur diye kucağıma aldım
Ya mıncıklayabileceğim bi çocuk değilHerhalde en son yapacagim şeydir. Kenarda köşede minciklardim diyeyim de taslayin beniüç cocugum var öyle bir ortama asla en uslu çocuğumla bile gitmem. Getiren herşeyi göze almıştır keşke sevgilinize gel al bu bebeyi elimden yoksa fena olacak bakışı atsaydiniz