Erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım çok kötü geçti. ne yapacağım bilmiyorum

Haklısınız olması gereken bu ama inanın yaşadığım şokla ben de ne yapacağımı bilemedim ki her şey güzelken bir anda ortalık mahşer alalına dönü ben de panik oldum sürekli çay kaşığı mı fırlatılmadı saçım mı çekilmedi acaba herkes şoka mı girdi bilmiyorum çok incindim

Elti hiç özür falan da dilememiş bu arada. Gayet memnun durumdan. Ben de kalkıp giderdim 1-2 saç çekmeden sonra baktım üstümden almıyorlar.
oğluna birkaç kez çok ayıp demekten başka bir şey yapmadı evdekiler çocuğu sakinleştiriyor o sadece izliyor

Kv daha gelini bile olmamış biri uğruna gelinini evden kovsa sen ne kaoslar çıkar düşünemiyorsun tabi ponçik seni
Sen niye elalemin çocuğunu kucağına alıyorsun ki hem de öncesinde de sevimsizlik yapmış yani bence siz de fazla mıçmıç davranmışsınız.

inan ben de burdan incindim yahu kiyamam sana.
Sevgilini sen tanıyorsundur ama yine de temkinli yaklaş, ha oyle diye demiyorum kesinlikle yanlış anlama ama, boyle atar gider yapar gibi görünüp, evlendikten sonra biz boyleyiz, isine gelirse diyenler de fazla
Aile eapartmani falan zaten uyarmama bile gerek yok, asla kabul etmiyorsun.

Çocuğu olanlar darılmasın ama aniden suratıma o tokadı yediğimde kendimi tutamayıp bir tane yapıştırırdım, ne olacaksa olsun.
İyi sabretmişsiniz.
Herkesin düşünüp yazamadığı şeyi yazmışsın helal olsun

Hadi kibar kızsın anlıyorum da çocuğunuzu alır mısınız deseydin bari yaa
Burhanım yaaa yani gerçekten bence çoğu kişi benim gibi şoka girebilirdi aslında çünkü panik oldum yani ilk defa görüştüğüm insanlardı hayalimde bu yoktu elim ayağıma dolandı olayla baş etmeye çalıştım ama yapamadım benim yerime sevgilim hemen yeğenini alıyordu tutmaya çalışıyorlardı evdekiler kızıyordu sakinleşir diye düşündüm ama genel olarak yaramaz bir çocukmuş

Yok zaten aile apartmanı gibi bir düşüncemiz yok çok teşekkür ederim

Ayy içine etmişler ya her şeyin. Hayır yani çocuk ilk saçını çektiği anda annesinin alması lazımdı. Keşke büyük tepki verseydin. Terbiyesiz. Hiç çocuk falan demem yani böylesine sevimsiz. Kim bilir nasıl bir ailede yetişiyor ki böyle şiddet eğilimli.

Erkek taraf gelinlerini "disari atmis" gibi görünmek istememisdir. Karsi tarafta "ah gelini niye apar topar cikarttilar" gibi bir izlenimden kacinmis olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…