- 24 Ağustos 2019
- 2.735
- 8.444
-
- Konu Sahibi yosunlukek
Haklısınız olması gereken buay gülüyorum da nasil sinir oldum ya.
Çocugum resmen birine siddet uygulayacak ve oturup izleyecegim.
Kadindaki rahatliga bak.
Ne kadar özür dilerse dilesin sevgili ve annesi, tiriviri vallahi, lafimi soyler gider tavrımı koyardim yengeye karsi da, oyle gulerek laf sokmak bana gore değil ya belki de ben agresif durumlari tolere edemiyorum bilmiyorum.
oğluna birkaç kez çok ayıp demekten başka bir şey yapmadı evdekiler çocuğu sakinleştiriyor o sadece izliyorElti hiç özür falan da dilememiş bu arada. Gayet memnun durumdan. Ben de kalkıp giderdim 1-2 saç çekmeden sonra baktım üstümden almıyorlar.
Kv daha gelini bile olmamış biri uğruna gelinini evden kovsa sen ne kaoslar çıkar düşünemiyorsun tabi ponçik seniÇok teşekkür ederim gerçekten
Aslına bakarsanız beni de üzen sanırım erkek arkadaşımın annesi istese aşağı inin siz diyebilirdi çünkü ben tokatı yiyene kadar daha bir çok olay oldu. Belliydi bu duruma gelineceği en kötü kendisi gel biz aşağı inelim seni uyutalım vs deseydi yenge de dediğiniz gibi inerdi aşağı
Çocuk seni kıskanmış. Görümcemin çocukları, özellikle kızı da aynı böyleydi bana karşıSevgilimi çok seviyorum onun hatrına güler yüzlü olmaya çalıştım belki ilgi istiyordur diye kucağıma aldım
Hadi kibar kızsın anlıyorum da çocuğunuzu alır mısınız deseydin bari yaaoğluna birkaç kez çok ayıp demekten başka bir şey yapmadı evdekiler çocuğu sakinleştiriyor o sadece izliyor
inan ben de burdan incindim yahu kiyamam sana.Haklısınız olması gereken buama inanın yaşadığım şokla ben de ne yapacağımı bilemedim ki her şey güzelken bir anda ortalık mahşer alalına dönü ben de panik oldum sürekli çay kaşığı mı fırlatılmadı saçım mı çekilmedi acaba herkes şoka mı girdi bilmiyorum çok incindim
Herkesin düşünüp yazamadığı şeyi yazmışsın helal olsunÇocuğu olanlar darılmasın ama aniden suratıma o tokadı yediğimde kendimi tutamayıp bir tane yapıştırırdım, ne olacaksa olsun.
İyi sabretmişsiniz.
Bu fesat elti bana birini hatırlatıyor. Kesin kendisi çam yarması gibi bi kadındırEvet elti oluyor
Burhanım yaaaHadi kibar kızsın anlıyorum da çocuğunuzu alır mısınız deseydin bari yaa
Yok zaten aile apartmanı gibi bir düşüncemiz yok çok teşekkür ederiminan ben de burdan incindim yahu kiyamam sana.
Sevgilini sen tanıyorsundur ama yine de temkinli yaklaş, ha oyle diye demiyorum kesinlikle yanlış anlama ama, boyle atar gider yapar gibi görünüp, evlendikten sonra biz boyleyiz, isine gelirse diyenler de fazla
Aile eapartmani falan zaten uyarmama bile gerek yok, asla kabul etmiyorsun.
Bence biraz da olsa suçları var ya. Böyle özel bir misafirlikte yengenin kibarca evine kış kışlanması gerekirdi. Bir de çocuğunu da alıp gelmiş. Ne yapmaya çalıştığı çok belliyken konu sahibi tokat yiyene kadar idare edilmesi çok garip.
Kahkaha attım.Durdukça yengeye cevaplar uçuşuyor. Ablacım sen neyin kafasini yasiyorsun? Her kuşu ...ktik, bir bana gelinliğin yakışır yakışmayacagimi kaldı derdim.
Aile apartmanlarinda kriz yonetilemez. Sulari once bi costurulur sonra kendiliginden durulmasi beklenir. Kv cat kapi gelmeyin misafirim olacak demeliydi onceden. Kucak kucaga yasadiklari o kadar belli ki...