Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekstra zahmete girmeye gerek yok bence. İstanbul'a geldiğinizde pasta, tatlı vb birşey alıp gidersiniz. Yada ev hediyesi tarzında birşeyler, fincan takımi, biblo vb.merhaba kızlar ben ilk defa böyle bişey yaşıycam bilmiyorum mayısta erkek arkadaşımın annesigille tanışıcam evlerine gidicem o istanbul ben izmirde yaşıyorum onlara giderken bişey götürmelimiyim ? bide ne götürmeliyim götürceksem bana bu konuda yardımcı olurmsunuz
merhaba kızlar ben ilk defa böyle bişey yaşıycam bilmiyorum mayısta erkek arkadaşımın annesigille tanışıcam evlerine gidicem o istanbul ben izmirde yaşıyorum onlara giderken bişey götürmelimiyim ? bide ne götürmeliyim götürceksem bana bu konuda yardımcı olurmsunuz
ben elim boş arkadaşıma bile gidemem birşey götürme diyemem bu yüzden bende başka bir şehire gitmiştim tanışmaya evden el yapımı patik yazma falan aldım yanıma. yoldan eşimle tatlı falan aldık. birde kız kardeşi vardı onada zarif bir gümüş ayarında bir bileklik almıştım. istemeye gelirkende görümcem kayınvalidemlerden ayrı bana hediye getirmişti. şuan evliyiz görümcem kayınvalidem ilk geldiğinde getirdiğin hediye diye söylerler.merhaba kızlar ben ilk defa böyle bişey yaşıycam bilmiyorum mayısta erkek arkadaşımın annesigille tanışıcam evlerine gidicem o istanbul ben izmirde yaşıyorum onlara giderken bişey götürmelimiyim ? bide ne götürmeliyim götürceksem bana bu konuda yardımcı olurmsunuz
merhaba kızlar ben ilk defa böyle bişey yaşıycam bilmiyorum mayısta erkek arkadaşımın annesigille tanışıcam evlerine gidicem o istanbul ben izmirde yaşıyorum onlara giderken bişey götürmelimiyim ? bide ne götürmeliyim götürceksem bana bu konuda yardımcı olurmsunuz