erkek arkadaşımın ailesine giderken bişey götürmelimiyim

valla izmirden gideceksen pasta çiçek olmaz.şık bir ev aksesuarı götürebilirsin canım.

saksı içinde şık bir çiçek götürebilirsin. boyoz falan bayatlar sen götürene kadar, hiç bir şeye benzemez. boyoz piştikten sonra 3 saatte yenmesi gereken bir şey en lezzetli hali için. bonzai de olabilir saksıdaki küçük ağaçlar çok tatlı durur.

şöyle görselli çikolatalardan olabilir
çok büyük ve gösterişli birşeyler olmasın abartı olur..

merhaba kızlar ben ilk defa böyle bişey yaşıycam bilmiyorum mayısta erkek arkadaşımın annesigille tanışıcam evlerine gidicem o istanbul ben izmirde yaşıyorum onlara giderken bişey götürmelimiyim ? bide ne götürmeliyim götürceksem bana bu konuda yardımcı olurmsunuz :110:
Ekstra zahmete girmeye gerek yok bence. İstanbul'a geldiğinizde pasta, tatlı vb birşey alıp gidersiniz. Yada ev hediyesi tarzında birşeyler, fincan takımi, biblo vb.
İlk defa birinin evine giderken ev hediyesi alırım genelde yanınada tatlı, pasta tarzında birşeyler. Sizinde öyle yapmanız yeterli olur, abartıya kaçmamak adına.

ben kendi yaptığım keki götürmüştüm ve beyaz giymemi söyleyen bir arkadaşım vardı ne alaka hala anlamış değilim :) beyaz çok tatlı bir elbise elimde kekim ama senin durumun da başka şehirden geliyorsun geldiğinde bir pasta ya da bir kutu çikolata alıp gidebilirsin ..

merhaba kızlar ben ilk defa böyle bişey yaşıycam bilmiyorum mayısta erkek arkadaşımın annesigille tanışıcam evlerine gidicem o istanbul ben izmirde yaşıyorum onlara giderken bişey götürmelimiyim ? bide ne götürmeliyim götürceksem bana bu konuda yardımcı olurmsunuz :110:

Bence güzel bi mutfak aksesuarı olabilir. Artık dekoratif çok güzel şeyler var mutfak için . Mutfağı önceden görmedim , renklerini bilmiyorum deme , ne olursa olsun şık bir eşya alman önemli .
Ama mutlaka bi hediye al .
Ablam , aynı sekılde erkek ark. annesi ile tanısmaya gideceği zaman ( farklı şehirde oturuyorlar ) , porselenden şık bir çaydanlık götürmüştü .
Kadının evine her gelen çaydanlığı soruyormuş ..
Tabi diğer elinde çiçeğin , çikolatan ya da kurabiyen , pastan mutlaka olsun ,
Bol şans şimdiden :)

ben elim boş arkadaşıma bile gidemem birşey götürme diyemem bu yüzden :KK55: bende başka bir şehire gitmiştim tanışmaya evden el yapımı patik yazma falan aldım yanıma. yoldan eşimle tatlı falan aldık. birde kız kardeşi vardı onada zarif bir gümüş ayarında bir bileklik almıştım. :oops:istemeye gelirkende görümcem kayınvalidemlerden ayrı bana hediye getirmişti. şuan evliyiz görümcem kayınvalidem ilk geldiğinde getirdiğin hediye diye söylerler.

ben hiç bişey almamıştım ya.Kendimi odun hissettim şimdi

ben trenle gitmiştim, fincan takımı almıştım. pat diye düştü ama kutusu vardı bişi olmamıştır dedim. sonra gittim eve açtık paramparça çok utanmıştım :)))

ben sabah kahvaltısına davet edildiğim için hiç bişey alamamıştım erkek arkadaşım arabayla evden alıp eve bırakmıştı eli boş gittim ( bir kangal sucuk alaydım iyiydi :KK53::KK53::KK53:)

Çiçek banada mantıklı geliyor :) bide çikulet :):KK76: çiçekleri saksıda almalısın bence :)

aynı şehir içinde olsaydınız, börektir pastadır götürmek mantıklı olurdu ama başka bir şehirden giderken bence daha kalıcı şeyler götürmek daha zarif olur..
sonuçta alacağınız pasta istanbul da herhangi bir pastaneden olacak, onu da belki erkek arkadaşınız aldırmayacak, ya da hesabı kendi ödemeye kalkacak..

izmirden gittiği anlaşılır bir şeyler yapmaya çalışın, yine orada isterseniz çiçekçiden de bir çiçek alırsınız..

Çok abartmaya gerek yok, adı üstünde arkadaş.. Evlilik yok, nişanlılık yok.. Arada resmiyet yok.. Nezaketen bir kutu kurupasta yada çikolata götürürsün.. Yeter..

X