Erkek arkadaşımın ailesi nişanımızı ertelemek istiyor

Bu kadar mekan, fotografci her şey ayarlandiktan ve etrafa haber verildikten sonra 40 ciksin lafi ortaya atip erteleniyorsaaa ve sevgilin de onlara uyuyorsa bu adami cidden at gitsin.

erkek arkadaşınız demedi mi niye 1 sene bekleyelm senin için diye? 40 anlaşılır, hadi 2-3 ay da anlaşılır ama 1 sene beklemek saçmalık.

Çok haklılar bebeğin 40ı çıkmamış belli ki aile doğum yapmış kızlarıyla ilgileniyor..
ayrıca paran mı yok vereyim ne demek siz istemeye gidin madem

Çevre akrabaları hep bizi görmek istiyor evlerine çağırıyor ve sürekli olarak istemediğimiz halde bohça yapmaya çalışıyorlar onlarda bu şekilde yapılmadığı için biz her şeyimizi kendimiz yaptık sizin gibi kimseye el açmadık demişler

Kardeşi benim için siz hiç yakışmıyorlar o kız ona nasıl baktı yakında bırakır onu h seviyor gibi durmuyorlar diye annesine söylemiş ailenin yanlarında onunla eşi gibi yılışık davranmadığımız için birbirimizi sevmiyormuşuz gibi düşünüyorlar yüz göz de olmuyorum merhaba merhaba sadece

Son olarak ne deseniz haklısınız

Bu kadar mekan, fotografci her şey ayarlandiktan ve etrafa haber verildikten sonra 40 ciksin lafi ortaya atip erteleniyorsaaa ve sevgilin de onlara uyuyorsa bu adami cidden at gitsin.
Ben de bunu anlatamıyorum niyeyse bu gece forumda herkes erkek tarafı gibi savunuyor onları sırf ayrılmalı mıyım yazdım diye

Aile kardeşin dediğine bir şey demiyor mu? Alenen sizi oyalıyorlar. Ben anneme kardeşimin nişanı için çocuğumun yaşına girmesini bekleyin desem ne alaka der yani. Siz başından eksik anlattığınız için yanlış anlaşıldı.

Yorumlarla birlikte okudum. Eger sadece bebegin 40i cikma muhabbeti olsaydi cok haksizdiniz zira bebegin dogumuna siz denk getirmissiniz yani dogacagi zaman az bucuk belli ve kis ayindayiz. El kadar bebekle nisan telasini denk getirmek istememeleri hakli. Sizin bu konudaki soylemleriniz de biraz bencillik kokuyor. Bir de surekli maddi beklentiden dem vurmussunuz da belki nisan telasinda bebege ve anneye bakimda yardim edememekten bahsediyorlardir? Sorunlu kisma gelirsek galiba bunu bahane ediyorlar. Siz de kendinizce adini koymak istemekte haklisiniz ama adini koyunca sihirli degnek degmeyecek, malesef suan bir istenmeme durumu var ve mustakbel nisanliniz da bu goruste. Zira aksi goruste olsa bir iki ay erteleyelim derdi. Simdiden yuzgoz olunmus bu iliski cok emek verdim yil verdim sebepleriyle devam ediyorsa muhtemelen evlilik bir yili doldurmadan son bulacak. Ayrica ailem duyar olay ciksr diye bekliyorsunuz da ne olacak nisan gunu mu iptal oldugunu soyleyeceksiniz? Soyleyin de o olay bir ciksin zaten cikmasi gerekiyor. Simdi o nisan yapilsa bes karis surat tavir vs. Daha cok olay cikacak.

Bana beyefendinin müsaade ettiği tarih 1 sene sonrası sıkıntısı da belirtmiş olduğum üzere kalabalığa karışmak değil maddi olarak destek alamamaktan korkması

40 merasimi nedir ki, milyon dolar mı koyacaklar ... bence ayrıl, dürüst bir insan olsaydı karşındaki neyse derdi söylerdi seni oyalamazdı.

Ben de bunu anlatamıyorum niyeyse bu gece forumda herkes erkek tarafı gibi savunuyor onları sırf ayrılmalı mıyım yazdım diye

Yok bu kadar hazirlik olduysa bir sene degil bir ay dahi ertelenemez vefat vs önemli bir gerekce yoksa, bana göre yani. Dalga geçmek gibi yaptiklari ve bazi yorumlarinizi da okudum ailesi hakaret vs etmiş size.
Evlenmeden bile hakarete eziyete ugrayip nasil bu kişiyle nişan istiyorsunuz onu anlamadim. Evlenince daha beter olacak farkinda misiniz? Illa hayatinizi mahvetmek icin ugrasiyorsunuz özel olarak hani bu bir çaba resmen.

Ben kendimi yerlerine koyup düşündüğümde kimsenin benim için böyle bir işini ertelemesini kesinlikle istemezdim sonuçta 2 saatlik bir iş bu bebek olmadan da olur ufak bir yerde yaşıyoruz ve zaten iş babamın kulağına gidecek kadar ilerlediği için ve kendimizi hazır hissettiğimiz için yapalım dedik ve annesi babası da söylediğim zaman için bize uyar dediler ona göre ayarladık her şeyimizi niye o zaman her şeyi yaptıktan sonra kardeşi ortalığı ayağa kaldırıp yapamaz edemezler diyor siz kardeşinize gidil ben doğum yapıcam git başka bir zaman yap diye söyler misiniz

ben olsam ciddi kavga ederdim. belki düğün için durumları yok bu yüzden erteleme istiyorlar

Sana yardım etmek istiyorlar demiş erkek arkadaşıma bence yardım değil de zorluk çıkarma peşinde

Sana yardım etmek istiyorlar demiş erkek arkadaşıma bence yardım değil de zorluk çıkarma peşinde
E onlar istiyor diye her şey ertelenecek m? Bu kardeşin neden bu kadar sözü geçiyor evde? Biraz erkek arkadaşınında sesi çıksa, hazırlıklar her şey tamam en azından söz yapalım dese kimse bir şey diyemez zaten bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…