- 12 Nisan 2016
- 1.820
- 7.059
- 24
-
- Konu Sahibi 6subat2023
erkek Kardeşi olmayacak diyor başka da bir şey demiyor eğer ailem duyarsa onlar da kızacaklar eminim o yüzden bir araya getirmiyorumbence hiç siz olayları aktarmadan erkek arkadaşınızla konuşun ve aileleri bir araya getirin, oturup konussunlar bu durumu. İş sizden çıkmış artık. Her şey organizasyona kadar ayarlıysa konusmalarında da sakınca yoktur dye düşünüyorum
Olay 1 ay önceki konuşmasına göre anlattığım için karışık oldu kusura bakmayın
Hazırlamadan önce aileler iletşimde olmadı mı? Hazırladığınızı biliyorlarsa büyük saygısızlık yapmıslar size. Birde insanlar çocuk için sizden neden izin alacak? Bir çocuğun dünyaya gelme süresi zaten max 9 ay biliyosunuz ki, siz ona göre ayarlasaydınız.Bizim her şeyimiz hazırlanmış fotoğrafçısına kadar her şey için o güne kapıda vs ödedim 2 saatlik bir merasim için bu kadar abartmak bence gereksiz onların değil bizim merasimimiz sonuçta onlar çocuk için bizden mi izin aldılar
Bana 1 yıl sonrası abartı geldi. Konu sahibinin abartması bence. Hiçbir aile aklı başında insanlar ise tanıştıkları aileye 1 sene sonra yapalım demez.Konuyu ilk okuduğum 1 ay sonrası olarak düşündüm ama seneye diyorsunuz şimdi. Neyin kafasını yaşıyor bunlar yahu? 1-2 ay olsa neyse diyeceğim ama daha doğmamış çocuk için seneyi beklemek neyin nesi? Has..tirin oradan derim ben.
Valla ben hiçbr şey anlamadım olaydan. Görümce sandım ama sanırım erkek kardeşymş bebeği olan.O zaman en başta konuyu ona göre anlatacaksınız. Ailem bakarız o tarih gelince dedi diyorsunuz, şimdi de organizasyona kadar hazır diyorsunuz. Bi Şubat ayı diyorsunuz bi 1 sene falan değişik değişik anlatıyorsunuz. Onlarla da böyle iletişim kuruyorsanız anlaşılmanız pek mümkün değil
bir anlık sinirle yazdım okuyunca anladım ki gerçekten karman Çorman olmuşKonuyu ilk okuduğum 1 ay sonrası olarak düşündüm ama seneye diyorsunuz şimdi. Neyin kafasını yaşıyor bunlar yahu? 1-2 ay olsa neyse diyeceğim ama daha doğmamış çocuk için seneyi beklemek neyin nesi? Has..tirin oradan derim ben.
Açık açık 1 sene sonra yapın demediler Önce 40 ı çıksın dediler sonra yaşına girsin dediler bu 1 sene olmuyor muBana 1 yıl sonrası abartı geldi. Konu sahibinin abartması bence. Hiçbir aile aklı başında insanlar ise tanıştıkları aileye 1 sene sonra yapalım demez.
Terbiyesiz aile ya.Açık açık 1 sene sonra yapın demediler Önce 40 ı çıksın dediler sonra yaşına girsin dediler bu 1 sene olmuyor mu
Ben niye hayatımı onlara göre ayarlayayımHazırlamadan önce aileler iletşimde olmadı mı? Hazırladığınızı biliyorlarsa büyük saygısızlık yapmıslar size. Birde insanlar çocuk için sizden neden izin alacak? Bir çocuğun dünyaya gelme süresi zaten max 9 ay biliyosunuz ki, siz ona göre ayarlasaydınız.
Burada erkek arkadaşın agirligini koyacak. Senin yapabileceğin bir şey yokAçık açık 1 sene sonra yapın demediler Önce 40 ı çıksın dediler sonra yaşına girsin dediler bu 1 sene olmuyor mu
erkek arkadaşınız demedi mi niye 1 sene bekleyelm senin için diye? 40 anlaşılır, hadi 2-3 ay da anlaşılır ama 1 sene beklemek saçmalık.Açık açık 1 sene sonra yapın demediler Önce 40 ı çıksın dediler sonra yaşına girsin dediler bu 1 sene olmuyor mu
Benim de takıldığım konu bir de burası işte hiç ağzını açmadı daha önce ailesinin benim arkamdan konuştuklarını da anlattı hiç çıkıp da beni savunmadı kafam bu yüzden karışıyorBurada erkek arkadaşın agirligini koyacak. Senin yapabileceğin bir şey yok
Bence kimse kmseye göre hayatını ayarlamasın ama sizde ciddi bir iletişim kopukluğu var, sebebi budur belkiBen niye hayatımı onlara göre ayarlayayım
ay belki de son çıkışı yaşıyorsundur. Belki de acele etmemek gerek böyle bir adam için. Ayrıca ailesinin senin arkandan konuştuğunu niye anlatıyor yahu ne değişik adamBenim de takıldığım konu bir de burası işte hiç ağzını açmadı daha önce ailesinin benim arkamdan konuştuklarını da anlattı hiç çıkıp da beni savunmadı kafam bu yüzden karışıyor
Oo işler değişti bacım. Dur nişanın olmamasında vardır belki bir hayır..Benim de takıldığım konu bir de burası işte hiç ağzını açmadı daha önce ailesinin benim arkamdan konuştuklarını da anlattı hiç çıkıp da beni savunmadı kafam bu yüzden karışıyor
Kim size destek oluyor tam olarak? Ne tür bir ilgli çekiyorsunuz?Bizi eş olarak çok kıskanıyorlar çevrede onlardan çok biz ilgi çekiyoruz ve destek görüyoruz kendi çocuğu ilgi göremeyecek ve maddi olarak destek olamayacaklar diye korkuyor oysa kendi durumu gayet iyi
Sevgilinizin kardeşi size nasıl hakaret edebilir? Buna neden müsade ediyorsunuz? Niye yüz göz oluyorsunuz bu şekilde?Tam okumadınız sanırım bu olayın öncesi de var yıllardır çok hakaretlerine ve ezmelerine maruz kaldım ayrıca illa bebeği olmadan olmaz diye bir şey yok evet atlı kovalıyor ailem çevreye bu tarihte yapacağız diye haber vermişti ve bizim de organizasyona kadar her şeyimiz tarihiyle hazır