Erkek arkadaşımın ailesi nişanımızı ertelemek istiyor

erkek Kardeşi olmayacak diyor başka da bir şey demiyor eğer ailem duyarsa onlar da kızacaklar eminim o yüzden bir araya getirmiyorum

Hazırlamadan önce aileler iletşimde olmadı mı? Hazırladığınızı biliyorlarsa büyük saygısızlık yapmıslar size. Birde insanlar çocuk için sizden neden izin alacak? Bir çocuğun dünyaya gelme süresi zaten max 9 ay biliyosunuz ki, siz ona göre ayarlasaydınız.

Bana 1 yıl sonrası abartı geldi. Konu sahibinin abartması bence. Hiçbir aile aklı başında insanlar ise tanıştıkları aileye 1 sene sonra yapalım demez.

Valla ben hiçbr şey anlamadım olaydan. Görümce sandım ama sanırım erkek kardeşymş bebeği olan.

bir anlık sinirle yazdım okuyunca anladım ki gerçekten karman Çorman olmuş biz şubat ayının ortasında bir zamana ayarladık çocuğu doğdu ancak o tarihte 40 ı çıkamış oluyormuş efendim ailem bana yardım edecek sana müsaade yok dedi açık açık yardıma da hiç ihtiyacı olmayacak kadar durumu var aynı zamanda bizim de bir yardıma ihtiyacımız yok çok şükür

Bana 1 yıl sonrası abartı geldi. Konu sahibinin abartması bence. Hiçbir aile aklı başında insanlar ise tanıştıkları aileye 1 sene sonra yapalım demez.
Açık açık 1 sene sonra yapın demediler Önce 40 ı çıksın dediler sonra yaşına girsin dediler bu 1 sene olmuyor mu

Ben niye hayatımı onlara göre ayarlayayım

ay belki de son çıkışı yaşıyorsundur. Belki de acele etmemek gerek böyle bir adam için. Ayrıca ailesinin senin arkandan konuştuğunu niye anlatıyor yahu ne değişik adam

Oo işler değişti bacım. Dur nişanın olmamasında vardır belki bir hayır..
Bir kere ailesinin senin arkandan konustuklarini anlatmak büyük red flag. Net bir adam ailesine karşı sınır çeker, arkandan konuşturmaz, bunu gelip sana zaten hiiiiiç anlatmaz.
Bu konuda da kuzu kuzu tamam diyorsa sen zaten nişan konusunu bir daha düşün. Anasıyla karısı arasında köprü olamayan kocalar yüzünden biten evliliklerle dolu bu forum.

Bizi eş olarak çok kıskanıyorlar çevrede onlardan çok biz ilgi çekiyoruz ve destek görüyoruz kendi çocuğu ilgi göremeyecek ve maddi olarak destek olamayacaklar diye korkuyor oysa kendi durumu gayet iyi
Kim size destek oluyor tam olarak? Ne tür bir ilgli çekiyorsunuz?
Sevgilinizin kardeşi size nasıl hakaret edebilir? Buna neden müsade ediyorsunuz? Niye yüz göz oluyorsunuz bu şekilde?

Ayrıca bir yıl erteleme mi olur? Siz günü belirleyip, organizasyon için hazırlık yaptıysanız, 40' çıksın diye de erteleyemezler.
Sizin hevesinizi kursağınızda bırakan da asıl sevgiliniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…