Erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor mu?

kendi annen yardım istese ders çalışcam deyip sıyrılırsın ama kaynanaya şirin gözükmek için "yardım edeyim teyzecim" olur da yaranamazsın birde ... sevgilin desen ayrı bir dünya çok benzin yakar diye yanına gelmiyor bari bilet paranı verseymiş oda yok... sen en iyisi yol yakınken kaçkurtul

Sen bir de çocuk doğurunca gör. Elinden alırlar, istemediğin şeyleri ağzına tıkarlar. Kapında kilit olmayacak, belki siz uyurken odanıza dalacak. Ayrı ev isteyeceksin, sen kabul etmiştin diyecekler. Bildiğin köleliğe imza atacaksın aklını başına topla büyük sözü dinle. Yoksa yıllar sonra burayı açar açar okur, dövünür durursun keşke diye.

Ne kadar meraklısınız daha sevgili olur olmaz gelincilik oynamaya, merak ettim ben annenizin her hafta sonu erkek arkadaşınızın ailesinin yanında kaldığınızdan haberi var mı? Haberi olsaydı böyle saçmaya birşeye izin vermezdi muhtemelen.

Erkek arkadaşınız tam bir anneci! Annesini sizi şikayet ettiğinde uyarmayıp herşeyi size yetiştirmesinden çok belli bu durum. Eğer böyle kör aşık yaşayıp da evlenirseniz aynı binada kayınvalidenizle çok renkli günler bekliyor sizi. Daha şimdiden nerede oturacağınız onlarla konuşmanız bile o kadar yanlış ki.

Ayrıca özel aracı varken sevgilinizin sizin yanınıza gelmeyip sizin her hafta koşarak oraya gitmenizden kimin ne kadar deger verdiğim çok ortada. Durun bir düşünün.

Daha ortada bir resmiyet yokken gidip evlerine kalmanız , hizmet etmeniz hiç olmamış bence.Ben nişanlıyım ama şuana kadar hiç gidip kayınvalidemin evinde hizmet etmedim.Eltim nişanlıyken hergün gidip hizmet ediyormuş şuan ona hizmetçi muamelesi yapıyorlar haliyle o bu fırsatı vermiş çünkü.Hiçbir laflarını birbirlerinden esirgemezler çünkü fazla yüzgöz olmuşlar.Ama bu insanlar değişmez iyi düşünün evlenince daha beter olacaktır.

Sizin zorunuz ne ki erkek arkadaşınızın ailesiyle bu kadar yüz göz oluyorsunuz? Hem neden hep siz gidiyorsunuz? Size de evine gittiğiniz insanlara da yazık. Tüm hafta sonlarını çalıyorsunuz onların. Her hafta sonu sizi düşünmek zorundalar mı? Haliyle her şeyiniz göze batar olmuş.

Hadi gitmesen daha iyiymiş de, misafir olarak gidiyorsun sen oraya.
Yol yorgunluğun olur,sevgilinle geçireceğin vakite ayırmak istediğin enerjin olur,iş bilmezsin belki de becerin yoktur bunlar normal şeyler.
Anormal olan kv adayın ve sevgilin.
Sevgilin sana bunları aktarmasın, sen de kalmaya gitme bir daha. Ailesi ile araya mesafe koy,zorda kalırsan kv adayı ile bu konuları konuşursun ama çözüme ulaşır mı bilemem..

Evlenme teklifinin kabulü içinde acele etme bak yavaş yavaş tanıyorsun insanları sende bi ölç tart derim ben.

Kendini hizmetçi konumuna düşürürsen, hizmetçi muamelesini görürsün zaten.

Daha 1 haftalik tanidiğin adamin neden ailesi ile tanişiyorsun? Sonra görümce ve kv'de kaliyorsun?

Evlendiğinde ne olacak saniyorsun? Başin gögemi erecek saniyorsun? Bu kadar aceleci olma. Önce okulunu bitir ve karşidaki insan ile iyu bir flort dönemi geçir. Ancak birbirlerinizi iyi tanidiktan sonra, aileler ile tanişin.

Bu ilişkiyi bitir. Sevgilin af edersin öküz ve sende fazla yüz göz oldun. Evlenirseniz cok mutsuz olursunuz. Ve son olarak bu çabayi dersin için göstersen çok daha iyi olur, reglin ile halin ile elin evinde bulaşik yapmak yerine..!

Son düzenleme:
kaç kaç kaç koşarak uzaklaş o aileden şimdiden böylelerse ve sevgilinde bunları konu yapıp üstünü kapatmak yerine sana söylüyorsa evlenince kaynanam yüzünden boşanıyorum diye konu açarsın sonra.

Kuzum bununla evlenip de hayatını mahvetme abla tavsiyesi olsun sana ayrıl..

Her hafta ne işin var onun yanında? Seven üzerine titreyen adam seni her hafta yanına sürükler mi? Kendi gelecek sen niye ayağına gidiyorsun? Benzin parası senden kıymetli mi?

Ayrıca çok tehlikeli ailesine diyememiş o henüz çekinebilir ne işi bekliyorsunuz ondan diye.. bir de gelmiş sana söylemiş tam anacı..

Anne ve görümceler de fecaat.. Ne yapmanı beklemişler acaba cam mı silecekmişsin?

Kendini geri çekiyorsun, annem artık yollamıyor de bakalım beyfendi gelecek mi? İş konusunda da yardım ettim ne bekliyorlar de cevabı ne olacak bakalım?

Bende nişanlıyken en fazla masayı toplardım allah için kv iş yaptırmaz şimdi de yaptırmaz ama o zamanlar insan bi çekiniyor eve ortama da alışmaya çalışıyorsun ki sen yapmışsın da n beklemişler anlamadım

İstenmiyorsun. Ayrıl. Sonra benim gibi 6 sene sonra psikolojisi bozuk elinde boşa geçen yıllarla kalma.

Ama siz hiç ağırlığınızı koymamışsınız ki . Tas yerinde ağırdır. Ne diye nişanlı bile olmadığınız adamın evine gidiyorsunuz. Misafir dediğin acil durumlarda 1 ya da 2 gündür. Erkeğin ailesiyle şimdiden bu kadar içki dışlı olmak da iyi degil. Biraz mesafe koymakta her zaman fayda var. Fazla yüz göz olmuşsunuz.

Ben simdi 1 bucuk saat yol gidiyorum bi de yanimda bi seyler goturucem ki kendi ozel aracim da yok. Beyefendinin ozel araci var zahmet edip gelmiyo bile. Pff cok sinirleniyorum dusundukce. Sevmiyo mu acaba gercekten...

Ceptesin garantisin çünkü. Daha sevgililik döneminde adeta 40 yıllık gelin gibi davranmışsın.

Ayy valla gozum kor olmus. Eziklene eziklene kendimi de ezmeye baslamisim. Vakit aydinlanma vaktidir, tesekkur ederim gercekten. Tokat gibi oldu bu cevap.

Bak tatlım çok şanslısın, bunlara sana ömrün boyunca ders olsun. Ben bunların hepsini ve daha fazlasını evlendikten sonra yaşadım, ne kimse beni uyardı ne destek oldu. Üzülmesinler diye aileme bile anlatmadım.

Burda yazılanları dikkate al, hepsi tecrübe sonucudur.

Neden unutup üstünü kapatıyorsunuz bu yaşadıklarınızın? Ne mecburiyetiniz var bu saygısızlığa susmaya?

Zaten gidip kalmanız hata. Gitmeyin görüntülü konuşun yeter. Mesafeli olmanız gerekirdi. Şimdiden yüz göz olmuşsunuz..

6 yıllık evliyim kv min evinde bulaşık yıkamak, salata yapmak, kahve ikram etmek dışında iş yapmadım. Onun eli ayağı tutuyor benim evimin işi bana yetiyor..

Yaptıkları çok büyük ayıp. Mantı mı açacakmışsınız bilmediğiniz evde?
Hiç iyi görmüyorum ben bu gelecekteki evliliği..

bir daha gidip evlerinde kalmayın bu en büyük hatanız olmuş
ve çok erken tanışmışsınız gereksiz olmuş

mesafe koyun bundan sonra... sonra izleyin gidişata göre bakarsınız
bu arada biryerde yazmışsınız aynı çatı altında yaşayacağız diye beraber mi oturacaksınız
aman aman diyorum!

Ben 21 yasindayim, erkek arkadasim 26 yasinda. Aramizda biraz yas farki var diye kucuk mu goruyolar anlamadim ki.. Ne bileyim hic kotu dusunebilicekleri de aklima gelmedi keske kalmasaydim
Sen söylenilenleri anlamamışsın. Daha 1 buçuk haftalık tanışma üzerine Aileyle tanışıp kız kardeşte, erkek arkadaşın ailesinin evinde kalmak da neyin nesi? Sen ağırlığını koymamışsın, onlar da seni hafife almış. Davranışları çok normal. Oğlumun 2 hafta önce tanıştığı kız arkadaşı düzenli olarak gelip kalsa ben normal karşılamazdım kusura bakma. Fazla yüz göz olmuşsun. Bir de sanki onlar kız tarafı demişsin ama böyle davranan sensin. Bilmem kaç km yol gidiyorum diyorsun bırak da o gelsin arada bir. Onların bu şekilde davranma sebebi sensin. Sevgililiği geçmiş evde gelin olmuşsun haberin Yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…