Erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor mu?

Ya bilmiyorum ama bazı yörelerde oğluyla gezen tozan kıza kötü gözle bakarlar. Hatta evlerinde kalman da batmıştır gözlerine. Keşke kalmasaydın. Gereksiz olmuş.
Ayrıca misafire iş yaptırmak da ne demek? Veya yapmamış diye şikayet etmek. Eğer sevgilin aklı başında biri olsaydı evimize ilk kez gelen kişiye ne zamandır iş yaptırıyorsunuz demesi gerekirdi.
Şimdi bunları yapan ilerde... düşünmek bile istemiyorum.

Hesap geçici olarak pasiftir. Boşuna yazıyormuşum.

Son düzenleme:
Cam, kapı, halı, duvar falan elden geçireymiş. Olmadı baklava börek açaymış. Vallahi çok haklısınız.

Daha arkadasken ne alaka gdip elalemin evinde kaliyorsunuz?erkek arkadasnz bi zahmet bi otel ayarlasaydi size madem.cunku size kafasina gore orda burda kalan ucuz biri olarak gorduler keske is ciddiye binmeden muhattap olmasaydnz.ayrica unutmayn bu yasadklarnz hic bisey ilerde cok daha fazlasini goruceksnz aile kendini belli etms

bu kadar yeni bir ilişkide evlerinde kalıp hizmetçilik etmişsiniz bu on sene sonra da değişmeyecek bunu bilerek evlenin evlenecekseniz de

Bence gereksiz yere fazla samimiyet kurmuşsunuz. Hiç bir resmiyet yokken ablasında yada onlarda kalmanız yanlış olmuş. Ayrıca ev işi yapmadı diye şikayet edilmesi ne kadar çirkin. Tabi ki misafir bile olsan bir şeylerin ucundan tutulur, yardım edilir ama beklenti niye? Evlenmeyi düşündüğünüz kişi durumu hiç iyi yönetememiş. Ailesini bu konuda susturması gerekirdi. Hele ki gelip size bunları anlatması çok daha vahim. Evlenince yaşanan problemleri ve onlar karşısında ki tavrını ben bile öngörebiliyorum şu anda. Hayat ve kararlar sizin tabi ki.

Yedi sene uzak mesafe ilişkim oldu eşimle evlenmeden ben bir kere gittim sınava girmeye o da yanımda da annem vardı ilk defa o şekilde evlerine gittim annemle onun dışında yedi sene boyunca hep o geldi aramız yedi saatti. Siz yanlış hareket etmişsiniz başından beri. Sen kendi değerini kendin belirlersin yoksa senin kendine vermediğin değeri kimse sana öylece vermez bunu unutma.

Nerden tutsan elinde kalan bir tip daha.
Cimriliğinden kızın yanına gitmiyor
Anasının dediğini hemen yetiştiriyor basiretsiz
O kadar yol gidiyosun hizmet etmen bekleniyor baş bala kalalım otele gidelim yok.
Bir de aynı apartman??
Sen bunun teklifini ne demeye kabul ediyosun peki? Akıl karı mı şimdi bu tiple evlenmek?

Arada bir resmiyet olmadan gidip kalmamaliydin. Bu kadar icli disli olmamaliydin.
Soruna gelince belki seni seviyorlardir ama gelinsin. Velhasil erkek taraflarina yaranilmaz. Yaranmaya calisma sakin

daha yasınız 21. Evlenmek icin acele etmeyin belli ki ailesi siz evlendikten sonrada sorun cıkartacak ve sevgiliniz onlara cevabını vermedigi icin surekli böyle yapmamıssın bunu göturmemissin falan diyecek.. bana göre sevgi her şey degil İyice dusunun.. ve ortada söz nişan vs yokken ne diye gidip kaldınız ki çok yanlış simdi böyle sorunların cıkmasına neden olmuş işte.

21 yaşındasınız daha , hayata nedir bu acele ? Okulunuzu bitirin , kariyerinizi elinize alın , 30'a kadar yolu var evliliğin , acele etmeyin derim. Ailesi ile beraber yaşamak ta alacağınız en kötü karar olur.

Yaş 21, okul dondurulmuş, 1 haftada sevgili ailesiyle tanışılmış, evlerine gidip kalınıyor, "anam 'hiç iş yapmıyor' dedi" diyen sevgilinin ağzının payı verilmiyor ve evlendikten sonra -nedense artık- aynı evde yaşanacak.
Kendinizle zorunuz mu var? Neden "okuyayım, çalışayım, kendi evim olsun" demiyorsunuz? Elalemin evine paspas olmaya ne meraklısınız.

Bu adamdan zaten koca olmaz o ayrı ama siz de yaşınızdan büyük sorumluluklara atlamayın. Yaşlı teyzeler gibi "kocalar kaçmıyor, okuyun evladım okuyun" demeye zorluyorsunuz insanı.

Kendi oglusu ne yapıyormuş evde? Onu bilmem de erkek arkadaşın belli aileci. Bir de bütün işleri sizin göreviniz sayıyor tam uzak durmalık kafa... Sizi aileniz böyle mi yetiştirdi yavrum sen kadınsın gördüğün ev işine atla diye... Gencecik yaştaki bir kızın bunlara katlandigina " sen ne yapıyorsun evde salon süsü sen de yürü git" demedigine inanamıyorum.

Bu ne ya ortada fol yok yumurta yok. Kalmak ne demek_? Kalıpta temızlık yapmıyor diye şikayet etmek ne demek_? Sizin kendı ailenızin bilgisi var mı peki ben onu da merak ettim de.. Çok erken baslamıssınız kv ve örümcekler sarmalına..

Evli değilken insan neden erkek evine giderken ne gerek var bence bu aileden kaç kurtul keşke erkek arkadaşına yardım etmek zorunda değilim deseydin ve daha gitmeseydin o laflara hala gitmeniZ onların gözünde yüzsüz gurursuz durumuna düşürmüş

Nıye daha arada bısey yokken elalemın evınde kaldın kı orasını anlamadım. Ben olsam kalmazdım bana göre elalem onlar cunku. Sanada evlenınce neler yasayacaksının bi provası olmus kararını ver. Bak sen nasıl davranıyosun ama onlar nasıl anlatıyolar. Bence erkek arkadasında da ıs yok. Sana bunu dedı onu dedı dıyecegıne. Kız mısafır deyıp cenelerını kapatadabılırdı ama demekkı bunu tercıh etmıs. Allahın sevgılı kulusun bence oynamadan kendılerını gostermısler. Bence kestır at cok zorlarlarsa bu yasta hıc gerek yok

İstemiyor olabilirler ya da istiyorlar ama art niyetli insan oldukları için herşeyin altında bir kötülük arıyorlar. Her iki durum da sıkıntılı sonuçta evlilik içün acele etmeyin aile çok önemli çünkü

Gidip erkek arkadaşının ailesinin evinde kalman çok yanlış.
Erkek arkadaşın da gelip arkandan konuşulan şeyleri sana aktarması çok kötü böyle bir erkekle evlenmeye hazirmisin çünkü ömür boyu seni mutsuz edicek bir erkek ve aile duruyor karşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…