- Konu Sahibi minnosskoala
Annen bi çay koy derse öfler pöflersin daha evlenmeden her hafta kaynanaya iş yapmaya gidiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 aylık ilişkide 600 km yol yapıp ailesinin evinde kalıp yardım etmek nedenMerhabalar. Yaklasik 7 aylik 100 km mesafe uzakliga sahip bir iliskim var ve iliski basladiktan 1 bucuk hafta sonra aile ile tanistirildim. Iliskinin baslarinda isleri yogun olmadigi icin erkek arkadasim geliyodu ama sonrasinda ben onun yanina gunubirlik gidip-gelmeye basladim. Hatta universiteyi baska bir ilde okuyordum (su an bolum degistirme asamasindayim), o donemde de 600kusur km asip yine ben geliyodum ve erkek arkadasimin kiz kardesinde kaliyodum. Neyse, anne babasi gelip-gittigimi ogrenince kendi evlerinde kalmami istediler ben de oyle yaptim. Erkek arkadasimin annesine ev islerinde yardim ediyodum ama "ne yapmami istersiniz" seklinde o da bana soyluyodu ve yapiyodum. Genelde bulasik yikamami ve salata yapmami soyluyodu ben de onlari yapiyodum. Kendi evim olmadigi icin cekindim haliyle. Neyse, universite okudugum sehre dondugumde erkek arkadasimla konusurken bana "annem hicbi is yapmadigini, sadece bulasik yikadigini ve salata yaptigini soyluyo" dedi tabi ben sok oldum. Onun sokunu atlatamadan benim cekindigim zamanlar cumlelere "sey" diye baslama aliskanligim var, bir sey soruyodum "sey.." diye cumleye baslamisim bu sefer de "bana sey dedi ben sey miyim" demis. Ayrica evlerinde kaldigim sure icinde regl idim haliyle asiri agrim vardi ablalari temizlik yapiyodu karnimi tuta tuta gidip "yardim edeyim mi?" diye sordum "hayir canim sen otur" dediler ben de oturdum tabi bu da "ablalarina yardim etmedi" olarak aktarilmis. Neyse ben bunlari unuttum bi sekilde, okulu dondurup ailemin yanina dondum yine her hafta gidip geliyorum tabi artik ailemin de haberi var ve erkek arkadasimi annem kendi oglu gibi arayip sorar gectigimiz ay da evlenme teklifi aldim. Evlenme teklifini alinca evlerine gideyim dedim 1-2 kere gittim tekrar, bu sefer de "gelip gidiyo hicbi sey yapip getirmiyo" demisler. Ben istenmiyo muyum? Ayrilmali miyim? bilmiyorum... Evlenme teklifini alali da 1 ay oldu karsi tarafta hicbi istek yok sanki onlar kiz tarafiymis gibi davraniyolar. Ne yapmaliyim sizce?
Daha dün tanıdığınız kadına hizmetçilik yaparsanız, elbette fazlasını ister.Merhabalar. Yaklasik 7 aylik 100 km mesafe uzakliga sahip bir iliskim var ve iliski basladiktan 1 bucuk hafta sonra aile ile tanistirildim. Iliskinin baslarinda isleri yogun olmadigi icin erkek arkadasim geliyodu ama sonrasinda ben onun yanina gunubirlik gidip-gelmeye basladim. Hatta universiteyi baska bir ilde okuyordum (su an bolum degistirme asamasindayim), o donemde de 600kusur km asip yine ben geliyodum ve erkek arkadasimin kiz kardesinde kaliyodum. Neyse, anne babasi gelip-gittigimi ogrenince kendi evlerinde kalmami istediler ben de oyle yaptim. Erkek arkadasimin annesine ev islerinde yardim ediyodum ama "ne yapmami istersiniz" seklinde o da bana soyluyodu ve yapiyodum. Genelde bulasik yikamami ve salata yapmami soyluyodu ben de onlari yapiyodum. Kendi evim olmadigi icin cekindim haliyle. Neyse, universite okudugum sehre dondugumde erkek arkadasimla konusurken bana "annem hicbi is yapmadigini, sadece bulasik yikadigini ve salata yaptigini soyluyo" dedi tabi ben sok oldum. Onun sokunu atlatamadan benim cekindigim zamanlar cumlelere "sey" diye baslama aliskanligim var, bir sey soruyodum "sey.." diye cumleye baslamisim bu sefer de "bana sey dedi ben sey miyim" demis. Ayrica evlerinde kaldigim sure icinde regl idim haliyle asiri agrim vardi ablalari temizlik yapiyodu karnimi tuta tuta gidip "yardim edeyim mi?" diye sordum "hayir canim sen otur" dediler ben de oturdum tabi bu da "ablalarina yardim etmedi" olarak aktarilmis. Neyse ben bunlari unuttum bi sekilde, okulu dondurup ailemin yanina dondum yine her hafta gidip geliyorum tabi artik ailemin de haberi var ve erkek arkadasimi annem kendi oglu gibi arayip sorar gectigimiz ay da evlenme teklifi aldim. Evlenme teklifini alinca evlerine gideyim dedim 1-2 kere gittim tekrar, bu sefer de "gelip gidiyo hicbi sey yapip getirmiyo" demisler. Ben istenmiyo muyum? Ayrilmali miyim? bilmiyorum... Evlenme teklifini alali da 1 ay oldu karsi tarafta hicbi istek yok sanki onlar kiz tarafiymis gibi davraniyolar. Ne yapmaliyim sizce?
Sizin zorunuz ne ki erkek arkadaşınızın ailesiyle bu kadar yüz göz oluyorsunuz? Hem neden hep siz gidiyorsunuz? Size de evine gittiğiniz insanlara da yazık. Tüm hafta sonlarını çalıyorsunuz onların. Her hafta sonu sizi düşünmek zorundalar mı? Haliyle her şeyiniz göze batar olmuş.
Bundan sonra hiç gitmeyin.Her haftasonu gitmiyorum ki bikac kere gittim sadece. Yazdiklarim cok yanlis anlasilmis..
Her haftasonu gitmiyorum ki bikac kere gittim sadece. Yazdiklarim cok yanlis anlasilmis..