Erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor mu?

Ben ortada fol yok yumurta yok neden orda kaldığınızı anlamadım.
Onlar ısrar etse bile hayır kalamam demeniz gerekir.
Ayrıca evlendikten sonra ağzınıza edecekler haberiniz olsun.

Farkindayim ama erkek arkadasim beni seviyo ben de onu seviyorum ama annesi de gozumu cok korkutuyo. Yarin bi gun doldurusa gelip beni sevmemesi de cok buyuk bi ihtimal cunku annesiyle ayni cati altinda yasiycaz. Kafam cok karisti
Erkek arkadaşın seni seviyor mu?

Buna inaniyor musun gercekten?

Seven adam kaybetmekten korkar. sevgilinin tavri sana kaybetme korkusu gibi geliyor mu sence?

Çok büyük hata ediyorsun.

Seni "hizmetçi " almak isteyeb insanlari "beni seviyor"diye aklamaya çalışıyorsun.

Biz seven adam gördük. Bu adam seni sevmiyir.

Seviyor olsa anasının her dediğini sana anlatmaz.

Seviyor olsa sana cemkirmek yerine anasına gerekeni söyler.

Bütün aile oturmus misafir kızın hizmetçilik konusundaki performansini tartışıyor... sevgilin de sana bunun hesabini soruyor.

Aman bu kız buna darilir mi demiyor

Kırılır mı... beni terk eder mi demiyor... onlara hak veriyor.

Ama pardon seni seviyordu dimi..

Sevgilin kendine ve anasına hizmetci arıyor.

Buraya yaziyorum.

2 sene sonra burda açacağın konuya da "ben demiştim" diye cevap yazacağım... beni unutma.

Ayni ev degil ama ayni bina. Kira masrafi olmasin diye oyle bi karar verildi tabi yine benim salakligim..
Yol masrafı

Kira masrafı.

Sana bi sey diyeyim mi ablasi.

Şu anki eşim; biz henüz sevgili değilken; beni bir birliktelige ikna etmek için cumartesi yola çıkıyordu kendi arabasi ile. 12 saat yol yapıp geliyordu. Bana saatlerce dil döküp hic uyku uyumadan geri gidiyordu...

Sen delirdin mi ablası?

Seni mutlu etmek,senin için bi sey yapmaya heves etmek şöyle dursun ayak altına almış eziyor.

Sana zerre miktari kıymet vermiyor. Işte bir ev kirası ya da bir benzin parasi kadar kiymetin yok.

Mağrur ol. Dik ol.

Kendine kıymet ver.

Eger sen kendine kiymet vermezsen hickimse vermez.

Senin kendin için yapamadığını kimse senin icin yapmaz.

Bu adama yol ver.

Hem de derhal.

kusura bakma da bütün hata senin. kendin de hiç ağırlık birakmamissin belli ki kendini aileye sevdirme çabasına girmişsin ama aksine gözden düşüyorsun. Her ne kadar çok sevsen de bu kadar yakınlık ve samimiyet çok gereksiz.

Ailen de çok genişmiş o da ayrı konu hem yasin küçük hem de bu kadar geniş olmaları çok tuhaf o kadar yol gelip gidiyorsun nasıl müsade ediyorlar aklım almıyor üstelik tek başınıza... Şimdi özgürlük,özgür yaşam diyeceksiniz ama her gün neler neler duyuyoruz ve ne yazık ki bizim kızlar bu konu da çok bilinçsiz ve en kötü yanları da çok cabuk inanıp çok hata yapmak.

Sevgiliz de gerçekten sizi düşünüp görmek isteseydi zaten her defasın da tek başınıza gitmeye asla ikna olmazdı. bu konuyu bi daha düşünün derim. Önce siz kendinize değer verin, kendiniz için yapın ne yapacacaksaniz, kendinizi kimseye sevdirmek ve iyi göstermek zorunluluğuna girmeyin.
Sevgilinizin ailesinin de siz ordan dönerken arkanızdan hiç iyi konuştuklarını sanmıyorum ve hatta sağa sola bile oğlum eve kız getiriyo söylemlerin de bulunmuşlardır. Siz o adamla evlenseniz bile yıllar geçse dahi bekarken sürekli geldiğin ev, zaten herşeyin yerini biliyorsun, gibi şeyler önünüze çıkaracaklar ya kendinizi geriye çekin mesafe koyun yada ilişkinizi bitirin derim.

Son düzenleme:
Eğer yetkim olsa ilkokuldan başlayarak özellikle kız çocuklarına ;

Nasıl vizyon sahibi olunur?

Nasıl kendine değer veren birey olunur?

"Yaranmak" nedir ve "yaranmaktan" nasıl uzak durulur?

Eğlenmek ile evlenmek arasındaki farklar nelerdir?

Evlenmek "başımıza bir koca" (yetmezse anası da takviye eder) getirmek midir?

Kadınların "başında koca olması" mantığı ile yaptıkları evliliklerin getirdiği sorunlar nelerdir?

Gibi zorunlu dersler okuturdum. Zira bence üniversite eğitimi aldığını sandığımız hemcinslerimizden daha faydalı bireyler yetişirdi.

Ben feminist , şuist, buist değilim. _izm ile biten hiçbir ideolojiyi savunmuyorum. Normal olan benim.

Asıl aksini iddia edene _ist ile biten sıfatlar bulunmalıdır.
.

Sevgili konu sahibi amacım seni kırmak değil. Durumunun vehameti gecenin bu saatinde beni o kadar öfkelendirdi ki kelimeler öfkemi anlatmaya kifayet etmiyor.

Ailesi gıcık sevgilin onlardan da gıcık. Ne diye her şeyi sana gelip anlatıyor ki? Ailesinin tavrından önce bunu sorgulamalisin bence, sevgilimin tavrı normal mi? Diye düşünmelisin. Bana sorarsan hiç normal değil, böyle bir erkekle evlenirsen çekeceğin var. Eğer annesinin söylediklerini kendi içinde onaylamasaydi sana anlatmazdi, bir nevi hesap soruyor sana.

Ayrıca henüz sevgiliyken sevgilimin evine gidip günlerce kalmazdım ben olsam. Annesi sırf bu yüzden yakınlık kurmuş bile olabilir. Evimize aldık, ağırladık şunun yaptığına bak diyecek oğluna. Hiç gitmeseydin ya da günlerce kalmayıp sadece sevgilinle ziyaretlerine gitseydin ağızlarına laf vermemiş olurdun. Bazı insanlar böyledir maalesef, sırf açık yakalamak için yakınlık kurarlar. Eve gidip gelmeyi yanlış bulduğum için söylemiyorum bu arada ama bazen nabza göre şerbet vermek gerekir, aileyi iyi tanıyıp böyle şeyleri sorun etmeyen, iyi niyetli ve ileri görüşlü insanlar olduğundan emin olmak gerekiyor önce, sevgilin ve ailesinin öyle olduğunu düşünmüyorum ben.

Keske tum yasitlarin senin gibi olsa , o zaman zaten ulke bu halde olmazdi , marsta nasil koloni kuracagimizi tartisiyor olurduk

Keske tum yasitlarin senin gibi olsa , o zaman zaten ulke bu halde olmazdi , marsta nasil koloni kuracagimizi tartisiyor olurduk

Keşke normal bireyler yetiştirebilsek.

Keşke kız çocuklarını, kendilerinin değerli olduğuna ikna edebilsek .

Evet, bir insana ben deger veriyorum. Ben savunuyorum. Ama o aksini iddia ediyor. Hayır ben değerli değilim, sen feministsin diyor.

Akıllara zarar şeyler yaşıyoruz.

Ahhaa bizim ulkenin insani kavramlardan korkar kuzum , egitimli insani sevmez , bilgiden nefret eder
Neyse daha da bisi yazmiycam

Evlendikten sonra olacakların ön izlemesi bunlar. Benim eşimin ailesi de böyle hiç bir zaman yaranamadım. Ama sen şanslısın ki başında renklerini belli etmişler, benimkiler hiç etmemişlerdi . Bence zorlama sevilmiyorsan bu böyle devam eder hep.

Siz hatayı baştan yapmışsınız. Daha ortada resmî hiç bir şey yokken ne demek gidip evlerinde kaldım. Kendi değerinizi düşürmüşsünüz. Ayrıca ayıp eden o siz yardım edeyim dediğinde bulaşıkları yıka salata yapmfemişse asıl o ayıp ediyor. Misafirsiniz siz. Omasıngerekn siz teklif edersinizmo da Yok kızım sen yapma der. Evlendikten sonra yanda iş resmiyete bindikten sonra evet evlerine gidince yardım edilir. Kendinizi şimdiden bunladar düşürmeyin fazla yüz göz olmayın dazla muhabbet tez ayrılık getiri lafı kesinlikle doğru. Ben evlendikten sonra bile hep kv ne mesafeli davrandım bir sorun yaşamadım ama ne zaman kimdığım yaptım 1 hafta bizde kaldılar samimiyet arttı işte o zaman sorunlar da başladı. Be yine arama hemen mesafe koydum yine bana karşındaha dikkatli olmaya başladılar. Ama ne zaman ki sık sık arasam samimiyeti arttırsam hop kv nin patavatsız ve Can sıkıcımkonuşmaları başlar. Bence kendinize gelin be araya mesafe koyun Cuma'larda filan da aramayın ki kırıldığınızı ve tavır yaptığınızı anlasın. Ayrıca nişanlınız da öyle her şeyi size iletmesin iletirse de ben de şuna şuna kırılmıştım diye de demekten çekinmeyin. Gelinsek köle değiliz

Daha adamı tanımadan ailenin içine girmişsin ortada bi resmiyet yok yolun başındasın ne işin var evlerinde hata sende gidip kalman çok saçma illaki laf olur yarın evlenincede kalmak işte içen anan hiç uyarmadimi anlamadim

Konu sahibi once bir kendini sorgula. Nişanlı kız bile senin kadar kv görümce evinde kalmamıştır. Ikinci olarak da sevgilini sorgula. Seni savunmak yerine neden gelip sana "bulaşıkları yıkamamışsın" diyebiliyor şikayetin hesabını soruyor. Ayrıca sen niye bu kadar sevgilinle buluşmak için 600 km yollar teptin? Bi değerin kalmaz böyle kalmamış da.
Bir gün benim görümce adayı beni eski sevgilime şikayet etmiş. Sonra taa başka şehre annesinin ayağına gidecekmişim gitmediğim için kadın ayrilmamizi istedi. Ben ortalığı birbirine kattim sizin gibi delilerle mi uğraşıcam dedim ve ailesi ve pasif sevgili yüzünden bitirdim. Evet ayrılınca ben de acı çektim ama şimdi iyi ki diyorum hele de burdaki konuları okudukça.
Konu sahibi aklını başına al. Konu başlığına cevabım da evet istenmiyorsun.

Farkindayim ama erkek arkadasim beni seviyo ben de onu seviyorum ama annesi de gozumu cok korkutuyo. Yarin bi gun doldurusa gelip beni sevmemesi de cok buyuk bi ihtimal cunku annesiyle ayni cati altinda yasiycaz. Kafam cok karisti
Annesiyle aynı çatı altında mı yaşayacaksınız. Ohoo biz boşa yazıyoruz burda. Yani küçüksünüz diyeceğim de ben de 22 yaşındayım. Aklınızı başınıza alın sakın ola aynı çatı altında yaşamak gibi bi hata yapmayın. Hatta aynı binada da yaşamayın hatta aynı ilçede bile

Yaa KV min evinde bazı hafta sonları kaldım. Kahvaltımı hazırladılar. Ne yersin ne içersinler. Bende sofra kaldırmak bulaşık dışında iş yapmadım. Kadın evi temizliyordu ben gelmeden zaten.. Üstelik ben geliniyim. Hala çok gitmedim diyorsunuz. Cam mı silecektiniz. Temizliğe yardımcı mı gidiyorsunuz. Sevgili ziyaretine mi?

Ben de sevgilimin ailesinde kaldım ama kimse bana iş yap demedi. Ben sorsam bile istemediler. Şu an nişanlıyım yine istemiyorlar. Ben zorla bulaşık yıkıyorum evlerinde o da utandığım için. Giderken de hediye götürüyorum tabii ki. Hiçbir zaman elim boş gitmedim. Sizin durumunuz biraz aceleci olmuş. Yaşınız da küçük. KV sizi istemiyor olmalı büyük ihtimalle. Bu kalma etme işlerinizden hoşlanmıyor da olabilir. Zihniyet olarak ters geliyordur.

Sevgiliniz de problem. Sürekli sizi ayağına getirtiyor. Biraz geri çekin kendinizi.

Koni başlığına cevabım: evet çok istiyorlar seni ama bir aile bireyi, çocuklarına bir yoldaş,kendilerine bie evlat ya da gelin değil. Bir hizmetçi olarak çok istiyorlar seni.

Ya canım sen niye o kadsr kaldın ki onların evinde. Sen hatayı baştan yapmışsın.. O kadar gitmeseydin keşke canım ya.. Daha ortada birşey yokken o kadar içli dışlı olunca illa bi sıkıntı oluyor aşırı samimilikten.. Mesafe her zaman iyidir. İnşallah hayırlısı olur hakkında ama ailesi de fena... Gözardı etme olanları dikkate al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…