- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.989
- 548
- Konu Sahibi Quennhazel
Kendi ailesi hakkında konuşan oydu aslında ben arasını yumuşatmaya çalışıyordum tabi aileyi tanımadan önce.1-2 hafta gelmelerini ben istesem kendisi istemez o bağı kuramamış ailesiyle.Gelsin kalsınlar da başka birisi de olsa ailelerin gelip kalması gereken zamanlar olur.Ailesinden bir beklentim yok daha çocuğundan en ufak bi erzağın parasını isteyenden benim ne beklentim olabilir.Bayramda gitme sebebim de kendilerinin çağırmasıydı.Erkek arkadaşımla gidelim bari biraz oturur kalkarız demiştik.İstenmeyen gelin konumunda değilim severler beni fakat nerde nasıl davranacağını bilmiyorlar işte cahillik mi diyim buna ne diyim bilemedim
Kendini kandiriyorsun. Gayet biliyorlar nasil davranacagini. Yapmiyorlar iste. Kp'er bal gibi biliyor, baskasinin yaninda yaslanilmayacagi, ama yine yapti. Cünkü ne ogluna, ne sana saygisi var. Ogluda elini masaya vuracak cinsten degil.
Ve o "1-2 hafta gelirler tabi" tavrin çabuk degisir. Kadin geldiginde elini birseye sürmezse, sadece laf ederse, toruna bile dogru düzgün sevip bakmazsa birçok sey senin zoruna gider. Insan maddiyattan daha çok maneviyat bekliyor. Bir aile olmak istiyorsun. O bagi kuramadi diyebilirsin ama o ister kurmayi. Evlendikten sonra degere biner ve annesi 1-2 hafta kalmak isterse asla hayir demez sevgilin. Cünkü mahrum kaldi hep annesinden.
Ve çagirdiklari için mecburen gitmek zorunda degildin. Dogum gününede gitmissin. Kadinda senin numaran, sosyal medyan var. Yani zaten iliskilerde laçkalasmis.
Bana sorarsan siz çok sorun yasayacaginiz. Bunu bir kaç yil sonra daha net göreceksin. Gülersin artik "bizde sadece sözü sorun ediyorduk, aslinda neler varmis" diye.