- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
- Konu Sahibi Quennhazel
Ben gitmyorum işte anlasınlar diyeAllah küsmek icin bir bahane versin de tamamen kopun ay çekilir mi bu
Geldimi suratım beş karış
Bakalım biraz biraz azaldı
İnşallah tamamen biter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gitmyorum işte anlasınlar diyeAllah küsmek icin bir bahane versin de tamamen kopun ay çekilir mi bu
Nasil neden eve gelmesini istemediUvey kaynana bende de olacak yakinda. Hic bir sey yapmiyorum esasen,oyle bir durusum var ki yaklasamiyorlar. Ha katlanmak derseniz de arada goruyorum. Uvey kaynanayi esim istemedigi icin evimize gelemeyecek olmalari en buyuk avantajim
Babasi yeniden evlenebilir ama yaninda baska bir kadinla bizim eve gelmesini kabul etmediNasil neden eve gelmesini istemedi
Babasi yeniden evlenebilir ama yaninda baska bir kadinla bizim eve gelmesini kabul etmedi
Kp defalarca beni araya sokarak yeni esiyle sosyallesmemizi istedi,esim kabul etmedi.
Sorsaniz anasini cok mu seviyor hayir,gorusmuyor bile esim annesiyle
Ama ne olursa olsun yeni cicianneyle de gorusmek
Babasinin evine gittiginde mecbur gormicekmisiniz yine,valla sanslisin,ben uvey kaynanain yaptiklarindan gorusmek istemiyorum dedim kayinpedere,benide silin ozaman dedi kayinpeder.esimde ortada kaliyor uzuluyor mecbur katlaniyorumBabasi yeniden evlenebilir ama yaninda baska bir kadinla bizim eve gelmesini kabul etmedi
Kp defalarca beni araya sokarak yeni esiyle sosyallesmemizi istedi,esim kabul etmedi.
Ama ne olursa olsun yeni cicianneyle de gorusmek istemiyor
Bence böyle.seylere taktiğin için sen tuhafsinMerhaba hanımlar
Kafamı kurcalayan erkek arkadaşımın ailesinin bazı davranışları var.Çevremde böyle görmediğimden mi bana tuhaf geliyor bilemediğim için sizlere yazayım dedim.Bayramlarda vs birkaç kez görüştük ve bana nasıl davranması gerektiğini bilmeyen insanlar gibi geldi.Mesela biraz oturduktan sonra babası geçti koltuğa uzandı.Rahatsızlığı yok yaşlı filan değil keyiften uzandı.Konuşma tarzı filan olgun değil çocukça espriler filan yapıyor.Annesinin de gereksiz yerlerde laf söylemeleri var.Daha düğünden vs den konuşmamışken bir defasında artık herşeyi gençler kendi alıyor filan dedi yani biz karışmayız alacağınıza evlenirken vs demek istiyor.Bu da hoşuma gitmedi böyle bir laf etmesinin hiç gereği yoktu o sırada.Bir de mesela erkek arkadaşım tek yaşıyor annesi memleketten birşeyler gönderir en ufak şeyin bile parasını ister.Bu da cok garibime gidiyor.Çocukları başka şehir de oturan tanıdıklarımız özellikle kışlık hazırlıkları fazla yapar ki onlara da göndereyim yesinler diye para filan almadan.Tabi ki birşey göndermek zorunda değil fakat gönderdiği en ufak şeyin parasını istemesi bana samimi gelmiyor.Durumları da iyi bu arada yokluktan filan değil istemesi yokluktan olsa tabiki normal karşılarım.Garip garip paylaşımlar yapıyor ergen gibi fan sayfalarında geziyor sanal platformlarda.Gerekli gereksiz kardeşime bana msj gönderiyorlar oradan.Ne bileyim bi tuhaflar işte.Erkek arkadaşım ise tam aksi çok olgun nerde nasıl davranması gerektiğini bilen çok iyi anlaştığım birisi.O da onların bazı hareketleri doğru bulmuyor anlattığım gibi.En başlarda da çekincesi vardı ailesi istemeye gelince nasıl davranacaklar ne olacak filan diye bende neden çekindiğini anladım ailesini gördükçe.Yanlış anlamazsınız inşallah doğru anlatabilmişimdir sizlere.Sizce normal mi böyle olmaları? İstemeye geldikleri gün nasıl davranacaklar ailem ne düşünecek kafama takılıp duruyor
Hic gitmiyoruz babasinin evine. Esimin isyerinde calisan kendisi,bazen fabrikaya gidince denk geliyorum,uzaktan kolay gelsin deyip ofise geciyorum ben. Esim kendisi naparsa yapsin,isterse gorussun isterse evine gitsin kendi bilir hic karismam. Ise almasini istemedim sadece onun icin de gecerli sebeplerim vardi ama esim kendi bildigini yapti cani bilir dedim gectim. Ha uzerime duseni de soyledim,yarin dediklerim bir bir cikinca “ben demistim” deyip gulecegim o kadarBabasinin evine gittiginde mecbur gormicekmisiniz yine,valla sanslisin,ben uvey kaynanain yaptiklarindan gorusmek istemiyorum dedim kayinpedere,benide silin ozaman dedi kayinpeder.esimde ortada kaliyor uzuluyor mecbur katlaniyorum
Evinize ilk ya da ikinci kez gelen birinin yaninda uzanır misiniz? Nesi normal bunun?Bence böyle.seylere taktiğin için sen tuhafsin
Babasi yeniden evlenebilir ama yaninda baska bir kadinla bizim eve gelmesini kabul etmedi
Ama ne olursa olsun yeni cicianneyle de gorusmek istemiyor
He dimiDüz KV yetmiyormuş gibi bir de üvey KV mi var ... düşman başına
Düşkün değil tam aksi idare edeceğiz artık ya herşey dört dörtlük olmuyor napalımLacka aile tipi. Cok var boyle. Sadece sunu soyleyebilirim, su anda ne giruyorsan evlendikten sonra 10 katini goreceksin. Buzdaginin gorunen yuzune rast gelmissin. Ailesini takmamayi, mesafeli olmayi becerebilen erkekler var ama sayica cok az. Benim buyuk kaynim oyledir mesela. Kvalidemin de garip huylari var ama buyuk gelininin canini hic sikamaz. Ona daha bi usturuplu davranir cunky oglundan cekinir. Ama esim en kucuk cocugu. Onu daha iyi yonettigi icin bize o kdr dikkatli degil. Sevgilin bu azinliktansa idare edersiniz. Ailesine duskunse zor.
Bunlar çok fazlaymış ama bu derece huyları yok küfürlü konuşmaları olmaz.Sadece babasının huyları çocuksu geliyor bana annesi de düşüncesiz geliyor.İdare edilmeyecek boyutta değil ama mesafe koyarsam sıkıntı olmaz.Allah yardımcınız olsunAilecek abileri kaynanam kaynatam yengeler hepsinin görgüsüz olması aklina geleni söylemeleri
Yemeicme konuşma adab hiç yok
Aşırı rahatlar
Cekinme sıfır
Köyde altli ustlu yaşıyorlar mesela iki kayin yenge kaynanakaynata
Sohbetleri küfürlü
Eğitim ve gorguden yoksunlar
Kaynanam kaynatam aşırı iş buyuruyor
Evime gelince bir köşede oturup gitmezler
Heryeri gezerler
Geldimi 10kisi geliyorlar
Hizmet beklerler
Kaynanam heryeri elestirir
Danduncular
Birde hallerine bakmadan kimseyi begenmezler
Saysam bitmez
Ben çok az gittim bunlara hep esimi tek yolladım ona rağmen hala gelirler bana
Hala beklenti icndeler
Kaynatam hep arayayim bekledi bunun lafini soktu
İnadina hiç aramadim bende
Hayatlari boyunca bir gelişim göstermemiş kendileri
Evde tek okumuş benim eşim
Hepsi olduğu yerde kalmis
İlk evlerine gittigmde neler neler beklediler benden
Ben tepkimi koydum
Üvey daha kötü. Bazi özler oglunu düşünür agzini acmaz huzursuzluk cikarmaz hatta görümceleri bile susturur. Ama üveyin umru mu duyar?Düz KV yetmiyormuş gibi bir de üvey KV mi var ... düşman başına
Amin inşallah sizde sıkıntı yaşamazsınızBunlar çok fazlaymış ama bu derece huyları yok küfürlü konuşmaları olmaz.Sadece babasının huyları çocuksu geliyor bana annesi de düşüncesiz geliyor.İdare edilmeyecek boyutta değil ama mesafe koyarsam sıkıntı olmaz.Allah yardımcınız olsun
Öyle diyorsun da canım işte işler ozman öyle gitmiyor hiçbirşey yapmazlar maddi anlamda ama karışma oldumu dibini sıyırırlar burda yazanların sözlerine kulak ver senden yaşça büyük insanlar bu yoldan geçen görmüş insanlar hakkında hayırlısı ama iyi düşün, ailesi uzakta görüşmüyorlsr deme evlenince kıymete biniyor ana baba, evlatDüğün alışverişi ve eşyaya onlar karışmayacak zaten maddi bir beklentimiz yok
Bu konuda erkek arkadaşım yönünden şanslıyım çünkü asla karıştırmaz onları yoksa hem maddi yardım etme hemde herşeye karış çekilmezdi zaten bir de çok karışmaya meraklı değiller aman üstmüzden masrafı çıksın da ne yapıyosa yapsın kafasındalar ne bileyim değişik işteÖyle diyorsun da canım işte işler ozman öyle gitmiyor hiçbirşey yapmazlar maddi anlamda ama karışma oldumu dibini sıyırırlar burda yazanların sözlerine kulak ver senden yaşça büyük insanlar bu yoldan geçen görmüş insanlar hakkında hayırlısı ama iyi düşün, ailesi uzakta görüşmüyorlsr deme evlenince kıymete biniyor ana baba, evlat