Erkek arkadaşımın ailesi bana mı tuhaf geliyor?

Erkek arkadaşına güveniyorsan,onların yanlışlarını görebiliyorsa,problem etme.ailenede açıklarsın durumu

Her zaman resmi mesafeli olma taraftayım ama mecburi sebeplerle birkaç defa görüştük.Bayram da gitme sebebim de onlar çağırmıştı biraz oturur kalkarız diye gitmiştim

Bu ne yahu?
Sizi istemeye geldiklerinde de baba bi kanrpeye uzanir anne laf soyler.
Gozumde baska bir sey canlanmadi uzgunum.
Iyi dusunun.
Babası kötü niyetli değil ama nasıl davranacağını ne konuşacağını bilmeyen birisi.Ayrılmayı düşünmüyorum da ailesiyle olabildiğince mesafeli olacağım

Kendi ailesi hakkında konuşan oydu aslında ben arasını yumuşatmaya çalışıyordum tabi aileyi tanımadan önce.1-2 hafta gelmelerini ben istesem kendisi istemez o bağı kuramamış ailesiyle.Gelsin kalsınlar da başka birisi de olsa ailelerin gelip kalması gereken zamanlar olur.Ailesinden bir beklentim yok daha çocuğundan en ufak bi erzağın parasını isteyenden benim ne beklentim olabilir.Bayramda gitme sebebim de kendilerinin çağırmasıydı.Erkek arkadaşımla gidelim bari biraz oturur kalkarız demiştik.İstenmeyen gelin konumunda değilim severler beni fakat nerde nasıl davranacağını bilmiyorlar işte cahillik mi diyim buna ne diyim bilemedim

Bu zamana kadar da bir sorun yaşamadık zaten.Para olayını da laf arasında kendi söyledi bana.Parasında değiliz ama oda üzülüyor düşünülmediğini hissediyor yüzünden anlıyorum bunu.Bende şaşırdım ne diceğimi bilemedim

Kendileri çağırmıştı durduk yere gitmedim daha sonraki çağırmalarında da gitmedim bir daha zaten.Biriktirip vermiyorlar en ufak diyelim 50 tl onu bile istiyor.

farklı yerlerde olacağımız için gidip gelmeyi düşünmüyorum.2 torunları var yüzlerini görmezler diğer çocuklarıyla da pek görüşmüyorlar

Erkek arkadaşımda ben uyarır konuşurum diyor.Bende annemi söyleyeceğim durumu.babası çocuksu davranıyo olgunlaşamamış tam.o da babasının bu huylarını sevmiyor.Annesi bi nebze daha iyi ama gönderdiği şeylerin parasını durumu olduğu halde neden ister ki çocuğundan bi insan.Onunda öyle garip huyları

Ben geçende kaynanamla esimin konuşmasına baktim
Günden güne annesini aynısı olmaya başladı

Erkek arkadaşına güveniyorsan,onların yanlışlarını görebiliyorsa,problem etme.ailenede açıklarsın durumu
O ailesine soğuk olunca anlam veremezdim önceden şimdi anlıyorum onu.Annemle konuşacağım durumu oda ailesini uyarır her ihtimale karşı isteme günü resmi bir ortam olur en azından

Ayrılacak kadar büyük değil sorunlar sadece görüşmeleri olabildiğince az tutacağım

Görmezden gelin ama unutmayın erkek arkadaşınızında o ailede büyüdüğünü..
Oda farkında bunların.sorun babasının çocuksu davranışları ve annesinin çocuğuna karşı bile paracı olması.erkek arkadaşım da tam aksi olgun düzgün konuşur yardım etmesini sever.Mesela geçen bir arkadaşı hastaladı hergün yemek yaptı götürdü.bu aklıma gelen basit bi örnek sadece

Istediğiniz kadar görüşmeyiz deyin. Anne baba sonucda. Sevgiliniz silip atamaz.
Silip atmasını bende istemem tabiki.babasının cocuksu davranısları görmezden geliniyor ama onuda annesinin paracı olması kırıyor.düşünülmediğini hissettiriyorlar.bir daha memleketten birşey gönderecek olursa gönderme diceğim diyor mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…