- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Ablacım sizin yorumlarınıza son günlerde denk geliyorum da neden bu kadar karamsarsınız siz? Aşk acısıyla yaşlanacağım öleceğim kaçırmayacaktım o çocuğu falan diyorsunuz ya ben bile kötü enerjinizi buradan hissediyorum. Kötü derken lütfen yanlış anlamayın hani erkekler çekici bulmaz bu enerjiyi o nedenle söylüyorum.
Sevmek sevilmek çok güzel şeyler ve inşallah gönlünğzce yaşarsınız bunları, fakat bu halinizle zor yani. Biriyle tanışsanız da kaçar gider.
Şu an sizi seven bir eşiniz olsaydı bile ölebilirdi mesela yine yalnız kalabilirdiniz. E hayat bitecek miydi sizin için? Demek istediğim kendi değerinizi başkasının size duyacağı sevgiye bağlamayın nolur. İşiniz gücünüz varmış, yaşınızdan genç gösteriyormuşsunuz muhtemelen aslında hoş olup da potansiyelinin farkında olmayan bir hanımsınız. Şu düşünceleri atın kafanızdan kıpır kıpır olun ya.
Söylemesi kolay demeyin belki yaşım sizden genç ama tecrübe etmediğim hiç birşeyi yazmadım emin olun. Hatta belki benim evliliğim de bitebilir şu aralar bunun muhasebesini yapıyordum acaba tekrar sever sevilir miyim diye. Amaaan ben nasılsa sevilmeye değer bir insanım, en kötü sevilmek tekrar nasip olmaz yalnız ölürüm cenazemi de kaldıran olur elbet ne var bunda diye uç bir şekilde düşünmeye başladım bi rahatladım sormayın :)
Moral olarak yazdıkların iyi sağol ama "Karamsarsın kötü enerji" bunları biliyorum canım.Bilmem bomba gibi yapmıyor beni.Emin ol çaba sarfediyorumAblacım sizin yorumlarınıza son günlerde denk geliyorum da neden bu kadar karamsarsınız siz? Aşk acısıyla yaşlanacağım öleceğim kaçırmayacaktım o çocuğu falan diyorsunuz ya ben bile kötü enerjinizi buradan hissediyorum. Kötü derken lütfen yanlış anlamayın hani erkekler çekici bulmaz bu enerjiyi o nedenle söylüyorum.
Sevmek sevilmek çok güzel şeyler ve inşallah gönlünğzce yaşarsınız bunları, fakat bu halinizle zor yani. Biriyle tanışsanız da kaçar gider.
Şu an sizi seven bir eşiniz olsaydı bile ölebilirdi mesela yine yalnız kalabilirdiniz. E hayat bitecek miydi sizin için? Demek istediğim kendi değerinizi başkasının size duyacağı sevgiye bağlamayın nolur. İşiniz gücünüz varmış, yaşınızdan genç gösteriyormuşsunuz muhtemelen aslında hoş olup da potansiyelinin farkında olmayan bir hanımsınız. Şu düşünceleri atın kafanızdan kıpır kıpır olun ya.
Söylemesi kolay demeyin belki yaşım sizden genç ama tecrübe etmediğim hiç birşeyi yazmadım emin olun. Hatta belki benim evliliğim de bitebilir şu aralar bunun muhasebesini yapıyordum acaba tekrar sever sevilir miyim diye. Amaaan ben nasılsa sevilmeye değer bir insanım, en kötü sevilmek tekrar nasip olmaz yalnız ölürüm cenazemi de kaldıran olur elbet ne var bunda diye uç bir şekilde düşünmeye başladım bi rahatladım sormayın :)
..Bunları zaten burda söylüyorum.Toplum içinde söylemiyorum.Burda içimi dökünce terapi gibi oluyor bana.Valla duyacaksınız mecburKk olmak kolay değil.Ama emin ol benim yaşımda benin yaşadıklarımda olsan benim gibi hissederdin.Emin ol senin yaşında ben de senin gibiydim.Eyvallahım yoktu boşanmayı düşünürken ne yaşamıştımki ozaman....Yaşadıklarım yıprattı beni.Doğrulması inanılmaz zor.Beklenen mutluluk gelmedikçe daha da zor..