Ya kizlar artik ciddi ciddi gidip hepsini tek tek sarsip sirkeleyesim geliyor, butun erkeklerde bi tuhaflik bi acayiplik!
Kategorilere koyuyorum artik hepsini, okadar tuhaflarki! Simdi soyle bir durum, ben yurtdisinda yasiyorum o yuzden gundelik aktivitelerimde, yani isimde gucumde spor salonunda vs Turk erkekleri az, varsada tanidigim delikanlilar yani potansiyel sevgili degil. O yuzden daha cok online mecralarda sansimi aramam gerekiyor, yada sosyallestigim ortamlarda (oda genelde ya konserdir, ya bi loungekafesidir, yada nebilim bi kuluptur).
Erkeklerin kategorileri aynen soyle:
- Sixpackli yakisikli yakisikli delikanlilar, sosyal medyada baklavalariyla turlu turlu fotolar cekip yayinlayanlar. Gorustum bikaciyla, hepsi bildiginiz bos beyin, kendilerine guveni tavan sanirsiniz uzaktan gorseniz, karsinizda iki kelimeyi bir araya getirip sohbet edemiyorlar! Bombos yani bombos.
- Mutaasip delikanlilar, dini paylasimlari var, arada kendi ozcekim paylasimlari var, elleri yuzleri temiz, lakin belirli bir kesimden hatunlarla ilgileniyorlar, benim gibi aslinda gayette mutaasip olmasina ragmen, yinede ‘rahat’ gorunen hatunlardan cekiniyorlar.
- Arabalariyla paralariyla reklam yapan herifler. Hem ciddi iliski isteyip, hemde finansal gucune guvenip dogru duzgun bir iliskiye verilmesi gereken ilgi ve alakayi vermeyip daldan dala atlayan tipler, uc bes hatunla ayni anda gorusup hepsinden birden vazgecip yine bir sonrakilerle gorusmeye baslayanlar. Gorustum biriyle, nekadar gereksizdi, hem karsimda oturuyor hemde zihinsel olarak bende degil, diger iki hatunda akli sanki. Onlarlada olunca akli yine bende oluyordur kesin piskopatlarin.
- Kendi halinde delikanlilar. Bunlar cok yakisikli degiller genelde, kendi hallerindeler, isleri gucleri hayatlari hep ortalamalarda. Bi aksiyon yok, bi olay yok, bi eglence yok, fazla duz. Bunlarda heyecanlandirmiyor arkadas napiim!
- Depresip delikanlilar, nasil bir ask acisi yasamislarsa arkadas, takilip kalmislar bozuk plak gibi. Aman aman Guzin abla olmadigim kalmisti birtek diyip uzak duruyorum bunlardan tabi.
- Entellektuel abiler; ah ah ah en tehlikeli tipler. Kafalari piskolojileri dusunmekten okadar bozulmuski, okadar tuhaflasmiski, anin keyfini cikarmayi coktan unutup sadece politika, materyalizm, kapitalizm, dini konular, toplumsal sorunlarla kendilerinide karsilarindaki hatunuda yorup, bi turlu kadin-erkek iliskilerinin guzelligini kesfedemeyenlerden.
Ya bi normali yokmudur bunlarin? Birinizde su kategorilerde olmayin, yada nebilim hepsinden azcik alin kombinasyonu olun, yada nebilim dengeyi saglayin degilmi!
Yok arkadas hepsi tuhaf. Hepsi yanlarinda hem tipik turk kadini isterler borek corekler acilsin isterler, hem calisan parasini kazanan kadin isterler, hem sporundan geri kalmayan tas gibi bi hatun isterler. Ya yeter yeter bizde Superkadin degiliz degilmi? 'Sen nesinki karsindakinden bunlarin hepsini bekliyosun oogluuum' diyip sayip sovduklerim oluyor arada ahaha..
Bu ne yahu. Birtek benmi dertliyim bu tuhaf tiplerden? Bekar hatunlar, bu kategoriler Turkiyedeki Turk erkeklerinde cok farkli degildir sanirim?!? Isyan ettirdiler bana resmen hahah..
ps; bekar olmaktan gayet memnunum, elbette dogru zamanda dogru kisi cikacaktir herkesinde benimde karsima, lakin bu gozlemlemelerimi paylasamayacagim anlamina gelmez degilmi?