Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ınstagramda ifşa sayfaları var onlara soylesen anında adamın kımınle evlı oldugunu bıle cıkarırlar
2 aydır sadece netden konustugun bır adama nıye guvenıyorsun sapık mı katılmı manyak mı hasta mı bellı degıl ınsanlar 40 yıllık eslerını dogurdugu cocugunu tanıyamıyor yahu ne cesaret

Telefonla yurtdisini arayamam yurtdisini arama servisim yok. Gerek olmadigi icin actirmadik. Ona ekstra para oduyorsun.

1 tane bile arkadaşınız yok mu hattı yurtdışına açık olan? Ankesörlü telefon da mı yok sizin ülkede? Yıl olmuş 2020 nerdeyse onu yapamam, bunu yapamam. Kendinize dram yaratmak hoşunuza gidiyor herhalde.

konu sahıbı bellıkı cok kucuk sevgılısı de evlı.
ılerde anlayacak ablaları sımdı bosuna anlatıyorsunuz suan ıcınde kabul edemıyor sonra anlayacak
+30larında yüksek egitimli iyi statülü işi olan kac yıllık eşi tarafından aldatılan arkadasıma da acaba aldatılıyor olabilirmisin baska kadın olabilirmi diye sordugumuzda deli gibi savunup “kemalim yapmaz” sahiplenmelerine girmişti
Sonuc aylar aylarca aldatılmıs farketmesi icin fotografını görmesi gerekti
Bazen gercek gözünün önünde olsada inanmak istemiyorsun belkide
Allah gözünü acsın konu sahibininde ne diyelim

bakın siz yazdıkça ben üzüldüm. kandırıldığınızı göremiyorsunuz...

bu kişi evli olabilir denildikçe hayır diyorsunuz. ayrı yerde çalışıyordur geri eşinin yanına dönmüştür bunlar olabilir.

google girin dede nine yazın fotoğraflara bakın. size böyle fotoğraflar atmış olabilir.

neden hala inanmak için kendinizi zorluyorsunuz? evli misiniz siz?

kesinlikle katılıyorum.

Selam arkadaslar. Ben yurtdisinda yasiyorum. 2 aydir Turkiyede yasayan biriyle iliski yasiyorum. Internette tanisdik. Bir birimizi cok seviyoruz, cok da iyi anlasiyoruz. Goruntulu konusduk hep.Ama bir sorunum var, aniden onunla olan irtibatimi kaybettim. Soyle ki,kendisi arkeolog. Bir muzede calisiyor. Bir hafta once "askim, işe mufettis geldi, telefonlarimizi kontrol amacli alacaklarmis. Hesabi kapatiyorum telefonu geri verdiklerinden yenisini açicam,sana yazicam, olurda bulamazsam seni sen beni bul. Seni cok seviyorum dedi. Ve hesabi kapatti. 1 hafta gecti. Ondan hala bir haber alamiyorum. Askindan emin oldugum icin bile isteye yazmadigini dusunmuyorum, ve bu yuzden hayatindan cok endise ediyorum. Onunla irtibata gece bilecegim bir email adresi kaldi. Ona da yaziyorum cevap yok. Numarasini bilmiyorum. Cok korkuyorum ya ona bisey olduysa diye. Aglamaktan uzuntuden bihal oldum. Dusunmekten basim agriyor. Hadi diyelim telefonu henuz geri vermediler. Evde bilgisayari var email yollaya bilirdi. Biliyor benim email adresimi. Onu niye yapmasinki? Acaba bir yakininimi kaybetti,koyemi gitti. Orda internet yok demisti. Bilmiyorum. Ben malesef yurtdisinda yasadigim icin onu Turkiyede kendim arayamiyorum. O yuzden siz arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var. Ben ilk once calistigi muzenin ismini bulmaya calisacam. Kendisi soylemisti unuttum. Arkeoloji veya tarihi muze olmasi gerekiyor. Muzenin ismini bulduktan sonra yardim etmek isteyen biri olursa bana ozelden yazar, onun ismini soyismini veririm , muzeye ugrar guvenliye burda boyle biri calisiyormu (belki baska muzede calisiyordur),calisiyorsa bu gunlerde işe ugradimi diye sorarsa onunla ilgili bisey ogrenirse cok mutlu olurum. Ben olsam canla basla yardim ederim, o yuzden umarim benim gibi yardimsever biri cikar.
Muzenin yaninda resim cektirmisdi,kendisini kapattim, muzenin resimde gozuken kismini paylasdim. Aranizda hangi muze oldugunu taniyan biri muhakkak cikar diye umuyorum. Yine hatirlatiyorum arkeoloji ya da tarihi bir muze olmasi gerekiyor. Bu hangi muze arkadaslar?
Bide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Eki Görüntüle 2539931
ilk aklıma gelen , evliydi ve eşine yakalandı, seninle iletişime geçme ye korkuyor

Sen

kadın ne için tag açmış iyice bir oku sonra gel burda godoş godoş konuş seninde zeka konusunda pek bir farkın yok ondan belliki

Gayet kibar bir şekilde yazdım 2 kez geçmiş olsun da dedim. Ne kadar çirkin bir üslup. Konu taginden dolayi dedim zaten bir derdim var kısmında? DERT YARIŞMASI kısmı mi?
Yazik ya herkes ne kadar saldırgan olmuş. Sizin kaba ve terbiyesiz mesajınızda da değil kabalik, bir de bu mesaji begenenler var.

Bakın farzedin ki adamın her söylediği doğru olsun, mesleği, iş yeri, kardeşi, nenesi, dedesi. Kimse incelenmek üzerine verdiği telefona bakacaklar diye hesabını silmez. Telefonu sıfırlar, formlar şifreler silinir, hesap adını da, şifresini de kimse bulamaz. Adam niye hesabı silsin yahu tek bir mantıklı sebep geliyor mu aklınıza ?

Valla başta troll sandım ama ya yaşınız çok küçük ya da...

Selam arkadaslar. Ben yurtdisinda yasiyorum. 2 aydir Turkiyede yasayan biriyle iliski yasiyorum. Internette tanisdik. Bir birimizi cok seviyoruz, cok da iyi anlasiyoruz. Goruntulu konusduk hep.Ama bir sorunum var, aniden onunla olan irtibatimi kaybettim. Soyle ki,kendisi arkeolog. Bir muzede calisiyor. Bir hafta once "askim, işe mufettis geldi, telefonlarimizi kontrol amacli alacaklarmis. Hesabi kapatiyorum telefonu geri verdiklerinden yenisini açicam,sana yazicam, olurda bulamazsam seni sen beni bul. Seni cok seviyorum dedi. Ve hesabi kapatti. 1 hafta gecti. Ondan hala bir haber alamiyorum. Askindan emin oldugum icin bile isteye yazmadigini dusunmuyorum, ve bu yuzden hayatindan cok endise ediyorum. Onunla irtibata gece bilecegim bir email adresi kaldi. Ona da yaziyorum cevap yok. Numarasini bilmiyorum. Cok korkuyorum ya ona bisey olduysa diye. Aglamaktan uzuntuden bihal oldum. Dusunmekten basim agriyor. Hadi diyelim telefonu henuz geri vermediler. Evde bilgisayari var email yollaya bilirdi. Biliyor benim email adresimi. Onu niye yapmasinki? Acaba bir yakininimi kaybetti,koyemi gitti. Orda internet yok demisti. Bilmiyorum. Ben malesef yurtdisinda yasadigim icin onu Turkiyede kendim arayamiyorum. O yuzden siz arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var. Ben ilk once calistigi muzenin ismini bulmaya calisacam. Kendisi soylemisti unuttum. Arkeoloji veya tarihi muze olmasi gerekiyor. Muzenin ismini bulduktan sonra yardim etmek isteyen biri olursa bana ozelden yazar, onun ismini soyismini veririm , muzeye ugrar guvenliye burda boyle biri calisiyormu (belki baska muzede calisiyordur),calisiyorsa bu gunlerde işe ugradimi diye sorarsa onunla ilgili bisey ogrenirse cok mutlu olurum. Ben olsam canla basla yardim ederim, o yuzden umarim benim gibi yardimsever biri cikar.
Muzenin yaninda resim cektirmisdi,kendisini kapattim, muzenin resimde gozuken kismini paylasdim. Aranizda hangi muze oldugunu taniyan biri muhakkak cikar diye umuyorum. Yine hatirlatiyorum arkeoloji ya da tarihi bir muze olmasi gerekiyor. Bu hangi muze arkadaslar?
Bide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Eki Görüntüle 2539931
Şakaysa komik, gerçekse daha komik :KK70:sosyal deney adı altında sitenin naif üyelerinin zekasına hakaret edecek malzeme çıkarma girişimi ise ayıp ve gereksiz :KK67:

Not : Hümanist yanım diyor ki, gülme. Bu konu gerçek ya da değil dünyanın dört bir yanında son derece gerçek ve bir o kadar da saçmasapan olaylar yaşanıyor. Avrupanın nimetleri arasında doğan gencecik kızlar internetten tanıştıkları garip heriflere kapılıp ISIS'e katılıyor. Ülkemizde PKK garip motivasyonlarla aynı şekilde genç kızları dağa çıkmaya ikna ediyor. Evli iki kız kardeş internet üzerinden oynanan bi oyunda tanıştıkları bi adamla kaçabiliyolar. Dünyanın dört bi yanında insanlar akla izana sığmayacak yalanlara inanıp manipüle edilebiliyorlar. Özetle hümanist yanım diyor ki dünyada yaşanan gariplikleri düsün ve konuyu gerçek değil diye yaftalama, konu sahibine gülme. :cry:

Ama yok, ı-ıı, ciddiye alamıyorum, bence hümanist yanım da komik :KK70:

Değişik bir son konuşma olmuş. Ben sana ulaşamazsam sen beni bul da ne demek oluyor? Cok sacma degil mi sizce? Telefonu alindiysa alinir, numariniz onda var neticede. Herhangi bir yakinindan size ulasip bilgi veya haber verebilirdi. Tamam, basina bir hal geldigi icin size ulasamamis olabilir o ayrı ama son cumlesi cok sacma geldi bana. Netice bir grup operasyonuna katilmamıs, dağ da düşmanla cenk etmiyor alt tarafı müfettiş teftişi yapılıyor. Bana kalırsa, başına bir sey gelmis olabilir diye telaş etmeyin boşuna. Bu kişi ya hayatında hareket istedigi icin size böyle bir oyun (ki bu degisik bir espri anlayisi olurdu) oynarak sizi korkutmak istedi ya da aranizdaki olan biteni boyle bir yalanla kapamak istedi (degisik bir veda şekli) ¿¿¿

Gayet kibar bir şekilde yazdım 2 kez geçmiş olsun da dedim. Ne kadar çirkin bir üslup. Konu taginden dolayi dedim zaten bir derdim var kısmında? DERT YARIŞMASI kısmı mi?
Yazik ya herkes ne kadar saldırgan olmuş. Sizin kaba ve terbiyesiz mesajınızda da değil kabalik, bir de bu mesaji begenenler var.

bende şikayet ettim, sanal alem herkes anonim diye ne kadar kolay sallıyorlar
eleştiri yapılır ama bu kadarının da anlamı yok pes

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X