Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
soylemediginiz bir seyler oldugu acik. ozelden isim verin arastiricam sizin icin gidicem diyorum vermiyosunuz.. bizi mesgul etmeyin burda belli ki evli iki tarafta numara olayina girmemisler.. ya da adam cidden arkeolog esinden uzak oldugu zamanlarda iyi vakit gecirmis sizinle. esiyle de kotuyse sizin muhabbetiniz iyi gelmis.
ozelden isim vericem. tesekkur ederim

Ben 7 yıllık, iki evlat verdiğim adam için bile, "Beni aldatmaz," diyemem, "Aldatacağını sanmıyorum," diyebilirim. Her konuda güvenirim ama aldatma konusunda asla. Çünkü ben o darbeyi, "ASLA YAPMAZ," dediğim öz abimden yedim. Aldatılma konusu açılmış, saf saftirik X abim ASLA YAPMAZ, diyorum. Beş dakika sonra bu hayatta kendim dahil kimse için yapmaz dememeyi öğrendim. Siz iki aydır tanıdığınız adam için bu kadar yorum yapan insana, öyle böyle, seviyor diyorsunuz. Evini görmüşsünüz, ailesinin fotoğrafını atmış. Şimdi şuraya duyup, gördüklerimi yazsam sayfalara sığmaz.

Yahu ben evli barklı bir adamın, sülalesine kadar ailesinin fotoğaflarını attığını, çocuklarını yiğenim diye tanıttığını gördüm. Odasında defalarca görüntülü konuşmuşsunuz öyle mi? Abim (bekar olan) senelerdir şantiyelerde kalıyor. Şuan yurt dışında çalışıyor. İş yerinin kendilerine tahsis ettiği ev gibi bir yer var. Sürekli görüntülü konuşuyoruz. Bir odaları var hayatta şantiye demezsin. Klimasından, tvsine kadar her şeyleri var. Bir odada iki kişi kalıyorlar. Ben mesela bilmesem abim gibi şantiyede kalan biriyle tanışsam beni rahatlıkla evim/odam diye kekler. Türk iş arkadaşlarının hepsi evli. 2.5 ayda bir Türkiye'ye izne geliyorlar. Mesela bu evli insanlar rahatlıkla başkalarını kandırabilirler. Çünkü 2.5 ayda bir ülkesine gidip 20 gün ailesini görüyor adam. Böyle birine denk gelmediğin ne malum -ki benzeri bir şey ile karşı karşıyasın. Belki adam şantiye gibi bir yerde kalıyor ve izne ailesinin yanına gitti seni de kekledi. Nasıl bir güven bu sosyal medyadan sadece iki aydır tanıdığın bir adama?

Niye kendine bunu yapıyorsun? Mesleği gerçek olabilir de evli mi değil mi nereden bileceksin? 60 küsür yaşındaki babam ablamın sözlüsü tanışmaya geldiğinde adamın tc kimlik no su ile e-devlet şifresini isteyip kontrol etti. Niye biliyor musun? Adam ablamdan 6-7 yaş küçük. Kızımı gerçekten seviyor mu, yoksa malında mülkünde mi, dolandırıcı mı diye. Çünkü Türkiye böyle bir yer. Etraf sapık, dolandırıcı dolu.

Gayet kibar bir şekilde yazdım 2 kez geçmiş olsun da dedim. Ne kadar çirkin bir üslup. Konu taginden dolayi dedim zaten bir derdim var kısmında? DERT YARIŞMASI kısmı mi?
Yazik ya herkes ne kadar saldırgan olmuş. Sizin kaba ve terbiyesiz mesajınızda da değil kabalik, bir de bu mesaji begenenler var.

😍😍😍😍

Goruntulu konustuk her gun. Yalniz kendisinin degil butun ailesinin resimlerini atti bana.

Resim (ki dogrusu fotograf) attı diyorsunuz, attığı fotograflarin dogrulugundan nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz peki? Netice de sizi ailesiyle goruntulu konusma esnasinda tanistirmamis alt tarafi foto yollamiş. Hikayeniz gercekse şayet, mantıkla tutulur bir yanı yok. Burdako insanlara degil kendinize kizin bence. Herkese hele ki sanal ortamdaki insalara bu kadar cabuk kanmayin. Şüpheci ve sorgulayan taraf olun!

Müzeleri bilirim. İstanbulda böyle müze yok. Bildiğin camiden çekilmiş bir foto.
Ha arkeologsa forması vardır, fotonun kafa kısmını kapatıp formalı mı bakalım. Hatta formada ismi yazmalı. Ama malesef eminim bu fotoda formalı değil çünkü burası müze değil
muzenin yanindaki Topkapi sarayi. Mola icin disari cikmisti o zaman cekmisti. FOrmasi o yuzden uzerinde degil

Resim (ki dogrusu fotograf) attı diyorsunuz, attığı fotograflarin dogrulugundan nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz peki? Netice de sizi ailesiyle goruntulu konusma esnasinda tanistirmamis alt tarafi foto yollamiş. Hikayeniz gercekse şayet, mantıkla tutulur bir yanı yok. Burdako insanlara degil kendinize kizin bence. Herkese hele ki sanal ortamdaki insalara bu kadar cabuk kanmayin. Şüpheci ve sorgulayan taraf olun!
Hadi diyelim fotolar yanlis.Anne babasi degil onlar.Kardeside degil . Kim o zaman. Ayni adamin resmini defalarca atti

Teşekkür ederim katılıyorum size
Anlamadim?Benim konumu mu sikayet ettiniz?Niye?Siz neden bu kadar onyargilisiniz ya? Ben burda boyle bir konu okusam o arkadasa yardim etmek icin elimden geleni yapardim, ama siz fake konu suphesine yakalanmissiniz, fake konu deyip duruyorsunuz. Allah biliyorya fake olmadigini sizin inanip inanmamaniz umrumda degil.Hadi saglicakla kalin.Zaten uzuntum bana yetiyor bide sizinle ugrasamiycam.

Kazida resimleri var bende.

Örnek olarak yüzünü kapatip özelden atmanız mümkün mü? Ya da sunu da cevaplandırabilirsiniz nasıl bir ortam belki gerçek bir kazı değil sonra yüzü açık olarak görülüyor mu?

Gerçekten arkeolog da olabilir aslında konu o da değil, ama size söylediği şeyler çok tutarsız.

Siz gerçekten çok saf, temiz düşünüyorsunuz ama biz de yalancı dolandırıcı insanların arasında iyice paranoyak olmuşuz bizi de anlayın. Tamamen gözleriniz, kulaklarınız kapanmış sadece inanmak istediğinize inanıyorsunuz.

Anlamadim?Benim konumu mu sikayet ettiniz?Niye?Siz neden bu kadar onyargilisiniz ya? Ben burda boyle bir konu okusam o arkadasa yardim etmek icin elimden geleni yapardim, ama siz fake konu suphesine yakalanmissiniz, fake konu deyip duruyorsunuz. Allah biliyorya fake olmadigini sizin inanip inanmamaniz umrumda degil.Hadi saglicakla kalin.Zaten uzuntum bana yetiyor bide sizinle ugrasamiycam.
Hanimefendi yorumlari okumuyorsunuz sanirim. Bahsettigimiz konunun sizinle alakasi yokki. Mesajlari okuyun lutfen asil onyargili olan sizsiniz suan.

Hadi diyelim fotolar yanlis.Anne babasi degil onlar.Kardeside degil . Kim o zaman. Ayni adamin resmini defalarca atti

Ne demek "kim?" Kim oldugu önemli mi, espri mi yapıyorsunuz? Bilmiyorum farkında mısıniz; teknoloji caginda yasiyoruz. Hepimiz su an oturdugumuz yerden pek ala insan fotosu bulup bu benim felancam diye birisine yutturabiliriz. Hesabı açık bir sürü insan var girer sayfaya ordan kisinin sayfasindaki tüm fotoları bir güzel indirir. Hayal dünyasindan da size bir güzel hikayeyi örer ve anlatır bu kadar basit. Ayni kisinin degisik acilardan farkli gunlerde farkli konseptlerde cektirdigi fotografi size atabilir. Misal bnm sayfam acik diyelim adam girse bnm sayfama 300e yakin fotom var ordan sana ayni kisinin (benim) fotografimi degisik degisik yollayip aha bu da bnm kiz kardesim diye anlatabilir.

Sana yukarıda yazdım. Attığı fotoğraflar gerçekten ailesinin olabilir, fotoğraflar kendisinin olabilir ama bu görüntülü konuştuğunuz zaman odadakinin kardeşi olduğu anlamına gelmez. Bu ülkede millet karısını aldatıyor, aldattığı kadını da arkadaş çevresiyle tanıştırıyor. Ahlakı bozuk erkekler böyle şeylere aldırış etmiyor. Eğleniyor, zaman geçiriyor diyor ve umursamıyorlar adam karısını mı aldatmış ne yapmış. Arkadaşının yaptığı yanlışa ortak oluyor, kandırmasına müsaade ediyor.

Ne demek "kim?" Kim oldugu önemli mi, espri mi yapıyorsunuz? Bilmiyorum farkında mısıniz; teknoloji caginda yasiyoruz. Hepimiz su an oturdugumuz yerden pek ala insan fotosu bulup bu benim felancam diye birisine yutturabiliriz. Hesabı açık bir sürü insan var girer sayfaya ordan kisinin sayfasindaki tüm fotoları bir güzel indirir. Hayal dünyasindan da size bir güzel hikayeyi örer ve anlatır bu kadar basit. Ayni kisinin degisik acilardan farkli gunlerde farkli konseptlerde cektirdigi fotografi size atabilir. Misal bnm sayfam acik diyelim adam girse bnm sayfama 300e yakin fotom var ordan sana ayni kisinin (benim) fotografimi degisik degisik yollayip aha bu da bnm kiz kardesim diye anlatabilir.
orasi dogru da o ben istemeden fotolarini atiyordu. Buna ne diyceksin. Guvenimi kazanmaya calismistir diyceksiniz bunada biliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X