Selam arkadaslar. Ben yurtdisinda yasiyorum. 2 aydir Turkiyede yasayan biriyle iliski yasiyorum. Internette tanisdik. Bir birimizi cok seviyoruz, cok da iyi anlasiyoruz. Goruntulu konusduk hep.Ama bir sorunum var, aniden onunla olan irtibatimi kaybettim. Soyle ki,kendisi arkeolog. Bir muzede calisiyor. Bir hafta once "askim, işe mufettis geldi, telefonlarimizi kontrol amacli alacaklarmis. Hesabi kapatiyorum telefonu geri verdiklerinden yenisini açicam,sana yazicam, olurda bulamazsam seni sen beni bul. Seni cok seviyorum dedi. Ve hesabi kapatti. 1 hafta gecti. Ondan hala bir haber alamiyorum. Askindan emin oldugum icin bile isteye yazmadigini dusunmuyorum, ve bu yuzden hayatindan cok endise ediyorum. Onunla irtibata gece bilecegim bir email adresi kaldi. Ona da yaziyorum cevap yok. Numarasini bilmiyorum. Cok korkuyorum ya ona bisey olduysa diye. Aglamaktan uzuntuden bihal oldum. Dusunmekten basim agriyor. Hadi diyelim telefonu henuz geri vermediler. Evde bilgisayari var email yollaya bilirdi. Biliyor benim email adresimi. Onu niye yapmasinki? Acaba bir yakininimi kaybetti,koyemi gitti. Orda internet yok demisti. Bilmiyorum. Ben malesef yurtdisinda yasadigim icin onu Turkiyede kendim arayamiyorum. O yuzden siz arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var. Ben ilk once calistigi muzenin ismini bulmaya calisacam. Kendisi soylemisti unuttum. Arkeoloji veya tarihi muze olmasi gerekiyor. Muzenin ismini bulduktan sonra yardim etmek isteyen biri olursa bana ozelden yazar, onun ismini soyismini veririm , muzeye ugrar guvenliye burda boyle biri calisiyormu (belki baska muzede calisiyordur),calisiyorsa bu gunlerde işe ugradimi diye sorarsa onunla ilgili bisey ogrenirse cok mutlu olurum. Ben olsam canla basla yardim ederim, o yuzden umarim benim gibi yardimsever biri cikar.
Muzenin yaninda resim cektirmisdi,kendisini kapattim, muzenin resimde gozuken kismini paylasdim. Aranizda hangi muze oldugunu taniyan biri muhakkak cikar diye umuyorum. Yine hatirlatiyorum arkeoloji ya da tarihi bir muze olmasi gerekiyor. Bu hangi muze arkadaslar?
Bide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Eki Görüntüle 2539931