Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pardon? Msn dedigim fb msn-i. Bilip bilmeden yargilayin tamammi.Hic yardimci olmayin. Elestirmek daha kokay cunki.

Facebook msn diye birsey yok. Ona facebook denilir. Kimse bu devirde Facebook icin msn demez.

Ayrica daha önce bu sahisin hicbir sosyal agda olmadigini söylemistin.

Hadi diyelim face demek istedin ve hadi cepteki face uygulamasini sildi. Evde niye konusamasin? Niye "biz 1 hafta konusamayacagiz" diyor? Madem abin kontrol ediyor, face'i kontrol edemiyormu? Onun yerine niye whatsapp yok?

Gerçekten inandın mı? Hiç bana mantıklı gelmedi. Telefonların toplatılması falan 🙄 Çok mantıksız.

Belki facebook messenger a msn diyordur, yurtdisindaki akrabalar öyle diyorlar. Sırf benim icin hesap açtı filan yazmis, ben durumu ayarlayinca x adlı hesap açıp sana yazacagim demiş

Ben yurtdisinda yasiyorum, hickimse burda face icin msn demez. Onun icin hesap actiysa, bunlar nereden tanisip konustular? Ya bos yere bu konudan dolayi ban yiyecegim. Kazen'i etiketledim. O gerekeni yapar zaten. Konu inandirici degil. Bu kadar diyorum.

Ben yurtdisinda yasiyorum, hickimse burda face icin msn demez. Onun icin hesap actiysa, bunlar nereden tanisip konustular? Ya bos yere bu konudan dolayi ban yiyecegim. Kazen'i etiketledim. O gerekeni yapar zaten. Konu inandirici degil. Bu kadar diyorum.

Iyi de K Kazen gerçek dedi zaten konu için.
Siz öyle demiyorsunuz diye kimse öyle demeyecek diye birsey yok ki :) Yurtdisi tek bir ülkeden oluşmuyor malum, farklı farklı ülkeler var ya hani.
Bence de gereken yapılır fake fake diye tutturulan konular kapanıyor sürekli, gerek yok incelendi K Kazen fake değil dedi.

Iyi de K Kazen gerçek dedi zaten konu için.
Siz öyle demiyorsunuz diye kimse öyle demeyecek diye birsey yok ki :)
Bence de gereken yapılır fake fake diye tutturulan konular kapanıyor sürekli, gerek yok incelendi K Kazen fake değil dedi.

Konu sahibin 1inci üyeligi sen misin acaba? :) Zira, Kazen konu sahibin 2inci üyeligi oldugunu belirtti.
Sadece ben degil, hickimse burda msn demiyor Facebook icin.
Ve Kazen profilin gercek oldugunu belirtti, konu icin yorum yapmadi.

Konu sahibin 1inci üyeligi sen misin acaba? :) Zira, Kazen konu sahibin 2inci üyeligi oldugunu belirtti.

Öyle olsaydım gelip buraya yazmazdım herhalde değil mi? K Kazen bunu fark ederdi :KK70:
Tamam aynen, dediğiniz gibi olsun.

ee üye arkadaş ulaşmış müzeye o ismini verdiğin kişiyi de araştırmış sana özelden mesaj atmış.inatla ne bu saflık kızım? gir oku mesajlarını okumadıysan da.ne hala bu kör inat?

Konuya daldım ama yazmadan geçemedim I inessa armand konu sahibi değil. Şüpheniz olmasın.

Tek bir yerde arkeoloji müzesi yok ki, ayrıca müzelerde de arkeolog kadroları var.

Zaten burası türbe yok yok cami diyenleri de anlayamadım. Türbe olsa ne? müze olsa ne? Neyin kanıtı olacak? Hepimiz müzede fotoğraf çektirebiliriz bu bizi arkeolog mu yapacak?
Aynen her yerde var da en çok yabancılar tarafından ziyarete gelinenlerin başında desem daha doğru olur eksik yazmışım, işte konu burda adamın kandırdığı bence. Telefonumu incelemek için aldılar buna inanan kadın var mı??? Kaçıncı yüzyıldan kalmış diye mi inceleyecekler telefonu 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X