- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
günlerdir aranılan taze kan bulundu bence..
fake ıse kk oscarı alır..
fake ıse kk oscarı alır..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası muze değil camı gıbı, ama hangı cami sultanahmet mı eyüp sultan mı bursa mı turkıyenın heryerınde bu tür yapılar var. Bu resımle bulunmaz.Arkadaslar ben sizden muzeyle ilgilenebilecek bir arkadas varmi diye konu actim. Iliskimi sorgulayin diye degil
Bacim burasi camiye daha cok benziyor.Selam arkadaslar. Ben yurtdisinda yasiyorum. 2 aydir Turkiyede yasayan biriyle iliski yasiyorum. Internette tanisdik. Bir birimizi cok seviyoruz, cok da iyi anlasiyoruz. Goruntulu konusduk hep.Ama bir sorunum var, aniden onunla olan irtibatimi kaybettim. Soyle ki,kendisi arkeolog. Bir muzede calisiyor. Bir hafta once "askim, işe mufettis geldi, telefonlarimizi kontrol amacli alacaklarmis. Hesabi kapatiyorum telefonu geri verdiklerinden yenisini açicam,sana yazicam, olurda bulamazsam seni sen beni bul. Seni cok seviyorum dedi. Ve hesabi kapatti. 1 hafta gecti. Ondan hala bir haber alamiyorum. Askindan emin oldugum icin bile isteye yazmadigini dusunmuyorum, ve bu yuzden hayatindan cok endise ediyorum. Onunla irtibata gece bilecegim bir email adresi kaldi. Ona da yaziyorum cevap yok. Numarasini bilmiyorum. Cok korkuyorum ya ona bisey olduysa diye. Aglamaktan uzuntuden bihal oldum. Dusunmekten basim agriyor. Hadi diyelim telefonu henuz geri vermediler. Evde bilgisayari var email yollaya bilirdi. Biliyor benim email adresimi. Onu niye yapmasinki? Acaba bir yakininimi kaybetti,koyemi gitti. Orda internet yok demisti. Bilmiyorum. Ben malesef yurtdisinda yasadigim icin onu Turkiyede kendim arayamiyorum. O yuzden siz arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var. Ben ilk once calistigi muzenin ismini bulmaya calisacam. Kendisi soylemisti unuttum. Arkeoloji veya tarihi muze olmasi gerekiyor. Muzenin ismini bulduktan sonra yardim etmek isteyen biri olursa bana ozelden yazar, onun ismini soyismini veririm , muzeye ugrar guvenliye burda boyle biri calisiyormu (belki baska muzede calisiyordur),calisiyorsa bu gunlerde işe ugradimi diye sorarsa onunla ilgili bisey ogrenirse cok mutlu olurum. Ben olsam canla basla yardim ederim, o yuzden umarim benim gibi yardimsever biri cikar.
Muzenin yaninda resim cektirmisdi,kendisini kapattim, muzenin resimde gozuken kismini paylasdim. Aranizda hangi muze oldugunu taniyan biri muhakkak cikar diye umuyorum. Yine hatirlatiyorum arkeoloji ya da tarihi bir muze olmasi gerekiyor. Bu hangi muze arkadaslar?
Bide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Eki Görüntüle 2539931
Canim uygulama degil. Twetterde bir hesap. Dolandirici fake ne varsa ifsaliyor. Yardim isteyene yardim ediyor. Siddet taciz veya baska sekilde zarar goren ve yardim isteyenlere avukat ayarliyor. Guzel bir hesap. Instagram da da rulling diye kayitlibu nedir ? Rulling ? Nasil bir uygulama ? Hic daha önce duymadim :)
Arkeoloji müzesi hatay antakya da da tatlım adam gitmiş bence senden. Kırmadan ayrılmak için de bu yalanı uydurmuş. Kimse kimsenin telefonunu alamaz kontrol amacıyla. Telefonlar özeldir polislik bir durum olursa karakolda el koyarlar bu 1. 2.si Arkeologlar müzede çalışmazlar, müzede müze görevlileri olur müdürler vs. olur
Abi hangi ülkeden yazıyo merak ettim deprofil sahte değil ve bu 2. üyeliği ....
Bildiğin ciddi ciddiNasıl nasıl?
Evli olmadigininEeee neyin kanıtı bu
Reelde bir sevgilinin olmadığının mi?
Öyle düşünüyorsan daha çok safsın
E konu neymiş anlatsana bize de gerçekmiymiş yani adam ?Varmıymış öyle biri gercekten