Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaslar. Ben yurtdisinda yasiyorum. 2 aydir Turkiyede yasayan biriyle iliski yasiyorum. Internette tanisdik. Bir birimizi cok seviyoruz, cok da iyi anlasiyoruz. Goruntulu konusduk hep.Ama bir sorunum var, aniden onunla olan irtibatimi kaybettim. Soyle ki,kendisi arkeolog. Bir muzede calisiyor. Bir hafta once "askim, işe mufettis geldi, telefonlarimizi kontrol amacli alacaklarmis. Hesabi kapatiyorum telefonu geri verdiklerinden yenisini açicam,sana yazicam, olurda bulamazsam seni sen beni bul. Seni cok seviyorum dedi. Ve hesabi kapatti. 1 hafta gecti. Ondan hala bir haber alamiyorum. Askindan emin oldugum icin bile isteye yazmadigini dusunmuyorum, ve bu yuzden hayatindan cok endise ediyorum. Onunla irtibata gece bilecegim bir email adresi kaldi. Ona da yaziyorum cevap yok. Numarasini bilmiyorum. Cok korkuyorum ya ona bisey olduysa diye. Aglamaktan uzuntuden bihal oldum. Dusunmekten basim agriyor. Hadi diyelim telefonu henuz geri vermediler. Evde bilgisayari var email yollaya bilirdi. Biliyor benim email adresimi. Onu niye yapmasinki? Acaba bir yakininimi kaybetti,koyemi gitti. Orda internet yok demisti. Bilmiyorum. Ben malesef yurtdisinda yasadigim icin onu Turkiyede kendim arayamiyorum. O yuzden siz arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var. Ben ilk once calistigi muzenin ismini bulmaya calisacam. Kendisi soylemisti unuttum. Arkeoloji veya tarihi muze olmasi gerekiyor. Muzenin ismini bulduktan sonra yardim etmek isteyen biri olursa bana ozelden yazar, onun ismini soyismini veririm , muzeye ugrar guvenliye burda boyle biri calisiyormu (belki baska muzede calisiyordur),calisiyorsa bu gunlerde işe ugradimi diye sorarsa onunla ilgili bisey ogrenirse cok mutlu olurum. Ben olsam canla basla yardim ederim, o yuzden umarim benim gibi yardimsever biri cikar.
Muzenin yaninda resim cektirmisdi,kendisini kapattim, muzenin resimde gozuken kismini paylasdim. Aranizda hangi muze oldugunu taniyan biri muhakkak cikar diye umuyorum. Yine hatirlatiyorum arkeoloji ya da tarihi bir muze olmasi gerekiyor. Bu hangi muze arkadaslar?
Bide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Eki Görüntüle 2539931
Kizlar ne kadar saf ya offf offf 😅

telefon toplatıldı diyelim okey peki bu adam nerde kalıyor? Sana ulaşamamasının nedeni olarak Müfettişin koynunda yatıp kalkması gerek.. Sene kaç yani birinin birine ulaşamaması mümkün değil.. Siz yurtdışında yaşadıgınız için evet imkanlarınız kısıtlı ama malesef adam sizi kandırmış... Ya da mevta..:dua:

Anlattıklarını ben de mantıklı bulmuyorum ki zaten, çok haklısın oldukça saçma. O kadar üzülüyor ve o kadar samimi yansıtıyor ki üzüntüsünü ben gerçek olduğuna inandım. Belki o da benim saflığımdan :KK48::KK48:
Estağfirullah 🙂
Arkadaş bukadar senaryo yazacak kadar işsiz galiba. :KK53:

Gerçekten şaka gibi. Adam sizi çok sanatsal kandırmış...

-Numarasını neden bilmiyorsunuz?
-Hangi müzede çalıştığını neden bilmiyorsunuz?
-Müfettiş geldiğinde neden telefonları topluyor?
-Telefon toplanıyor diye neden hesabı kapatıyor?
-Türkiye de internete giremeyen bir dedem kaldı oda rahmetli zaten. Nasıl internete giremiyor?

Bu kadar körü körüne bağlanmayın lütfen. Akıl var mantık var. Bu adamı Müge Anlı bile bulamaz size. Para falan vermemişsinizdir umarım.

Sevgili başlık sahibi, beni kandırmaz, beni aldatmaz, beni dolandırmaz öyle olsa anlardım falan diyorsun ya, burası Türkiye canım benim. Bu ülkede Prof. Dr.Canan Karatay bile dolandırıldı güpegündüz. Kadının 500 bin lirasını alacaklardı da, polis incelemesine takıldığı için alamadılar. Polis olaya el atmasa o televizyona 7/24 çıkıp kitleleri ekrana kitleyen kadın yine dolandırıldığını idrak edemeyecekti. Seni mi dolandırmayacaklar? Oh bulmuş yurt dışında yaşayan birini de yarın öbür gün paranı koparınca da ayak bağı olmazsın. Miss. Tam aradığı kişisin.

Bunları sana üzül diye söylemiyorum. Bak herkes aynı şeyi söylüyor. Bir sor bakalım kendine neden diye? Her horoz kendi çöplüğünde öter diye bir atasözü vardır. Biz Türkiyede yaşıyoruz ve bu ülkede neler yaşandığını ya da yaşanabileceğini biliyoruz. O yüzden güzelim, sana amaan sen bilirsin neye inanmak istersen iste demeyeceğim. Sana inanma sakın diyeceğim. Saf, temiz birine benziyorsun çünkü. Gözünü aç, sahtekar ve dolandırıcı olma ihtimali olan biri için yaşasın da yeter ki beni aldatmış olsun gibi saçma cümleler kurma. Canının da mı kıymeti yok?

Ne kadar da masumsunuz. Adam direk ortadan kaybolsa tamam belki bi acaba olur öldü mü kaldı mı diye ama yerini bile yapmış müfettiş telefonları toplayacak diye. Moralinizi bozmak istemem ama asla bulamayacaksınız çünkü adı sizin bildiğiniz ad değil işi sizin bildiğiniz iş değil muhtemelen doğru bildiğiniz birşey bile Yok.. aklıma ilk gelen ihtimal evli olması ve eşine yakalanıp böyle bir senaryo yazmış olabileceği geldi. Siz onu bulamazsınız canı isterse eğer birgün o size tekrar yazar

Arkeologların telefonlarını bıraktığını falan duymuştum bi arkadaşımdan, o camiayı bilirdi bi kaç yerde çalışmıştı anlatırdı sallamadıysa. Ama sabah bırakıp akşam alırlarmış bu adam müzede yatıp kalkmıyo ya.
Ayrıca hadi telefonu aldılar bir haftadır. Niye hesabı kapatma gereği duysun ki? Burda da size garip gelen bişey yok mu sizce? Arkeolog mu demiş herkes hesabını kapatsın eserler zarar görüyo diye kel alaka yani, sormadınız mı hesabın ne alaka niye kapatıyosun diye?
Görüntülü konuşmuş olabilirsiniz, size gerçek anne babasını da atmış olabilir. Yurt dışındasınız ve çok sık türkiyeye gelen birisi değilseniz bunu çok rahat yapar. Siz geleceksiniz de o adamı bulacaksınız da koca ülkede o adamın da yaptıkları ortaya çıkacak ohoo.
Sizi üzmek istemem de adam güvenilmezin biri. Vakit geçirmek istemiş sizinle. Neresinden tutarsanız mantıksız bi durum var ortada. Sosyal medyadan aramaya devam edin ama başka hesapla. Sizi engellemiş olabilir, yeni hesap açmıştır mutlaka. Siz de açıp aramaya devam edin. İnşallah para falan yollamadınız adama. Dediğiniz gibi yurt dışından tabi ki birileri birilerini sevebilir, ama böyle bişey gerçekse ve niyeti de ciddiyse adamın zaten en başından adresini telefonunu verirdi diye düşünüyorum saklayacak bişey yoksa. Fotoğraflara takılmayın, o adamın sözlerine de. Zaten düşündüğünüz gibi bi iş kazası olsa mutlaka haberlere çıkardı. Birisini kaybetmiş olsa en fazla iki gün sürerdi ortadan kaybı. Bu kadar iyi niyetli olmayın ve önünüze bakın lütfen.

Konu o kadar saçma ki mümkündür diye düşündüm açıkçası.
Fake de olabilir çünkü anlattıkları mantık dışı.
Azerice de yazdım iii iih anlaşamadık . :KK53:
Baya eski bir uygulama msn evet.
Artık hiç birşeye şaşırmıyorum burada gucci gucci 🙂

Ben de şaşırmıyorum da niye böyle konular uydurma gereği duyuyorlar şöyle düşünüorum hayatları gayet normal gittiğinden acı verici bir durumu hayal edip onumu yaşamaya çalışıyorlar acaba o zaman demekki bu insan dertsiz tasasız biri gerçekten çok büyük acı yaşadıklarında şoka uğrayacakları kesin ama yazık ne diyim Allah akıl fikir versin

Screenshot_20190927-131655.jpg

Eklentiler

• Screenshot_20190927-131655.jpg
    Screenshot_20190927-131655.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 102
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X