Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk okuldaki safım halim resmen diyecem ama o zaman bile cin gözlüydüm yani 🙄💣

Biliyormusun insanların o kadar büyük derdi varki senin internette tanışıp aşık olduğunu sandığın salak için burda konu açman ne kadar acizce.! Mesela ben önceki gün ikiz bebeklerimi kaybettim ameliyata girdim tüplerim alındı tüpler alınırken kalbim durdu nabız alamadılar geri kendime getirmeleri 1,5 saat sürdü belkide bir daha anne olamayacam kalbim hep sıkışacak ve ölümle burun buruna gelecem şimdi sana soruyorum sende ki de dertmi.?
Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. Acil şifalar diliyorum. Herşey gönlünce olsun.

Biliyormusun insanların o kadar büyük derdi varki senin internette tanışıp aşık olduğunu sandığın salak için burda konu açman ne kadar acizce.! Mesela ben önceki gün ikiz bebeklerimi kaybettim ameliyata girdim tüplerim alındı tüpler alınırken kalbim durdu nabız alamadılar geri kendime getirmeleri 1,5 saat sürdü belkide bir daha anne olamayacam kalbim hep sıkışacak ve ölümle burun buruna gelecem şimdi sana soruyorum sende ki de dertmi.?

Gecmis olsun. Dert .... gibi en büyük seninki sanirsin. Yine de dert yaRistirmasi yapmiyoruz kadini boyle yargilamaniz hic hos degil.
Tekrar gecmis olsun.

Hayir. Benim numaram ailemin adina. Abim biraz kiskanc kontrol eder hangi numarayla yazisdigimi diye sms-le yazismiyordum. Msn kullaniyordum.

Msn'mi??? Kiz o kapanali yillar oldu ahahahaha

ahahahaha

Ondan sonra geyik yapma diyorlar :KK70: :KK70: :KK70:

Tamam bu son mesajim olacak, daha konunun başindayim, sadece okuyacam. Boş yere ban yemeyim şimdi.

Arkeoloji müzesi hatay antakya da da tatlım adam gitmiş bence senden. Kırmadan ayrılmak için de bu yalanı uydurmuş. Kimse kimsenin telefonunu alamaz kontrol amacıyla. Telefonlar özeldir polislik bir durum olursa karakolda el koyarlar bu 1. 2.si Arkeologlar müzede çalışmazlar, müzede müze görevlileri olur müdürler vs. olur. Buraya kadar anlaşıldıysa son olarak şunu söylemek isterim ki adam başka aşklara yelken açmış deneyecek olmazsa sana dönecek aynı yalanı sürdürecek. Yalanını öğrendiğini anlarsa işten çıktım istifa ettim diyecek. O zaman ona de ki hangi okulda arkeoloji okudun mezun oldun. Ben o okulla görüşücem seni ancak o şekilde affederim diyeceksin ve adam vınnnn kaçacak 😎

Arkadaşlar konu sahibine sevgilisiyle ilgili öğrendiğim detayları yazdım, özel mesajını görünce cevaplar ama konu ne yazık ki fake değil. Orası da türbe değil. Burda bahsi geçti zaten fotoğraf Topkapı Sarayı, sevgili bey de İstanbul arkeoloji müzelerinde çalışıyor imiş.

Ben çok üzüldüm konu sahibine. Yasının 30 oldugunu da düşünmüyorum. Daha küçük yaşı ve inanıvermiş karşısındaki adama. Artık bir an önce bize inanır ve uzaklaşır bu fikirden.
Varmıymış öyle biri gercekten 😳

Sürekli televizyonda, sosyal medyada bu tarz haberler görüyorum, ve bir kaç dakika cidden gerçek mi diye geçiriyorum içimden. 1.si görmediğiniz birine nasıl güveniyorsunuz? 30 yaş ı geçtim 18den büyük birinin bile görmediği birine güvenmesi artık düşük ihtimal (ya da öyle olmasını umuyorum), 2.si bunca insanın yazdığını kaale almayacak kadar nasıl kör kütük aşık oldunuz hiç görmediğiniz birine. Öncelikle aç ve bu tarz haberleri oku bakalım, kaç insan sizin gibi çok güveniyorum diyordu da altından neler çıkıyor. Madem burda yazan onca arkadaşa inanmak istemiyorsunuz, gerçek haberleri okuyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X