- 7 Ağustos 2017
- 9.912
- 35.932
- 28
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
Ara sor madem burda calisiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki basina bisey gelmediyini nerden biliyorsunuz?
bu nedir ? Rulling ? Nasil bir uygulama ? Hic daha önce duymadim :)Bunu yazmaya gelmistim valla ha. Rullinge verse,resimde atsa oglana ait hemen cikar ortaya
Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. Acil şifalar diliyorum. Herşey gönlünce olsun.Biliyormusun insanların o kadar büyük derdi varki senin internette tanışıp aşık olduğunu sandığın salak için burda konu açman ne kadar acizce.! Mesela ben önceki gün ikiz bebeklerimi kaybettim ameliyata girdim tüplerim alındı tüpler alınırken kalbim durdu nabız alamadılar geri kendime getirmeleri 1,5 saat sürdü belkide bir daha anne olamayacam kalbim hep sıkışacak ve ölümle burun buruna gelecem şimdi sana soruyorum sende ki de dertmi.?
Dogru soylemis iste. Arkeoloji muzesinin tam yani Topkapi Sarayi.
Bir Twitter hesabı ismi. Adam herşeyi buluyor.bu nedir ? Rulling ? Nasil bir uygulama ? Hic daha önce duymadim :)
Twitterda ruling'e verin siz bilgileri o bulur
Biliyormusun insanların o kadar büyük derdi varki senin internette tanışıp aşık olduğunu sandığın salak için burda konu açman ne kadar acizce.! Mesela ben önceki gün ikiz bebeklerimi kaybettim ameliyata girdim tüplerim alındı tüpler alınırken kalbim durdu nabız alamadılar geri kendime getirmeleri 1,5 saat sürdü belkide bir daha anne olamayacam kalbim hep sıkışacak ve ölümle burun buruna gelecem şimdi sana soruyorum sende ki de dertmi.?
Hayir. Benim numaram ailemin adina. Abim biraz kiskanc kontrol eder hangi numarayla yazisdigimi diye sms-le yazismiyordum. Msn kullaniyordum.
Bende tam diyecektim cami, türbe gibi duruyor müzeden ziyadeHep de arkeolog,heykeltras,gazeteci falan olurlar. Adam turbede foto cekinmis atmis arkeologum diye 2 aydir sariyor,kadin da demiyor ki be hemserim telefon numaran yok mu diye.
İyi niyet ama gerek yok bu kadar iyi niyete...Kizimiz Alice im wunderland Dan geliyo Alice harikalar diyarinda Hersey pempiss
Varmıymış öyle biri gercektenArkadaşlar konu sahibine sevgilisiyle ilgili öğrendiğim detayları yazdım, özel mesajını görünce cevaplar ama konu ne yazık ki fake değil. Orası da türbe değil. Burda bahsi geçti zaten fotoğraf Topkapı Sarayı, sevgili bey de İstanbul arkeoloji müzelerinde çalışıyor imiş.
Ben çok üzüldüm konu sahibine. Yasının 30 oldugunu da düşünmüyorum. Daha küçük yaşı ve inanıvermiş karşısındaki adama. Artık bir an önce bize inanır ve uzaklaşır bu fikirden.