Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıymetli azeri kardeşim.
Türkçe de anlıyormuşsun madem Türkçe konuşuyorum ama anlamıyormuş gibi yapıyorsun.
Msn diyorsunda sene bilmem kaç.
Yahu ben de ozamanlar gırgırına ekleyip konuşup engelliyordum çocukları hatta görüp vicdan yapmayayım diye yeni msn adresi falan alıyordum. :KK53:
30 küsür yaşta olduğuna veya bizi anladığına emin misin?
msn yok ki artık var mı ? ben onu sms anladım ya yanlış yazdı diye düşündüm

Bacim sen ne yiyip iciyosun, hangi kafayla bu hallere dusurdun kendini.

Herif yalancinin onde gideni, hatta bayrak tutani.

Bunlar lise ogrencisimi telefonlar toplasin zart zurt.

Aklima ilk gelen, okullar tatildiya karisi memlekete yada annesine vs gitti buda sanalda oh mis cicek modunda salladi durdu.
Arkeologmus :KK70:
Bende astronotum zaten .
Inanmaa, aglayipta yazik etme kendine.

Peki 2 ay diyorsunuz ask diyorsunuz. Hic mi dusunmediniz neden telefon numarasi alip vermedik diye.
Hangi is yerinde kontrol amacli telefonlar toplanir ki? Hadi diyelim toplandi gunlerce geri verilmemesi ne demek? Boyle bir sey imkansiz.
Malesef bariz belli ki kandirilmissiniz.

msn yok ki artık var mı ? ben onu sms anladım ya yanlış yazdı diye düşündüm
Konu o kadar saçma ki mümkündür diye düşündüm açıkçası.
Fake de olabilir çünkü anlattıkları mantık dışı.
Azerice de yazdım iii iih anlaşamadık . :KK53:
Baya eski bir uygulama msn evet.
Artık hiç birşeye şaşırmıyorum burada gucci gucci 🙂

Kaç para kaptırdın bu dolandırıcıya ? İnşallah çok değildir .
Ya kaptırdı yada adam bir süre sonra ortaya çıkıp başım dertte şu kadar paraya ihtiyacım var diyecek, bizim saf aşık kızımızda sevgidiğine kavuşmanın heyecanıyla onu kurtarmak için o parayı gönderecek.
+300 nemneyli numarayla arayıp türk erkeklerini kekleyen kadınların erkek versiyonu. Hemcinslerinin intikamını alacak

İs yerinde telefon niye toplatilirki. Yasaksa bile en fazla 2 3 uyarirlar sonra da atarlar. Telefon kisinin ozel esyasi kimse karisamaz. Kandirmis sizi. Ama kandirsa da sevdiginiz icin iyi oldugunu duysam yeter diye dusunuyosunuz da o gününü gün ediyodur su an
Takmayin bosverin.

Reis sevgilini bu kadar methediyorsun aşkından eminsin falan sana leyla için deliren mecnunu şirin için dağı delen ferhat örneğini vereyim ben.
Şimdi diyeceksin neden verdin?
Sen ulaşmak için bu kadar cabaliyorsun eğer oda aynı çabada olsa dağları deler yine de seni bulurdu.
Boş gönüllere sevdalanmayın günahtır.

Cok safsiniz, isteyen insan sizi simdiye kadar yüz kere bulurdu. Bu adam sizi bulursada amaci yurtdisina gelebilmek icin sizi kullanir. Biraz mantikli olmakta yarar var. (Dost aci söyler)

Özelden adını soyadını verdi bana.
Çok fazla detay yok aslında ama olanı da kendi anlatması daha doğru geliyor bana. O yüzden şu kadarını söyleyeyim, benim anladığım kadarıyla adam Yarı yalan yarı gerçek konuşmuş ve şu an sağlığı gayet yerinde. İstese ulaşabilir konu sahibine.
Ben de herhangi bir konuda herhangi bir isim verip farklı farklı senaryolar yazsam? Konunun gerçek olduğunu kanıtlamaz,bu imkansız bisey değil ki?
Mesela bir konu açsam veya konu sahibinin yerinde olsam insanlara saçma ve fake geliyor madem gerekirse daha somut kanıtlar gösterip konunun gerçek olabileceğine inandırırım.
Anlattığı akla mantığa sığacak şeyler olsa yine anlayacağım milattan önce bir zamanda değiliz ki..
Şimdiki imkan ve şartlar açıkçası anlattıklarını saçma bir hale getiriyor bu sebeple de.

Ben de herhangi bir konuda herhangi bir isim verip farklı farklı senaryolar yazsam? Konunun gerçek olduğunu kanıtlamaz,bu imkansız bisey değil ki?
Mesela bir konu açsam veya konu sahibinin yerinde olsam insanlara saçma ve fake geliyor madem gerekirse daha somut kanıtlar gösterip konunun gerçek olabileceğine inandırırım.
Anlattığı akla mantığa sığacak şeyler olsa yine anlayacağım milattan önce bir zamanda değiliz ki..
Şimdiki imkan ve şartlar açıkçası anlattıklarını saçma bir hale getiriyor bu sebeple de.
Anlattıklarını ben de mantıklı bulmuyorum ki zaten, çok haklısın oldukça saçma. O kadar üzülüyor ve o kadar samimi yansıtıyor ki üzüntüsünü ben gerçek olduğuna inandım. Belki o da benim saflığımdan :KK48::KK48:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X