- Konu Sahibi Melissa Sansli24
Müfettişler tarihi eser karşılığı adamı kaçırıp devleti tehdit mi edecekler acaba Adam kandırmış kandırmasına da bi de üstüne fantezisini yazmış, heyecan istemiş belli ki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu bunda ne var. Sen iste şimdi ben de tüm ailemin resmini atarım.. Ne bilecen kim kimdir..Goruntulu konustuk her gun. Yalniz kendisinin degil butun ailesinin resimlerini atti bana.
Yahu canım sever tabii ki ama bu adam evli büyük ihtimalle. Sana da yalan söylemiş sen buna para falan gönderdin mi?Ayri ulkede yasayan insanlar bir birilerini sevemezmi? Nasil boyle konusuyorsunuz anlamiyorum. Ben onun sevgisinden eminim,konusmalarimizi ben bilirim, onun icin ne ifade ettiyimi de. Ben sagligindan endise ediyorum, basina bisey gelmis olabilir.
Kizimiz Alice im wunderland Dan geliyo Alice harikalar diyarinda Hersey pempissKızım adam evlidir. Saçmalama yahu yalandır dedikleride saçmalama böyle şeylere inanma. Endişe edip ağlamana değer mi hiç?
Yahu canım sever tabii ki ama bu adam evli büyük ihtimalle. Sana da yalan söylemiş sen buna para falan gönderdin mi?
Nasıl özel nedenler? Evli misiniz?Ozel nedenlerden dolayi sms-lesemezdim.o yuzden.
Var mıymış yani böyle bir adam? Siz nerden öğrendiniz? Adam niye iletişimi kesmiş?Arkadaşlar konu sahibine sevgilisiyle ilgili öğrendiğim detayları yazdım, özel mesajını görünce cevaplar ama konu ne yazık ki fake değil. Orası da türbe değil. Burda bahsi geçti zaten fotoğraf Topkapı Sarayı, sevgili bey de İstanbul arkeoloji müzelerinde çalışıyor imiş.
Ben çok üzüldüm konu sahibine. Yasının 30 oldugunu da düşünmüyorum. Daha küçük yaşı ve inanıvermiş karşısındaki adama. Artık bir an önce bize inanır ve uzaklaşır bu fikirden.
eksiciler ne alaka anlmadim aydinlatin beniEkşiciler müzeye gidecek keriz arıyorlar oyuna gelmeyin
Eğer fake konuysa çok başarılı
Aman bence Azerbaycan dan yazıyorAhh ahh yurtdisinda oldugunuz icin pek Türkerkeğini tanimamissiniz. Dakikada kac yalan atar istedigi olsun diye. Yurtdisinda nerdesiniz bilmem ama bence oralardan bulun birini. Uzuldum acikcasi ama maalesef bu ülkede bu tip erkekler cook
Ya bunlar doğru bile olsa müfettişin telefon toplaması, bu sebeple hesap silmek ve yenisi açacağını söylemek falan hiç bir mantık yok. E silme hesabı tarama verilerini temizle, kim bilcek senin şifreni. Gerçi müfettişin telefon toplaması baştan ofsayt ya, neyse...Arkadaşlar konu sahibine sevgilisiyle ilgili öğrendiğim detayları yazdım, özel mesajını görünce cevaplar ama konu ne yazık ki fake değil. Orası da türbe değil. Burda bahsi geçti zaten fotoğraf Topkapı Sarayı, sevgili bey de İstanbul arkeoloji müzelerinde çalışıyor imiş.
Ben çok üzüldüm konu sahibine. Yasının 30 oldugunu da düşünmüyorum. Daha küçük yaşı ve inanıvermiş karşısındaki adama. Artık bir an önce bize inanır ve uzaklaşır bu fikirden.