Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müfettişler tarihi eser karşılığı adamı kaçırıp devleti tehdit mi edecekler acaba :işsiz: Adam kandırmış kandırmasına da bi de üstüne fantezisini yazmış, heyecan istemiş belli ki..

Ya arkadaşlar bırakın, inanmak istemiyor. Hepimiz aynı fikirdeyiz ama konu sahibi ısrarla adamın söylediklerine inanıyor. Yapabilecek birşeyimiz yok 🤷🏻‍♀️ Dağılabiliriz kızlar, konu sahibini konuyla başbaşa bırakalım o bizi gelişmelerden haberdar eder. Mesela müzeyi arasın bi konuşsun önce dimi ama :))

Evettt sosyal medya araciligiyla 2 ayda tutkulu bir ask yasayan not. Kameraden Kameraya... Ve herif kayiplarda isi gucu olmayan çok cani sikilan basina is acmayi seven milletin isine burnunu sokmaya bayilan enayi araniyor muracat Yukari 😂😂😂😂

Arkadaşlar konu sahibine sevgilisiyle ilgili öğrendiğim detayları yazdım, özel mesajını görünce cevaplar ama konu ne yazık ki fake değil. Orası da türbe değil. Burda bahsi geçti zaten fotoğraf Topkapı Sarayı, sevgili bey de İstanbul arkeoloji müzelerinde çalışıyor imiş.

Ben çok üzüldüm konu sahibine. Yasının 30 oldugunu da düşünmüyorum. Daha küçük yaşı ve inanıvermiş karşısındaki adama. Artık bir an önce bize inanır ve uzaklaşır bu fikirden.

Kızım adam evlidir. Saçmalama yahu yalandır dedikleride saçmalama böyle şeylere inanma. Endişe edip ağlamana değer mi hiç?
Ayri ulkede yasayan insanlar bir birilerini sevemezmi? Nasil boyle konusuyorsunuz anlamiyorum. Ben onun sevgisinden eminim,konusmalarimizi ben bilirim, onun icin ne ifade ettiyimi de. Ben sagligindan endise ediyorum, basina bisey gelmis olabilir.
Yahu canım sever tabii ki ama bu adam evli büyük ihtimalle. Sana da yalan söylemiş sen buna para falan gönderdin mi?

Kızım adam evlidir. Saçmalama yahu yalandır dedikleride saçmalama böyle şeylere inanma. Endişe edip ağlamana değer mi hiç?

Yahu canım sever tabii ki ama bu adam evli büyük ihtimalle. Sana da yalan söylemiş sen buna para falan gönderdin mi?
Kizimiz Alice im wunderland Dan geliyo Alice harikalar diyarinda Hersey pempiss 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ailesi vesaire hersey dogru olabilir ama senden sakladigi veya kandirdigina adimi basarim.

bana ya Evli yada bi suc örgütüne bagli gibi geldi ...

Arkadaşlar konu sahibine sevgilisiyle ilgili öğrendiğim detayları yazdım, özel mesajını görünce cevaplar ama konu ne yazık ki fake değil. Orası da türbe değil. Burda bahsi geçti zaten fotoğraf Topkapı Sarayı, sevgili bey de İstanbul arkeoloji müzelerinde çalışıyor imiş.

Ben çok üzüldüm konu sahibine. Yasının 30 oldugunu da düşünmüyorum. Daha küçük yaşı ve inanıvermiş karşısındaki adama. Artık bir an önce bize inanır ve uzaklaşır bu fikirden.
Var mıymış yani böyle bir adam? Siz nerden öğrendiniz? Adam niye iletişimi kesmiş?

Ya bunlar doğru bile olsa müfettişin telefon toplaması, bu sebeple hesap silmek ve yenisi açacağını söylemek falan hiç bir mantık yok. E silme hesabı tarama verilerini temizle, kim bilcek senin şifreni. Gerçi müfettişin telefon toplaması baştan ofsayt ya, neyse...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X