Erkek arkadaşımı affetmeli miyim ?

kedililos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2023
315
200
18
Arkadaşlar merhaba.Bir konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Benim yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var,tüm ailemle tanıştı ben de onun ailesiyle tanıştım.Yakın zamanda aileleri tanıştıracaktık,geçen hafta evlilik teklifi etti bana,ben de kabul etmiştim.

Geçen gün bir şey yüzünden tartıştık,çok basit bir şey asla tartışacak bir konu değildi.Uzatmamasını düzgünce konuşmasını söyledim sert bir şekilde,tamam sen otur burda diyerek beni bırakıp gitti.Eşyalarım arabasındaydı peşinden gittim,neden beni bırakıp gidiyosun dedim,ben konuşmak istemiyorum dedi.Daha sonra evime bırakırken konuşmaya çalıştım ama asla cevap vermedi yüzüme bile bakmadı,konuşmayacağım cevap vermeyeceğim dedi.Tavrını asla anlayamadım resmen beni görmezden geldi,ağladım neden böyle yapıyorsun konuşalım diye,ağlamamı bile umursamadı asla cevap vermedi.

Eve bırakınca mesaj attı,işte sen böyle dedin şöyle yaptın filan.Bunları asla yüzüme söylemiyor,ben de uğraşmayacağımı söyledim artık.
Hiç arayıp sormadı sonra,ertesi gün de ben mesaj attım.Sorun varsa konuşarak çözmemiz gerektiğini söyledim,bana bir süre uzaklaşmak istediğini görüşmek istemediğini söyledi.Ben de madem öyle bitti dedim.

Tavrımı gördükten sonra sürekli mesaj atıyor,nerde olduğumu falan öğrenmeye çalışıyor,gelip alacağım nerdeysen diyor.Gerçekten bitip bitmediğini öğrenmeye çalışıyor ben de taviz vermiyorum.

Kendisi aslında dünyalar iyisi biri,ben ne dersem onu yapar,ben nereye istersem oraya gideriz ne istersem onu yaparız.Sen ne dersen o der hep.Bir yere gideceğim zaman alıp götürür geri getirir,istemiyorum sen şöfor müsün desem de ,olsun otobüs falan uğraşma der.Hesaplarımız da ortaktır paramız olmadığında hep yardımlaşırız,sen ödedin ben ödedim olmaz hiç.
Ama en ufak bir tartışma olsun dünyanın en kötü insanı sanıyor beni,terslemeler başından savmalar,ben benim neden böyle davranıyorsun diyorum,yine de kim olduğumu hatırlamıyor benden nefret edercesine davranıyor.Ben ağlasam da yapma desem de durmuyor.Barışınca her şey bir anda eskisi gibi oluyor onun için,dünyanın en iyi insanı oluyorum,seni çok seviyorumlar en kıymetlimsinler havada uçuşuyor.

Onu hiç affetmek istemiyorum,ama iyiyken bulutların üzerinde hissettiriyor,kötüyken cehennemin dibinde.Beni öylece bırakıp gidebiliyor,o an kırmaktan hiç çekinmiyor.
Önceden ben de tartışmaları uçta yaşardım ama zamanla duruldum,olgunlukla yaklaşıyorum,kötü niyetli olmadığını bilerek uzatmıyorum hatalarını.Ama o yapmıyor.

Size sorum şu,zamanla o da bu konuda kendini düzeltebilir mi sizce ?

Bence otur son kez konus.
Bu davranışların beni korkutuyor de.
Ben aglarken beni bırakan tepkisiz kalan bir adam beni şüpheye sokabilir .
Çünkü kaçak davranış sergiliyor .
Buda ilerde bir problem olursa kaçıp gidebilir izlenimi veriyor bana .
Güven verici bir davranış değil kesinlikle.
Bu huyunu duzelstsin yada gitsin hayatından.
Ilişki her zaman güllük gülistanlık olmaz.
Iyiken çok iyi böyle problem olunca da kaçış .
Bu davranış şekli hoş değil.
Iki nazını kaprisini cekemeyecekse gitsin

Dünyalar iyisi birisi bu şekilde sevdiğini bir insanın canını kasıtlı acitmaya yönelik davranmaz ki. Tartışma esnasında siz nasıl davraniyorsunuz?
Ben incitmekten çekinirim hep ona göre kelimelerimi seçerek tartışırım,sesimi de yükseltirim ama yine de dikkat ederim.
Ama o öyle değil,eğer ben bir hata yaptıysam,bütün kötü davranışları hak ediyorum ona göre

Gripli erkek hiç çekilmiyor ayrıca çocuk gibi siz ondan daha olgunsunuz bence

İlk kez olan birşey değil sanırım. Her kavgada böyle. Zor bir durum. Evlenince nasıl olur bilemedim.
Evet işte hep böyle.
Hakaret küfür falan yok,ama bana yazma,arama,konuşmayacağım,beni rahat bırak.Hep bu tavırda oluyor.Konuşsak beni dinlese sorun yok ama asla dinlemek istemiyor,çocuk gibi yani

Aynen bunları söyledim.Ama o hep iyi olayım hiç pürüz olmasın istiyor olunca sinirleniyor,ama oluyor yani insanız

Eski erkek arkadaşım böyleydi .
Hiçbir şeyin sorumluluğunu almazdı mesela .
Bir tartışma çıkınca susardu vs .
Böyle tiplerle zor kendi hatalarını kabul etmiyor özür falan dileyerek gecicegini sanıyorlar .
Ben yapamadim devam ettiremedim sevmeme rağmen.
Çok zor tipler .
Kimsenin de bu hareketleri cekicegini sanmıyorım aklı başında bir kadının.
Nisanlin kendinden taviz vermeyi öğrenmeli .
Sen nasil veriyorsan oda verecej .
Başka turlu gecinilmez

Gripli erkek hiç çekilmiyor ayrıca çocuk gibi siz ondan daha olgunsunuz bence
evet cidden çocuk gibi,hakaret etse şiddet falan göstermeye çalışsa,kötü derim.Ama bildiğiniz çocuk 30 yaşında bu arada

Bunlar söyledim düzgünce anlattım,bana yazmış ki,hatalarını anladığında kendini düzelttiğinde yazarsın.

Senin için hiçbir şey yapmayacağım dedim.Asla kendini hatalı bulmuyor

Aynen bunları söyledim.Ama o hep iyi olayım hiç pürüz olmasın istiyor olunca sinirleniyor,ama oluyor yani insanız
Ya tabiki olur iki farklı insansınız sonuçta.
Siyam ikizi gibi her konuda anlasicak degilsiniz.
Önemli olan orta yol bulma.
Bazen sen alttan alırsın bazen o alttan alır ilişki böyle yürür.
Herkes egosunu konusturursa kopar gider.
Ama sürekli alttan alan taraf olursan bu çok yorucu sonunda senden birşey kalmaz ortada

Nisanlin çok egoist bilmiş aynı zamanda da inatçı biri belli.
Burcunu merak ettim

Bunlar söyledim düzgünce anlattım,bana yazmış ki,hatalarını anladığında kendini düzelttiğinde yazarsın.

Senin için hiçbir şey yapmayacağım dedim.Asla kendini hatalı bulmuyor
Şiddet göstermemesi onu doğru bir insan yapmaz .
Ayrıca ugradigin pıskolojık şiddet .
Adam pasif agresif biri .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…