Erkek arkadaşımı affetmeli miyim ?

Böyle birinden nisan atarak ayrildim . Normalde de dünya iyisi değildi o ama tartisinca daha fenaydı herşey. Asla kelimelerine dikkat etmiyordu , eski konuştuğu kızla kiyaslamalar , her tartışmada beni bırak demeler vs vs
Daha aileler girecek işin içine onlara da laf edecek.
İnsanın ömrünü yer erken yaşta yaşlandırır bu insanlar. 24 yaşında saçımda bir sürü beyaz var ve bana göre tek sorumlusu o . Bırakın inceldigi yerden kopsun kendine de başka bir oyuncak bulsun. Tripli erkekle uğraşılmaz

Terapiye gitmemizi söyledim,kabul etmezse devam etmicem.

Yaşlarınız kac.bir anda parlayan insandan korkarim siddete bile eğilimli geliyor onlar bana .evlilikde boyle olacak haberiniz olsun parlicak birden

Yorar insanı. Gerek yok.

Evlenince bu halden daha kötüsü olur bu sadece fragman

Terapiyi kabul etmedi,uğraşamazmış.

Ben de terapi dışında devam etmeyeceğimi söyledim,sadece bb yazmış

Karşımda ergen mi var,yoksa duygusuz bir ruh hastası mı bilmiyorum artık.

Kendisinin ne olduğunun farkında olan biri var istediğini istediği gibi ilerleten birisi

Ay ruh hastası . İki gün sonra kapinda yatacak yaziyorum buraya. Sakın yüz verme sakın. Çok şanslısın söz nişan öncesinde bunları görüp bitirebildigin için . Tebrik ediyorum seni sis

Ay ruh hastası . İki gün sonra kapinda yatacak yaziyorum buraya. Sakın yüz verme sakın. Çok şanslısın söz nişan öncesinde bunları görüp bitirebildigin için . Tebrik ediyorum seni sis
ayy yüzünüzü kara çıkarmayacağım inşallah çok kararlıyım hdjdjdj

Seni her etkilemeye çalıştığında bu bb mesaji gelsin aklina . Öyle bişey yaparsa eğer . Güçlü kadınlar iyi ki var :))
Etkilemeye bile çalışmıyor ki bu zamana kadar hiç yapmadı.O hata yaptığında hemen affetmem gerekiyor özür falan dilemesin hiç,ama ben bir şey yaparsam kapısında kul köle olmam lazım yalvaracağım öyle affedecek.Çünkü onun kalbi çok önemli.

Bildiğiniz çocuk avutmaya döndü iş,çok yoruldum.

Ay benim de karşımda bir yetişkin değil de ergen bir çocuk var gibiydi . Dediklerini yaptığım sürece cok iyiydik ama ne zaman bir anlasmazlik olsa onun dediğini yapmak zorundaydım , yapmazsam bazen günler süren trip , küsme . Hiç yorulmaya , vakit kaybetmeye gerek yok. Boşver herkesin yolu layigina açık olsun

Bordeline kişilik bozukluğu olabilir. Hayatını kaydırabilir, dikkatli ol. Ben senin yerinde olsam bitirirdim.

Griplisi de çekilmiyor, hatta tripten beter o ayrı

Konu sahibi, siz barışacaksınız muhtemelen ortada evlilik teklifi var.
Nacizane yolunuza bakmanızı öneririm, şu gün gördükleriniz tanıtım, ileride çok daha fazla olacak.
Sorun çözmeyi, konuşmayı bilmeyenle ömür geçmiyor.
İstediği kadar iyi olsun, sürtüşme tartışma bunlar hayatın gerçeği ve böylesi çekip gitmeler, suçlamalarla bir yere varılmaz, yapısı bu demek.

vallahi teklif falan hiç umrumda değil,canımı yolda bulmadım.

Terapi kabul ederse anca öyle barışırım,şart koştum.Kabul etmiyorsa zaten sevmiyor o kadar demektir sıkıntı yok

Narsist bir kişilik olabilir. Çok iyi diyprsun tartışınca da çok kötü olduğunu söylüyorsun. Seni tamamen elde edince içindeki kötü tarafı çok sık görürsün muhtemelen.

Ayrıca eş seçiminde bence en önemli şeylerden biri merhamettir. Biz kadınlar sevilmek koruyıp kollanmak isteriz. Ağlamanıza kıyamayan bir adamla evlenin. Ağlarken bile zerre kadar ruhu sızlamıyorsa asla diyorum.

Ayrıca eş seçiminde bence en önemli şeylerden biri merhamettir. Biz kadınlar sevilmek koruyıp kollanmak isteriz. Ağlamanıza kıyamayan bir adamla evlenin. Ağlarken bile zerre kadar ruhu sızlamıyorsa asla diyorum.
Benim ex koca oyleydi mazi geldi gozume ben odada aglardim aglatirdi beni gider tlf oynardi neler cekmisim bu yasimda

Sana çok ciddi söylüyorum. Aynısı başımdaydı ayrıldım. Çok zor ayrıldım ama aynı dediğin gibiydi kötüyken ezerdi iyiyken prensestin. Ayrılmak da zor oldu bu yüzden. İlk önce gerçeklerle yüzleş adamın o kadar iyi özelliğini sıralamışsın ama bunlar zaten en basit şeyler zaten olması gerekenler bunu unutma. Bu adam kibar değil öyle göründüğüne bakma hakaret küfür yok diyr kibar olmuyor. Aksine çok kaba sizi insan yerine koymuyor bir açıklama bile yapmıyor. Kendini ödül görüp sizi bundan mahrum bırakarak susarak sizi cezalandırma peşinde. Siz de dibinden ayrılmıyorsunuz böyle yaptıkça o da daha da sürünsün diye düşünüyor. Zaten bu burcun özelliği mi anlamadım. Ömrünü törpüler. Sen kendinden düşün kavgada onun gibi davranır mıydın? Ağlarken kayıtsız bir şekilde somurtur muydun? Karşındaki adam maalesef merhametsiz. Ve bir erkekte kesinlikle olması gereken bir özellik bu. Zaten bitmiş terapi falan inanma. Bunların dedikleri her şey yalan dolan. Ayrıca böyle sorunlu birini beklemeye gerek var mı? Terapiler de mucize değil ki kişi ne kadar değişmek isterse değişiyor. Yılların alışkanlığı iki terapiye gitti diye bitmeyecek siz 1 yıl daha en az böyle bir insanı çekmek ister misiniz? Okudum dedim benim yaşadıklarım ve çok rahatsız oldum. Son bir şey söylemek istiyorum ki buna layık değilsiniz. Kendinize bu kötülüğü yapmayın barışmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…